Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
Jó nektek. Nekem csak egy nyamvadt *free delivery kupont adtak, de pont nem akarok olyan terméket rendelni mostanában ami nem free shipping-es.
Free delivery*
*Offer valid for a maximum delivery charge of $10. Prices are marked in USD. See T&Cs
Expires 05/27/19Érdekel valakit? Már ha fel lehet ajánlani. Privátba ne, ide beírom ha mehet, és aki kapja marja.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
viharhozo
addikt
válasz MittuDomain_ #150514 üzenetére
Tipp: nekem se jott semmi, de ha a co.uk-rol lepek be, felul megjelenik egy banner egy 5 fontos kuponrol, ami jo barmire osszegtol fuggetlenul. Kiprobaltam, mukodik.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Itt nem lehetne bevezetni az #akció hashtaget mint BestBuy topikban?
Szerintem hasznos lenne!Xiaomi Fan
-
nagyúr
válasz janakbacsi #150596 üzenetére
akkor itthonról vegyél
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
-
nagyúr
válasz janakbacsi #150594 üzenetére
innen csak eredetit kapsz: sincerity-trading
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
janakbacsi
őstag
ilyennel van valakinek tapasztalata? kellene 2 db 32 gigás, de a hozzászólások között találtam olyat, hogy valaki fake-et kapott. meg merjem rendelni? vagy inkább itthon keressek? köszönöm.
[link]"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Van most aktuális bestbuy lightning kábel? Minimum 2m hosszú kellene.
-
-
bazsimano
őstag
5 dolcsis kupont mire lehetne elloni?
-
xcvbxcvb
aktív tag
Valamilyen olcsó és jó légszűrőre van valakinek ötlete?
Esetleg ez az Alfawise P1 HEPA Mini Desktop Air Purifier [link] Csak ehhez nem találtam szűrőt.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
CHIPman
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Erre a Huawei Smart watch Band 4-re tud valaki kupont, vagy olcsóbb árat?
-
-
őstag
válasz Digitalpimp #150571 üzenetére
-
Digitalpimp
senior tag
válasz ANOka #150505 üzenetére
Az elemtartó a fehér rész hátulján van, elég jól besüllyesztve. A teteje is ránézésre jól illesztett, a gombok a tetején olyanok, mint némely gépek vezérlőjén szokott lenni, puha műanyag, a kapcsolók alatta vannak. Az alsó rész tiszta akril, elég vastag, három kis kerek szilikon talpal. Eddig nagyon bejön, meg vagyok vele elégedve.
izisz150509: Szerintem igen, ahogy néztem ezeket a flakonokat már egységesítve lettek, mind egyforma. Írják a vásárlók is, hogy az airwick, glade jó bele.
[ Szerkesztve ]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
petipetya
nagyúr
$24.99 for XIAOMI Uleemark Fly Knit 2.0 Walking Sneakers 24.99 USD
bangood (csekkoltam, 0 Ft a szállítási költség trackinges EU priority line-al) - kupon: BG325k
csak a fekete 42-est néztem, egyébként 40/41/42/43/44 méreteket látok feltüntetve az oldalon
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
nightzone
aktív tag
Nem tudom mi okozza nektek hogy nem kaptok ebay kuponokat, de ezen az oldalon van a "change registration information" link, ott le tudja ellenőrizni mindenki az eredeti regisztrációjának adatait. Ha itt updatelitek az adatokat (az alján a linkre kattintva), talán a rendszer frissíti a dolgokat és utána rendesen jönnek majd az emailek és az ebay-es kuponok. Egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
-
pulutodurumo
addikt
válasz pinnacle #150550 üzenetére
Veszel egy ilyet, fényérzékelős. TV-be bedugod, USB-ről elmegy. Van nekem is ilyen, sötétben tényleg nem erős a fénye. Ha meg sok, leragasztod a fényérzékelőt, szt' jóccakát.
[ Szerkesztve ]
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
pinnacle
nagyúr
válasz csaby9 #150549 üzenetére
Köszi! Nekem csak a TV alá kellene, hogy lássam az időt. Ilyen kicsi kellene, hogy azért ne zavarjon.
oszy ezek a "fa" digitális órák jól néznek ki, csak ekkora méretben már kellene a szabályozás, ami működik is. Talán vett már valaki ilyet. Nem nekem azt írták, hogy ezeken 1. 2. szabályozható a fényerő. Elsőnél hozzászólásban jelzik, hogy nem működik.
Nekem ráadásul olyan kellene, ami hálózatról megy. Valami ilyenszerű, ami csak időt mutat, és jóval kisebb.[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz EXIEZ #150534 üzenetére
Tízesével szoktam rendelni mert fogyóeszköz. Azok, amik műanyag bölcsőben vannak, nekem még nem bírták 2 hétnél tovább. Aminél a NYÁK egyben van, és annak a végét dugod be a foglalatba, azok jobbak szoktak lenni, de az sem garancia semmire.
Legutóbb EZT rendeltem, nagyon szép fehér a színe és erős is, szór is mindenfelé, de egyelőre csak 2 hete van benn, még bírja. Olcsónak nem olcsó, de még elviselhető. Ha biztosra akarsz menni, akkor OSRAM, de az meg igencsak húzós.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
kigyi_23
addikt
válasz Breki #150535 üzenetére
Óóó már válaszoltak nem akarják elfogadni, hogy 2 dolcsis kupont használtam fel kötik az ebet a karóhoz, hogy az 2 dolcsival több és így már nem vámmentes. Pedig látszik a screen-en, hogy felhasználtam a kupont... Az Ali nagyon rosszul tünteti fel, mert a visszaigazolásban a teljes ár szerepel és a kupont csak az oldalon tünteti fel elég furcsa kiosztásban Persze ott van az, hogy credit kártyával mennyit fizettem, de úgy tűnik nehezen értelmezi a hatóság. Persze nekik a nagyobb összeg lenne a jó akkor pénz folyna a kasszába.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Real_Necro
veterán
válasz tlala #150540 üzenetére
Létezik sokféle, amelyikre sok pozitív értékelés van, szerintem megfelelő lehet, én is így rendelgetek. Az egyszerűbb optikai/analóg átalakítóból használok 3-at is otthon.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
pinnacle
nagyúr
válasz pulutodurumo #150543 üzenetére
Ilyen kicsi méretben találok semmit. Korábban ilyet akartam venni, de panaszkodtak, hogy még az állíthatónak is túl erős a fénye. Mondjuk ha valaki már talált, olyan "fa", digitális órát, amin működik az fényerő szabályozás, akkor azt vennék.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Ilyen kicsi kb. 3x1,5cm-es digitális órát, ami a videó, DVD lejátszókban volt vagy ebben a média lejátszóban van, lehet venni? Ilyen kis méretben nem találok.
[ Szerkesztve ]
-
tlala
addikt
válasz Breki #150538 üzenetére
Igen, azt az "egyszerűbb" fajtát, pl. erre gondoltam - tetszik a telefon töltőről táplálhatósága.
-
tlala
addikt
válasz Real_Necro #150537 üzenetére
Igen, illetve akár ilyen verzióban, HDMI jelet is fogadót.
-
Breki
veterán
válasz tlala #150536 üzenetére
Nem jó a link, lehet félreértem
Nem receivert? Ha Bluetoothon keresztül.
Nekem ez jött be hasonlóra, de nemcsak tv-hez használom, hanem pl mobilról is spotifyval megy rá a zene, és angolul beszél :-)
Kábelesen meg ilyenről, megy ki két GGMM-hez.
van egyszerűbb is csak azzal nem tudod távirányítóval állítani
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Real_Necro
veterán
válasz tlala #150536 üzenetére
Úgy érted toslink adaptert? Nálam optikán van összekötve az analóg hifi, meg a fejhallgató erősítő. Most várok egy optikai elosztóra.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
tlala
addikt
DAC-ot keresek, a cél TV összekapcsolása retro HIFI-mmel.
Rengeteg féle van a kínálatban - esetleg van valamilyen bevált chip/típus, vagy tanácsotok a választáshoz?
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz kigyi_23 #150533 üzenetére
sajnos arra, hogy beírod nem engedik, csak veszítesz egy napot míg válaszolnak
ki kell tölteni a vámáru nyilatkozatot és mellékelni a levelet, hogy mivel nem éri el, kérem tekintsenek el tőle szval kéred a vámmentességet és persze kell a fizetési igazolás
mi mindig kicentizve rendelünk mert 40 fölött kell, hogy amerikából ingyenesen jöjjön, de vámhatár alatt
-
EXIEZ
senior tag
Van bevált / ajánlott T10 led, ami nem ég ki 3 hét alatt, vagy nem kezd el pislogni ezen időn belül? Jópár darab kellene.
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Napozóágyra (nyugágyra) utólag felszerelhető napellenzőt milyen néven keressek?
Én sajnos nem találtam, valószínűleg rossz szavakkal próbáltam.
(^)(>.<)(^)
-
Breki
veterán
válasz Saccco #150530 üzenetére
persze nem értettem :-)
Lényeg értem a link mániádat, meg hogy hivatalos forrást akarsz egy zárt fórumon megosztott dologról, de most ki kell bírnod anélkül, de taníts mester, legyen még több felesleges off, meg személyeskedés
vagy mégse
tessék az árfolyamok
[link]A számítás módját pedig már többször leírták
-
Breki
veterán
válasz dugesz77 #150526 üzenetére
már elmondtam, ha egy korábbi hozzászólástól akarok linkelni akkor sokszor rossz a link
ha így linkelném mobilon nem oda ugrana, hanem korábbra nem szokták érteni.Ezért így egyszerűbb, lényeg, hogy egy hónapja ahogy már írták ki lett tárgyalva akkor is sok okoskodó volt, hogy ezt nem lehet, aztán kiderült, hogy lehet. Nem akarom ezt minden hónapban végigjátszani.
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz Saccco #150523 üzenetére
mivel a forrás nem linkről van, így kicsit nehéz lenne :-)
az alsó kép forrását ha beraknám, jönne a privi, hogy nem rakhatok be ilyet
ahogy már egyszer előfordult amikor próbáltamkicsit unom már egy hónapja ki lett tárgyalva, most csak beraktam az ehavit
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz Saccco #150521 üzenetére
Bő egy hónapja volt itt erről részletes beszélgetés, több "ott van a jogszabályban" megmondóemberrel.
A lényege: a tárgyhó előtti utolsó előtti szerda EUR és USD árfolyamát nézed meg az MNB oldalán, ami tegnapelőttre 326.71 és 292.75, ezek hányadosát szorzod föl 37.04 EUR-ral (10 EUR alatt kell maradjon a 27% áfa, akkor a teljes összeg 10 / 27 * 100=37.04 EUR), és 37.04 × 326.71 ÷ 292.75 = $41.34 fog tehát júniusra vonatkozni.
Akár egy scriptet is lehetne erre csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz sambenez #150520 üzenetére
Ezt már többször keresgéltem, de semmilyen hivatalos forrást sem találtam. Tippre valaki magától számolja az aktuális árfolyam alapján.
(22€ és a meg nem fizetendő mérték alapján.)Gondolom azért nincs link, nehogy valakit összezavarjon.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Breki
veterán
JÚNIUSI áfamentes határ csomagonként: 41.34 USD
-
EXIEZ
senior tag
Nekem egyik sincs pipálva, az első kuponost tudtam használni, az utóbbit meg nem. Nem értem ezt.
-
betyarr
veterán
válasz GIJoe #150511 üzenetére
én a lányomnak vettem s2-est,hétfőn érkezett meg.jóféle,nem túlságosan nagy,könnyű és gördülékeny a rendszer.igaz nem túl combos a 2700-as akku,de első telefonnak megteszi.a b20 miatt választottam az s3 ellenében.
a kijelző lehetne egy hangyaf@sznyival érzékenyebb,de nem vészes.4/64-es,tehát ebből a szempontból nincsen hiányérzet.nyilván sok frissítést kétlem hogy fog kapni,nade valamit valamiért. -
GIJoe
addikt
tetszenek a Sharp telefonok a banggoodról, vkinek van közvetlen tapasztalata,
esetleg némi kupon ami még jól is jönne... -
#peter
csendes tag
Szaisztok!Ebayen honnan lehet eredeti xiaomi termékeket rendelni?
-
izisz
senior tag
válasz Digitalpimp #150503 üzenetére
Adagoló: a hagyományos, itthon is kapható "air wick" szerű flakonok akkor pont passzolnak bele? Stimmel a méret, fej alak az adagolóhoz?
-
gyemipapa
senior tag
válasz bul07 #150504 üzenetére
Nekem ilyen van, fél éve banggoodról rendeltem, még 18dodóért, nekem annyiért is megérte pedig még ajándékot sem kaptam mellé. :-)
Elég erős, bár mivel csavarbehaftóról beszélünk, meglazításhoz ne a motorját használjuk, motor nélkül hagyományos csavarhúzóként működik.
Én eddig kb. 10 laptopot szedtem szét, raktam össze vele, elemek jól bírják.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
farkas-j
őstag
válasz bul07 #150504 üzenetére
Én kb. egy fél éve vettem Xiaomi Wowstick-et. Vegyesek az érzelmei vele kapcsolatban. Van olyan amihez túl erős, van amihez gyenge. A legnagyobb hibája, hogy hiányzik belőle az állítható nyomatékhatároló (vagy legalább valami kuplung féle).
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
őstag
válasz Digitalpimp #150503 üzenetére
Érzésre/tapintásra van a külsején/"beszivárgó helyen" fém, ami a nedvességtől rozsdásodhatna?
-
bul07
nagyúr
Árban nem vagyok biztos hogy legjobb
Xiaomi Wowstick 21 in 1 Precision Mini Handheld Cordless Electric Screwdriver - Silver
[link]
SA5VGIL9QE
$15.99Nem tudom két AAA elemmel milyen erős lehet és meddig bírhatja
Szerk:
BG-n 17$ [link], viszont van ajándék hozzá lehet jobban megéri ezt megvenni
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Digitalpimp
senior tag
Pár napja valaki érdeklődött automata szappan adagoló felől. Nekem egy ilyen jött Aliról tegnap: [link] Eddig minden szuper vele, nagy tartály, gyors, csendes, valóban állítható a mennyiség és nem az aljában van az elem. 4 db. AA elem kell bele. Remélem sok évig nem lesz vele gond. Gyors volt a szállítás, valós nyomkövetéssel.
Érkezett egy ilyen illatosító adagoló is: [link] Nagyon szuper, jól néz ki, beállítható, hogy naponta hány órától meddig adagoljon, milyen időközönként, perc bontásban. Lehet olyat, hogy hétfőtől csak péntekig, vagy szombatig, vagy egész héten. Ez melóhelyre jó funkció. Számolja, hogy mennyit fúj eddig összesen. 2 db. góliát elem kell bele. Ez is gyorsan megjött, rendes nyomkövetéssel. Remélem ez is sokáig fog ilyen szuperül működni.
[ Szerkesztve ]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
anadroid
senior tag
válasz sepsi0 #150498 üzenetére
A németre nem jár.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán