Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Gringo
senior tag
-
zeon.hu
nagyúr
Mi most a best buy folyékony szappanadagoló?
#?*@&!
-
gyapo11
őstag
Ha valaki régóta vár csomagot, nem kell feladni. Március 6-án vásárolt billentyűzet ma érkezett meg, 145 nap után. A boríték, doboz elég viharvert, de nem sérült, működik. Most 6000 millió leütésig nem kell billentyűt vennem.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
-
Wajk
addikt
válasz MittuDomain_ #153287 üzenetére
Láttam én is,de annyit hozzáfűznék, hogy nincs hozzá külső adó. Ha valakinek az fontos. Amúgy dögös!
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
MittuDomain_
őstag
Valaki keresett múltkor negatív kijelzős órát.
Digoo DG-TH11400 most 7,99USD kuponnal, ami:
BGC1079MA alól nem megy a link beszúrás, így illesztem be, bocsánat:
https://www.banggood.com/Digoo-DG-TH11400-Weather-Forecast-1224-Hours-Display-Indoor-Outdoor-Temperature-Humidity-Clock-p-1277376.html?akmClientCountry=HU&utm_design=124&utm_source=emarsys&utm_medium=Mail_mid201_email&utm_campaign=newsletteremarsys&utm_content=linux&sc_src=email_3804013&sc_eh=6c96081ae942d90e1&sc_llid=1167070&sc_lid=155864693&sc_uid=8vyXdNYkPQ&ID=521800&cur_warehouse=CNMost jött róla email.
Ha türelmes az illető, délután bekapcsolom a TH11300-at és csinálok róla képeket, tegnap jött meg és még nem volt érkezésem a dobozából kivenni sem.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
DeFranco
nagyúr
és még mondják, hogy a képeket nem lehet hallani
"Figyelem figyelem asszonyok! Megérkezett a tollfelvásárló!
Mindenféle tollakat felvásárolunk! Dunnákat, párnákat, kacsatollat, libatollat, régi használt tollakat, hagyaték tollakat! Bárkinek bármilyen toll van eladó, tessenek szólni, vagy kézzel inteni, és itt helyben a kocsinál átvételre kerül a sor!"[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz Donki Hóte #153281 üzenetére
Nekem se volt teljesen egyértelmű elsőre hogy mi ez mikor megláttam a képet, így néz ki az eredeti termék.
Ezt nyomkodják-kapcsolgatják a mentőben, rendőrautóban, tűzoltóautóban amikor szirénáznak, vagy ki akarnak szólni valamit.
szerk.: köszi a tippeket, megpróbáljuk eladni, a hátam közepére nem kívánom ezt a hercehurcát a visszapostázással.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
kcsa
veterán
-
veterán
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Melyik brand volt az ajánlott Aliról, ha esernyőt szeretnék?
-
Ra3
őstag
Ötleteket várok hogy mit csináljak, az eset a következő:
Egyik ismerősnek rendeltem egy sebváltó kart 15 dollárért aliról, erre küldtek neki helyette egy elvileg 100 dolláros (?) 1DIN-es, kocsiba való sziréna-kihangosító cuccot, ami minden jel szerint egy amcsi termék klónja.
Ha jelzem hogy gond van akkor mi lehet?
Visszaküldéssel biztos nem szeretnék bajlódni, főleg hogy nem nálam van a cucc, és a súlya, mérete miatt nem 5 forint lesz mire visszaviszik Kínába, viszont az eredetileg rendelt termékre is szükség lenne.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Mi Band 4 -hez (global) tud esetleg vki kupont?
Köszi a választ.
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Fm transmittert keresnek jo aron.
Telorol akarom rakuldeni a zenet,onnan az auto radiora.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
-
benzol
aktív tag
Rég volt problémám az ebay-ről rendelt termékkel, de ha volt akkor egy request nyitással dűlőre lehetett jutni az eladóval. Ahogy nézem most egy return request-et lehet nyitni..
Legutóbb rendeltem egy egy terméket kemény 2 USD-ért, egy telefontokot és egy üvegfóliát, korrekten csomagolva érkezett meg, sérülés nélkül, a tok rendben volt de még az abba belecsomagolt kijelzővédő fólia egy selejt, törött darab. Ez eladó nem válaszol a sima üzenetre, viszont sima request nincs csak ez a visszaküldős móka.Most ebben az esetben is vissza kellene küldenem hogy megkaphassam az visszatérítést? Részeleges visszatérítésre sincs semmi opció, legalábbis én nem látok. Akkor csak ez az út maradt a hivatalos reklamációra?
Természetesen jelen esetben pitiáner tételről van szó, viszont az eljárás módja zavar.
///\oo/\\\
-
kigyi_23
addikt
válasz Kicsirics77 #153261 üzenetére
Nálam 20m-re van 2 fallal és még megy nem tudom mekkora a hatótáv, de most ide elég
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
kigyi_23
addikt
válasz Kicsirics77 #153257 üzenetére
Hát vízállónak biztosan nem vízálló a cucc, de viszonylag fedettebb helyen kifüggesztésre került már otthon jelzi az "időjárást".
-
Beni2360
félisten
válasz EXIEZ #153246 üzenetére
Leírnád, hogy honnan-hova szeretnél hangot küldeni és az LG TV megjelölés egy tág fogalom. Pontos típus kellene. Nagyon sok fajta LG TV van amin még jack kimenet sincs.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
kigyi_23
addikt
Megérkezett a Digoo időjárás állomás. És a felismerés amikor megfogod és úgy tűnik nem éri meg műanyagból gyártani az előlapot hanem fából készítjük, mert az jobb És tényleg mennyivel jobb a tapintása mint a műanyagnak. Korrekten működik össze is szinkronizált a külső vevőjével. Majd felszerelem valahova most itt melóhelyen nem számít hol van
-
pulutodurumo
addikt
válasz DeFranco #153251 üzenetére
Ami olcsó, az kopogós, kemény műanyag. Én is vettem egyet, mert azt írta az eladó, hogy a flexibilis, szivacsos fajta. Persze nem. Túl szép is lett volna. Ami normális, az kb. annyi mint itthon az írószer boltban. Azaz A/4-es 7-8$. De sok szerencsét, remélem találsz valamit.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
EXIEZ
senior tag
válasz lsebestyen #153248 üzenetére
Köszi ( +(#153249) szakalistvan )!
-
Fetz
csendes tag
válasz bul07 #152642 üzenetére
A közzététel napján megrendeltem a két mellényt és most kaptam ezt a mailt:
"Thank you for shopping with us.
As informed by out-of-stock email sent 24 hours ago, 1 item in your order is out of stock.
1 item below in your order 69847870 is out of stock at the moment.
We apologize for this unexpected delay and would like to offer you three solutions: change product, wait for the arrival of product or apply for refunds. Please select your preferred option by clicking on the following button as soon as possible considering that this link will expire in 15 days."
Más is kapott ilyet? Érdemes várni, vagy kérjem vissza a pénzt?
-
EXIEZ
senior tag
Nem tudom van-e ilyen, TV optikai bemenet és DVD RCA kimenet összekötésre létezik valamilyen kütyü ami működik is rendesen?
ugyanitt keresek normális " air purifier"-t ami nem reped ketté mint a mostani kb 2 hónap után
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Van egy Mi wifi repeater 2-t, ami évek óta hibátlanul működött, eddig.
Az elmúlt hónapokban 2-3 hetente frissíti vagy reseteli magát, ilyenkor mindig újra be kell állítanom (nem volt áramszünet)!
Másnál is csinálja, ki lehet valahogyan kapcsolni?[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
törölt tag
-
xcvbxcvb
aktív tag
Alira nincs valami kupon véletlenül ? Köszi.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
petipetya
nagyúr
válasz szabifotos #153227 üzenetére
Nyugodtan kérdezd meg az eladót, hogy valóban Yorkból küldi-e EU-n belül. Ahogy én látom igen, így összesen 249.99 GBP a végösszeg.
"nincs rá lezsóidő"
-
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
Angliából erre nem lenne plusz költség? LINK (ÁFA+VÁM)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
khmmm...
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
veterán
válasz Mr.Csizmás #153222 üzenetére
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
edk-
őstag
Jó túrazoknit (olyasmit, mint ez) rendelt már valaki Jackiechantől?
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
Zeki
nagyúr
Géles műköröm témában is lehet tanácsot kérni?
Ez mi az izé? link
A lányom szeretne műkörmöket magának, de nekem gyanús hogy ez így kevés hozzá. -
edk-
őstag
Erre az írják, optimized version. De hogy jobb-e?
Kupon:BGSOTH198
Ár:11.98$"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
CHIPman
nagyúr
válasz Zsoleszhun #153208 üzenetére
Ilyenem van. Volt bekapcsolva pár éjszakát az ágy mellett, miután felébredtem a szúnyogra, hát egyszer sem volt semmi a tartályában. Én biztos nem venném meg még egyszer.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
Zsoleszhun
addikt
válasz CHIPman #153207 üzenetére
Szerintem ez az Xiaomi Mijia Mosquito Killer Lamp
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
Sziasztok!
Szemezgetek a xiaomi szúnyog “gyilkoló” lámpával. Valaki próbálta már ?
Illetve van valamelyik rendelős oldalon EU raktáron? Ha netán rendelnék ne keljen sokáig várni. -
edk-
őstag
Nem tudom, ez jó töltő-e, de BGKL11 kuponkóddal 12.05 dezső.
https://banggood.com/Klarus-C4-4-Slot-12V-Li-ionLiFePO4Ni-MHNi-Cd-Smart-Charger-p-988292.html
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
Ciccuka
veterán
Samsung 256-os
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest