Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz Zola007 #148619 üzenetére
Mondjuk speciel az én szememnek az IPS kellemesebb, természetesebb.
Az Amoled olyan mintha túltolták volna a színeket/kontrasztot.
Azzal meg nincs is gond, mert az a tulszaturalt borzalom az csak a parasztvakito default setting, at lehet allitani normalisra. Sokkal nagyobb baja az amoled kijelzonek, hogy kitoltesi tenyezovel szabalyoznak rajta fenyerot, igy kb. 75% alatti fenyeronel villog, minel kisebb a fenyero, annal jobban. Es este, a toksotet szobaban ahogy az minima fenyeron valahol 50-150 Hz korul villog bele a kepedbe (ne feledjuk, hogy ez nem CRT kijelzo foszforretege, ahol utanvilagitas is van, ez ha kialszik, akkor tenyleg kialszik), hat az nem eppen egy kellemes elmeny. En kb. 1 napig birtam a tabletemen, aztan gyorsan keritettem egy programot, amivel -a kepminoseg aran, de- eliminaln lehet a villogast. -
veterán
válasz Ixion77 #148698 üzenetére
Akkor valószínűleg nem ugyanarról a töltőről beszélünk.
Az enyémhez nem 3 W-os táp van (hiszen hogyan tudna 1000 mA bemenő áramból 4 cellát cellánként 700 mA árammal tölteni), hanem 8 wattos táp van.
Na mindegy, hanyagolom mostantól a témát.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Ixion77
addikt
válasz Donki Hóte #148697 üzenetére
A mérete szabványos, a 3V/3W már korántsem. Az enyém is azért használhatatlan, mert a tápja tönkrement, és nem lehet másikat kapni.
De nem is nagyon bánom, mert jópár aksimat tönkretett az évek során."Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
veterán
válasz Dluinet #148691 üzenetére
Erre megint csak azt tudom mondani (mint a gombokra), hogy tökéletes a tápja, teljesen szabványos 5.5x2.1 mm-es tápcsatlakozó van rajta, ez a világon a legelterjedtebb tápcsatlakozó.
Az autós tápcsatlakozója is ilyen, de ha nem adtak volna hozzá szivargyujtós tápcsatlakozót, akkor (szinte) bármelyik autós hűtőtáska tápcsatlakozójával működhetne.
Hihetetlen, hogy milyen légbőlkapott zöldségeket hordtok itt össze szegény töltő ellen
-
veterán
-
macilaci78
nagyúr
válasz Real_Necro #148664 üzenetére
8-10 éve használom, akkor 7k volt.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Real_Necro
veterán
válasz Donki Hóte #148685 üzenetére
Pl.: Powerex
Sokkal jobb építési minőség és nagyobb tudás, de ahogy most nézem már nincs egy árban a kettő. Anno az volt.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
nagyúr
válasz Silent77 #148690 üzenetére
Vakok között félszemű a király.
Az IPC-L akkor is durván túlárazott, nagyon sok hiányossága van, ráadásul sikerült olyan dugasztáppal tervezni, amit finoman szólva sem általános.
Eneloop, Ladda és más LSD akukhoz meg felesleges az ilyen töltő.
3000Ft-nál nem érne többet."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
veterán
Így van, megelőztél.
Liitokala nagyon jó töltő, de pont AA, AAA akkuknál gyengébb.
IPC-L mai napig egyik legjobb aa, aaa töltő.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Attix70
aktív tag
válasz Donki Hóte #148688 üzenetére
Ha kapacitást méretsz vele akkor teljesen feltölti, majd kisüti és újra feltölti. Ez nem elég frissítés gyanánt?
Próbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
veterán
válasz Zsoleszhun #148686 üzenetére
Van ilyen töltőm, nem tudja az IPC-1 legfontosabb feature-jét, nem tudja a frissítés üzemmódot, ami NiCD akkuk esetében fontos dolog.
Attix70: mint írtam, az nem egy bestbuy AA és AAA akkukhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Attix70
aktív tag
-
Zsoleszhun
addikt
Ez a liitokala lii 500 szerintem Bestbuy. Több mint egy éve nyúzom.
Szerk: van az már kettő és fél de ki számolja 😀
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
veterán
válasz Real_Necro #148684 üzenetére
Nekem van ilyen töltőm vagy 6 éve, semmi gondja a gombjainak. Elég határozottan kattannak, de működnek rendesen.
Az lehet, hogy a töltőáramot nem lehet akkunként állítani, sosem próbáltam, mert ha beteszek 4 egyforma kapacitású akkut, akkor úgyis egyforma áram kell nekik.
De ha van javaslatod olyan töltőre ami többet tud ennél és olcsóbb is, akkor írd be ide, ezért van a topik
SZERK:
Megnéztem, nem igaz, hogy csak egyféle árammal tud tölteni! Annyi korlátozás tényleg van, hogy az 1-es rekeszbe berakott akkuhoz beállított áramnál többel nem tudja tölteni a többi akkut, de kissebbel igen! Tehát az 1-es rekeszbe kelltenni a legnagyobb árammal töltendő akkut, utána többi rekeszbe rakott akkuk esetében ugyanakkora, vagy kisebb áramot be tudsz állítani
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Donki Hóte #148683 üzenetére
Rettentően szar minőségű a gombja, akkuk töltőáramát nem lehet akkunként beállítani, a legkisebbel tölti a többit is... vannak ennél már komolyabb és olcsóbb töltők.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
veterán
válasz Real_Necro #148664 üzenetére
Ez miért idejétmúlt technika AA és AAA akkuk töltéséhez?
-
mirci18
addikt
válasz erdey_a #148677 üzenetére
Értem.
Gratulálok kolosszális megállapítás.
Rover autóból jelenleg kevés fut Magyarországon így ezt emlegetni annyi értelme van mint egy Ferrarit.
Chevrolet márkaszervíz és kereskedés van ezért ez megint egy hibás elgondolás.
Hivatalos márkaszírvíz nagyon sok cégnek van Magyarországon ha kedved van használd őket.
Ám a legtöbbször csak lehúznak jó pénzért téged.
Alkatrészt megint tudsz találni bármikor autós boltok vagy a net segítségével.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
szimi57
őstag
[ Szerkesztve ]
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
mirci18
addikt
válasz bul07 #148606 üzenetére
Ugyanez van a Huaweinél.
Szerintem semmi gond nincs vele.
Nyilván ahol tudnak spórolnak de a postás megoldás még mindíg élhetőbb mint szervizeltetni és utazgatni szervizekbe.Egyébként minden márka ugyanezt csinálja.
Amíg fontos az ember sorban állnak előtte.
Mikor már biztos helyen érzi magát már tojik rá.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz erdey_a #148604 üzenetére
Mert szerinted ez a két márka ma tökéletes és jobb más gyártóknál?
És te neked mit jelent a jobb support ennél a két márkánál?
Mivel ad többet?Alkatrészárakban lehúzásban mindenképp.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
HornedReaper
senior tag
válasz fradi81 #148666 üzenetére
Aliexpress mobilappban a free shipping felirat felett, az ár alatt vannak a termékeknél igényelhető kuponok.
Webes nézet most nincs előttem, de ott is az ár alatt nem sokkal lehet Select Coupont, Seller Coupont igényelni.
A kuponokat fizetéskor az Ali automatikusan alkalmazza (ezesetben az ár miatt 2db ROCK Zircon fülest szükséges egyszerre vásárolni).
Ja, és ez flash sale, lehet Nálad először a termék képére kell bökni, hogy bejöjjön a termék oldala.
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz szimi57 #148667 üzenetére
Az e-inkes Xiaominél jobb látószögű típust nem találsz: olyan, mintha papírra lennének nyomtatva az értékek. Pontos is, és bár nem USB-s, de egy évig elketyeg egy CR2032-ről.
-
szimi57
őstag
Sziasztok, ismertek olyan bevált belső hőmérséklet, páratartalom mérőt, ami USB-ről kapja az áramot? Sajnos, ami nekem jött csak egy lehetetlen szögből olvasható, használhatatlan.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
fradi81
veterán
-
pook20
aktív tag
Sziasztok!
Lézeres távolság merobol van most best buy vagy esetleg kuponozhato / pontozhato típus?
Válaszokat előre is köszönöm szépen!
asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
Real_Necro
veterán
válasz macilaci78 #148639 üzenetére
Idejétmúlt technika... túlárazva.
-
fradi81
veterán
válasz HornedReaper #148630 üzenetére
Ez kb hol lehet egy xiaomi hybrid dual drivers-hez képest?
moto g72, Ninebot d28e
-
Alarikman
senior tag
Üdv. Több csomagot is rendeltem, de mintha mind megállt volna és semmi változás. Annyi, hogy shipped. Lehet valami ünnep van megint vagy csak túl vannak terhelve? Valaki járt így?
-
Beni2360
félisten
válasz GIJoe #148653 üzenetére
Ez az adat való? Nagyos sovány.
Olvasási sebesség 20MB / s
Írási sebesség 14MB / smegelőztek
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
GIJoe
addikt
Integral 256GB USB 3.0 Flash Drive - 23£ postával kupon:EGG10 (-10%)
-
Teplic
tag
válasz HornedReaper #148630 üzenetére
2/15 alis select kupon merre?
-
petipetya
nagyúr
Ha láttatok pilóta napszemüveget kis lencsékkel (max. 50x40), akkor ne tartsátok magatokban. Mindegyik batár nagy, főleg a Xiaomi-é.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
V.Stryker
nagyúr
válasz pn4hvq #148642 üzenetére
Köszi. Közben nézegettem és végülis komolyabbra tettem le a voksom. Vagyis kettőre és majd a feleségem is véleményezi, aztán abból tudni fogom,hogy mit akarok.
Végül úgy közelítettem meg,hogy megnéztem az amazonon, hogy mit ajánlanak, majd azt feleannyiért megkerestem Aliexpressen.
Ez a sima fajta. De kicsit izgat, hogy nem-e kéne a fényképezős 3G-s verzió. Az több lehetőséget ad, pl távoli fotó készítés. Viszont biztos gyengébb lesz akkuidőben.
-
-
Skillet
addikt
válasz macilaci78 #148639 üzenetére
Ennyit biztosan nem költenék rá. Amennyi elemet mi használunk, sosem jönne vissza az ára. A lii 500 még határeset. 5e Ft. Bár azt is jó lenne kifogni akciósan.
Majd lesem a fórumot, hátha.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
pn4hvq
senior tag
válasz V.Stryker #148641 üzenetére
Kinézetre ugyanilyen, csak nem OLED, hanem LCD kijelzős.
Q50-re keress rá, ha ugyanilyet szeretnél. -
Skillet
addikt
válasz sambenez #148635 üzenetére
Visszaolvasva, sokat emlegettétek a lii-500-at. Mostanság is szokott lenni rá kupon? Ha nem, hol érdemes beszerezni, hol a legolcsóbb? Van belőle régi és új verzió is?
Én ezt találtam: KATT
Adapterrel 17.88$[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Van valami tapasztalat gyerek okosórával kapcsolatban? 3G-s, hívható, gps-es, applikációal követhető gyerekfelógyeletre is alkalmas motyót keresnék. Talált valaki használhatót?
-
-
Skillet
addikt
Vettem AA és AAA LADDA akkukat, köszönöm az ajánlást. Viszont... milyen töltőt ajánlanátok hozzá?
Jó lenne, ha tudna kisütés funkciót is?
Van valami régi (10 éves?) Energizer töltő itthon (energizer compact charger 12h), de ez kisütést nem tud.
Ezen felül egy liitokala lii-100 is van, de ez sem tud kisütést, illetve csak egy aksit tud kezelni egyszerre.
Jó lesz az energizer, vagy tudtok valamit ajánlani Kínából?Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
mobilizmo
addikt
Múltkor volt szó a Digoo DG-TH8380 időjárás állomásról. Jelentem megérkezett, beüzemeltem. Aki a minőséggel kapcsolatban fikázott nincs igaza. Teljesen rendben van, a képernyő olvashatósága is jó, 45°-ban még jól olvasható (nem igazán értettem aki emiatt problémázott, szemből kell nézni). Érintőképernyő is jó, meglepetésemre a legalább 5 éve beszerzett Silvercrest (LIDL) kültérijének jelét is veszi. Én egyetlen dologban csalódtam kissé, az órája sima nem szinkronizálós.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
HornedReaper
senior tag
Egyik legjobb agybadugós füles (headset) jó áron!
Ár/érték arányban nem találsz jobbat, ha valódi mélyhangokat szeretnél!
Anyaghasználat kiváló, nagyon jól a fülbe simul.
ROCK Zircon Stereo Earphone 3.5mm In Ear Earphones with Microphone
15.98 USD 2 darab esetén a 2/10 Seller és 2/15 Select coupon-nal együtt
link[ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Április 10 -én adtam le egy rendelést Bang Good -on, ki is fizettem, azóta"Order Processing" státuszban van.
Vhogy fel lehet venni a kapcsolatot az eladóval, hogy mégis mi van ilyenkor?Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
HoTaZo
addikt
Erre valami ötlet?
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
tobias40
veterán
Beírom ide is hátha...
"Aliexpress-re nem tudtok "általános" kupont ami mindenre jó? "
Köszi előre is!
-
Degeczi
nagyúr
Megszokás is, persze, bár pont Samsungokon választhatóak profilok, melyek közt van teljesen színhű is (míg az "automatikus" profil valóban túlzóan kontasztos és telített). Én azonban nem színhűséget várok a telefontól, nekem tetszik az automatikus is, és az IPS-es kijelzőjű telefonokat érzem fakónak. Másrészt az always-on is olyan feature, amiről nem mondanék már le.
De mindegy, a lényeg, h valóban egyéni preferencia - és bul07 egyértelműen leírta, h ez fontos szempont számára.
-
bul07
nagyúr
Nekem a betekintési szög miatt is fontos Amoled, meg szeretem a színeit is
Nekem fakó a IPS meg hamar színváltásba meg ha kicsit is oldalról nézem
Ízlések és pofonok, én ezt szoktam meg
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zola007
veterán
válasz Degeczi #148617 üzenetére
Mondjuk speciel az én szememnek az IPS kellemesebb, természetesebb.
Az Amoled olyan mintha túltolták volna a színeket/kontrasztot.Biztos megszokás kérdése és lehet, hogy csak az én "problémám"
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mazsi
senior tag
válasz bul07 #148606 üzenetére
Két-három kínai telefon kijön a Samsung árából, a TeleMax pedig minden csak nem garancia.
Keress rá a nevükre, tömegesen jönnek szembe történetek ahol szarabb állapotban érkeztek vissza a telefonok "javítás", vagy bevizsgálás után. Katasztrófa az a cég, és már régiós szinten tolják a szerződéseket dömpingáron.
Jobb elfogadni hogy a legtöbb gyártónak a fizetés pillanatáig fontos a termék, vagy az ügyfél. Utána szinte mindig nyűglődés megy. Pereskedtem, jelentgettem jó 8-10 évig, de már nem akarok több ősz hajszálat emiatt pedig meg is lehet ebből élniEgy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
tahepa
senior tag
válasz sopruk #148609 üzenetére
Én egy ilyet használok egy jó ideje..igaz én még az Aliról rendeltem..a linken hazai forgalmazótól , garanciával és viszonylag gyorsan (2-3 nap) lehet beszerezni...persze nem 5000 ft alatt.
[link]
( nálam nem jelentkezett az a hiba amit az egyik hozzászóló jelzett )[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
válasz sopruk #148609 üzenetére
Ezt használom lassan egy éve, igaz nem 1000 ft, de nem is annyit ér. Anyaghasználat, összeszerelési minőség is tökéletes, plusz még jól is néz ki. Volt már 4 szelfibotom mire ezt megvettem, aztán repült is a kukába a többi.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
bul07
nagyúr
válasz GIJoe #148608 üzenetére
Garancia felett átsiklottál
Nekem kell a 2év( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
gixxergabi
senior tag
Alis 10/3$ kupont tud vki?
-
sopruk
senior tag
Selfie botot keresve ezt a gocomma-t találtam a topicban ajánlottként.
Akinek már van vele tapasztalata, jó minőségű anyagból készült? Nem megy hamar tönkre a használatban?
Ha láttok rá kupont az ünnepek alatt, vagy hasonló árban ajánlottat (PayPal-os fizetéssel), előre is köszönöm!Igazából a Huawei Honor AF15 tetszene, de 5000-ért drágállom...
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
-
fcbarca
őstag
sziasztok, nincs valami kupon erre a xiaomi kekfenyszuros szemuvegre? [link]
-
bul07
nagyúr
válasz mirci18 #148603 üzenetére
Nekem egy kikötésem van telefonnal kapcsoltban Super AMOLED kijelző
És ezt olcsóbb kategóriában, 100e alatt szinte csak a Samsung nyújtja
És két három évente cserélek, így kifizetem a magyar garanciás felárat, mert nekem kell a 2év garancia
Nem vagyok olyan gazdag hogy csak úgy fél évente vegyem a "garancia nélküli" telefonokat(#148604) erdey_a
Samsung pont a support téren lépet vissza nagyon sokat, ki lehet jelenteni hogy a kő korszakba
Régen mi volt, volt háznál javítás felső kategóriás telefonok esetén, majd ezt ez kivezették, maradt a futáros gyors javítós
Erre törölték a futáros javítást is (ha nem változott azóta a plusz garancia vásárlást is törölték minden termék esetén)
Vidd be az ország pár postájára és úgy add fel nekik a telefont, hát kösz, postára bízni ilyet
Vagy vidd be egy szervizbe(nekem ez 65Km móka)Tehát én nem csodálkozok ha egyre kevesebben vesznek Samsungot
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
mirci18
addikt
válasz HKorn #148456 üzenetére
Sosem fog változni.
Ezért vesznek az emberek Samsung telefont mert azt hiszik jobb mert bejáratott márka.
Vagy Audi Wolkswagen autót mert azok mennyire jók stb.Az emberek alapvetően nem néznek teszteket bevált márkát keresnek.
Én ezért nem preferálom a márka hűséget.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
RedCactus
senior tag
válasz GIJoe #148596 üzenetére
Én nem is a telefon miatt aggódnék hanem azon, hogy ennek az "ULEFONE Official Store"-nak, 0,00%-os értékelése van a február 12.-ei megnyitás óta.
-
Zola007
veterán
válasz Mr.Csizmás #148599 üzenetére
Ha kapsz egyet ingyen, akkor nekem adhatod
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája