Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Fr@nkieWilde #149081 üzenetére
8 ezerbe ez is belefér. Nagyobb és jobb, mint a korábban ajánlott kisebb NBY hangszórók, de nem sokkal drágább azoknál.
Az aliról rendelve nekem kb. 2 hét alatt megjött, csodálkoztam is rendesen, hogy mennyire gyorsan leszállították.
A hangja egész jó, persze ne várj tőle DOSS szintű hangzást, mi házfelújítás közben hallgatjuk, oda maximálisan megfelel.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
M@rdel
őstag
Ezt ajánlanám erre a célra! NBY-18
Van itthon, ennyit tényleg megér!
Én mondjuk memória kártyával használom.[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
Ez esetben ajánlanám ezt.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Breki
veterán
válasz digitalentum #149082 üzenetére
Szerintem a 2.1 max vagy 3 A, de csak amit linkeltem azt ismerem.
-
Zola007
veterán
válasz pulutodurumo #149070 üzenetére
brigéciolt, petróleumot és ecetet bírja, az a lényeg
Melyiket vetted?
Gearbesten néztem egy 2 literest 78 dodoértMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Bonifani
csendes tag
válasz Fr@nkieWilde #149046 üzenetére
szia
nem olvastam végig, de más fórumon nagyon ajánlott, és nekem is bevált:
http://www.sincerity-trading.com/
rendelhető a saját weboldaláról paypal fizetéssel, és ebayen is fent van.
pendrive és kártya egyaránt van kínálatban
nekem egy héten belül megjött egy borítékban.
És kaptam egy engedmény kupont, ami gyorsan kifutott. Lehet, hogy jobban jársz, ha itt rendelsz és megvárod az első szállítmány, és az engedménnyel rendeled a második kört.azt hiszem a gearbesten van 128Gb-os Kodak, U3-as, 19.99 dollárért
Ha a fenti tulajdonságokból minden igaz, akkor ez jó ár. -
TCr
veterán
válasz dptrsk #149080 üzenetére
Az én pénzem, aminek nem én voltam a feladója.
Az ő csomagja, aminek nem ő volt a feladója.
Nem tökugyanaz?(#149083) Skillet: haa posta is látja, de nem találják, akkor egyértelműen meg kell náluk reklamálni, alap, hogy jegyzőkönyvet vegyenek fel.
Nincs mit.
[ Szerkesztve ]
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz Breki #149051 üzenetére
Hát, ez már nekem sok. Kerti melóhoz keresek valamit, hogy ne a telefon szóljon. 5-8 ezret tudok rászánni.
Az a topik úgyis a drágább cuccokat részesíti előnyben, azért keresek kifejezetten kínai/külföldi olcsóbb, de nem feltétlen gagyibb cuccot.Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
TCr
veterán
Pár éve utánvéttel eladtam egy PS3 játékot, az érte járó 5.000 Ft-ot elfelejtette kiozni a postás.
Reklamáció után egy héttel - amikor is még mindig nemtudták megmondani, hogy hová lett a pénz - bementem és kifizették.Lehet, hogy így van, ahogyan írtad, de hová máshová forduljon elsősorban a károsult?
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
Ra3
őstag
Ebben az a szép, hogy a posta úgy gondolja ha elveszik egy csomag akkor neked mint címzettnek hivatalosan nincs lehetőséged kerestetni, ezt csak a feladó teheti meg.
Én mikor tavaly így jártam akkor csak a véletlenen múlott hogy visszadták a csomag értékét.
Annyiból mondjuk más volt a helyzet hogy nekem átvették az egyik szomszédom aláhamisított szignójával, itt egyértelműen a posta elkövetett néhány durva hibát, és nem akartak belőle ügyet.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
TCr
veterán
válasz Skillet #149076 üzenetére
A Posta weboldalán is megtalálod tracking id alapján?
Amennyiben igen, úgy postai reklamáció.https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
Skillet
addikt
Van egy kínai csomag (xiaomi e-ink hőmérő), ami a TN szerint a postán átvehető. A postán viszont nem találják (sajnos a napokban helyettesítő postás volt. A postásunkkal amúgy nagy szerencsénk van). Ha nem lesz meg, akkor hogyan tovább?
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Breki
veterán
válasz HoTaZo #149071 üzenetére
Nekem a másik van.
Korábban írtam is itt róla illetve többször téma volt.
Azóta is teljesen jó - csak most dupla árban van.
Csak nem tud qc3-at ezért mostanában a Baseus féle kábelt használom ami világítással jelzi.
A listát megtalálod az összefoglalóban!
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
vegyszerálló belsővel rendelkező ultrahangos tisztítót / mosót tud ajánlani valaki, ami bevált?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Melyik fali usb töltő ajánlott most, mely ki is jelzi a töltőáramot?
Ez mennyire ajánlott vagy sem?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HKorn
veterán
Ultrahangos illóolaj párolotatót/párásítót keresnék, melyik a BB most olyan6-7ezer Ft-ig?
Run&Ride
-
w.miki
veterán
Előrendelés
Deerma VC21 Unique Red Cordless Vacuum Cleaner for Home and Car Ultra Light, 30min Long Battery life, Electric Floor Brush, Unique red Version
Ár: 83.69 USD
Kupon: PICODICOM vagy pontozható isSzívóerőre nem találtam utalást, tudja valaki?
BESBEST 8932 Multifunction Screwdriver Bit 60PCS #GearBest
Flash
USD 12,99[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
MODERÁTOR
válasz Fr@nkieWilde #149056 üzenetére
Igen és igen!
SAVE5 kupont használd.[ Szerkesztve ]
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz -secret- #149049 üzenetére
Köszi, ezt a sincerity-t nem ismertem eddig. Körülnézek, hát az ajánlott termékek nem biztos, hogy jók lesznek nekem, inkább a pénztárca szab most határt.
Pnderive-ot nem találok ittItt csak paypallal lehet fizetni?
Tuti eredeti cuccok?[ Szerkesztve ]
Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
Breki
veterán
Köszönjük emese :-)
Berendelve
-
Breki
veterán
Nem tudom mi számít olcsónak, ezt sokan dicsérik, lásd bluetoothos hangszóró fórum.
-
Breki
veterán
Sokszor kapom a rendeléseim ilyen csomagokban ez a narancssárga csomagolás, vagyis ragasztószalag sokkal jobban tetszik mint az itthoni fosszínű.
Sokszor én is küldök ilyen csomagokat azért kérdem.
Tudja valaki ilyen színű ragasztószalagot lehet kintről külön venni?
-
Arcképgyáros
128 PD, 128 mSD esetében én a SanDisk-re esküszöm Sincerity-től hangszóróból meg Xiaomi-m van.
Pendrive és memóriakártya topik összefoglalójában biztos találsz ajánlott modelleket.
[ Szerkesztve ]
-
D0zeR
tag
Sziasztok!
Bangoodról rendeltem pénteken egy cipőt (előrendelés volt), viszont másnap mégis vissza mondtam a rendelést, de semmit nem küldtek hogy a rendelés lemondva hanem csak egyszerűen eltűnt a rendelés opcióból és se email se semmi. Mennyi idő szokott lenni ilyenkor az átfutási idő hogy értesítenek vagy akár vissza fizetik? -
lappy
őstag
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Helló!
Valaki tudna ajánlani jól bevált, jó minőségű, olcsó
- 128Gb-os USB 3 pendrive-ot,
- 128Gb-os micr sd kártyát,-
- bluetooth hangszórót?Köszönöm.
Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
7Sony7
addikt
Srácok, Comaxsun márkájú napszemüveget vett már valaki? Milyen lehet?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
MODERÁTOR
Nyugalom!
-
törölt tag
válasz CHIPman #149039 üzenetére
Ha a rossz szóközekre gondolsz. A telom magától néha bever egyet random. Még nem jöttem rá miért. Lehet sajátos a magyar nyelvkészlete. Aztán a fasznak van kedve vissza menni és javítani. Így is alig tudok írni ezen a kis kijelzon. Sony
Amúgy sajnálom, hogy fájdalmat okoztam. Azért remélem túl eléd.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz balazs1956 #149037 üzenetére
Nyilván vele még sosem fordult elő, hogy félre írt valamit.
Elő fordul, hogy magadban egy külföldi szót mondasz és fonetikusan le írod véletlenül.[ Szerkesztve ]
-
gyapo11
őstag
válasz gixxergabi #149032 üzenetére
Na erre nem jöttem volna rá, köszi.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
TCr
veterán
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz balazs1956 #149030 üzenetére
Régi oldalon csináld, ne a mobilaréna reszponziv designján. (Prohardver, IT café, Logout)
Nyisd meg ezt ez egy prohardveres link.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
balazs1956
senior tag
válasz gixxergabi #149032 üzenetére
-
gixxergabi
senior tag
válasz balazs1956 #149030 üzenetére
LOGOUT keresztül van, mobilarénán nem működik...
írd be a címsorba a mobilarena helyére a logout és enter.[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
válasz Zola007 #149015 üzenetére
Szerintem felesleges stresszelned magad ezen, ha valakinek egy töltő már évek óta működik és még nem gyulladt ki, akkor foggal-körömmel ragaszkodik hozzá, hogy megbízható. És ilyenkor előkerülnek még ketten, akiknél szintén nem égett még ki miatta a lakás, így vérig sértődnek, hogy valakinél a nem ajánlott kategóriában van a gyalázatos tesztek vagy csak a józan ész miatt. Ez így működik itt.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Arcképgyáros
válasz balazs1956 #149028 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Nem találom, eltűnt az a kis boríték lehetőség, ahol be tudtam állítani, hogy kérjek email értesítést, vagy sem. Nem törülni szeretnék egy két topikot, hanem, csak hogy ne küldjön állandóan email-eket.
Segítsetek, hová került a beállítás? -
Beni2360
félisten
válasz MADcat #149018 üzenetére
Tudom csak élethűen másoltam az elelőző hsz-mat. Mivel már nem tudtam szerkeszteni az előzőt. És nem találom én hol vettem.
----------------------------------
(#149026) SZIGMA - a kezdő kérdés ez volt.(#149028) balazs1956 - A lap alján meg a tetején van
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Sungoo
addikt
Sziasztok. Van ajánlott pendrive, 32 GB?
-
Arcképgyáros
-
viktor0911
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, vásárolni szeretnék egy headsetet. Vezeték nélküli legyen, nem kell TWS, jól legyen a hang minősége.
Előre is köszi! :-) -
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz spileraaa #149000 üzenetére
Nekem noname van és még BD lemezzel BD íróban is megbirkózik. Sajnos nem találom, hogy hol vettem. De megnéztem és ilyen.
Kell hozzá egy 12V 2 A táp pl külső HDD-től.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Zola007
veterán
válasz Donki Hóte #148995 üzenetére
Alis linken 2 típus szerepelt, szöveg alapján nem volt egyértelmű melyiket vette a fórumtárs, utána láttam gépről a képeket.
► kijelzős 3A verzió sokkal jobban szerepelt, mint a QC, ennek a linkjét a 148990 hozzászólásban találod.
Mindkettő hirdetésben szereplőről linkeltem a típus azonos tesztet.► QC verzió viszont nem csak a túlfesz teszten bukott.
A sima 5V kimenet sem bírta a névleges terhelést és a QC kimeneten pedig nagy a zaj, a srác nem szokta akármi azt írni, hogy "Stay away". Ez kb. mint PH-n a nem ajánlott plecsni.
Másrészt a tény, hogy nálad 2 éve hibátlan, semmit nem bizonyít és végképp nem javítja ki a tervezési hibát.
Nekem is van abból a BW-ból, pont ahelyett keresek 3-4 portosat, amire HKJ fórumtag (lygte.dk) is rámondta az áment.3A/3port rendben van, de a QC az kuka.
Oké, hogy ez a dedikált fillérb...ó topik, de éppen ezért miért vegyünk olyat, ami bajos, ha ugyanannyiért kapni hibátlant is?[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz pulutodurumo #149010 üzenetére
Keresnek is vele egyesek durva összegeket.
Pont ma merült fel a debreceni topikban a téma [link]
Nem vagyok egy maradi ember, de elképesztő manapság milyen nyíltan megy a dolog a neten. Mi lesz itt 10 év múlva, el sem merem képzelni.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ennyi pihent embert...
-
Zola007
veterán
válasz Plero #149006 üzenetére
én csak lerakom a telefont az éjjeliszekrényre és rögzít minden menetet
-
asdf_
veterán
válasz erdey_a #148912 üzenetére
sajnálom, engem ez mérhetetlenül bosszant. nyilván valami generációs szakadék húzódik köztem és köztetek, bár csak 38 vagyok.
jó telefonnyomkodást Prágában, Rómában, New Yorkban, vagy bárhol. Én meg megtervezem előre az utat, ha kell veszek egy utikönyvet (van olyan hogy könyv, hallottatok róla?En idosebb vagyok nalad par evvel, de el nem tudom kepzelni, hogy "analog modon" utazzam. Telefonon van a repulore a boarding passom, azon uzenek az airbnb hostnak, ha valami gebasz van, a meglatogatando epuleteket/nevezetessegeket meg itthon elore megcsillagozom guglimaps-ben, ami leszinkronizalodik a telefonomra, az egymashoz kozelieket egy napra egymas utanra veszem, es gyalog kozlekedem kozottuk, igy a guglimaps mutatja az iranyt, ha tomegkozlekedem, akkor szinten guglimaps mutatja a megallokat (mert nem minden jarmuvon standard a kijelzo/bemondas), vagy volt olyan, hogy koncertre mentem Hollandiaba, mentem a zenekar utan, negy nap,negy varos, kozottuk kozlekedes vonattal, ertelemszeruen minden nap mashol aludtam (ahova persze oda kellett talalni no es persze a koncertplacchoz is), es nem volt kobe vesve, hogy reggel mikor, melyik vonattal megyek tovabb, csak annyi, hogy valamikor 9-10 kozott, telefonomon a Holland MAV appja, es ket klikkel megmondta mikor mennek a vonatok, ha bejeloltem, hogy ezzel fogok utazni, szolt, ha keses van, utazas vegen harangozott, hogy el ne felejtsem lehuzni a kartyamat amikor elhagyom az allomast (hogy csak annyit vonjon le, amennyit utaztam), stb., stb. Az, hogy hasznalom kulfoldon a telefonomat, az nem azt jelenti, hogy 24/24-ben ra vagyok tapadva, hanem azt, hogy papiros terkep helyett a telefonon levot hasznalom, papiros menetrend helyett az appot hasznalom, utikonyv helyett meg utazas elott a weben tajekozodom.
-
CHIPman
nagyúr
válasz zolikaDB #149002 üzenetére
Itt írtam az alap GPS-eseket: [link]
70mai pro TTxBG10 50,57$
Sima 70mai appból olcsóbb. Szokott lenni 30$ kupon, de most nincs.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Tudtok jó árat Xiaomi 70mai menetrögzítőre vagy más minőségi/ajánlott termékre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S