Hirdetés

2019. november 21., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-04-10 11:57:58

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#150548) CHIPman válasza EXIEZ (#150534) üzenetére


CHIPman
(nagyúr)

Tízesével szoktam rendelni mert fogyóeszköz. Azok, amik műanyag bölcsőben vannak, nekem még nem bírták 2 hétnél tovább. Aminél a NYÁK egyben van, és annak a végét dugod be a foglalatba, azok jobbak szoktak lenni, de az sem garancia semmire.

Legutóbb EZT rendeltem, nagyon szép fehér a színe és erős is, szór is mindenfelé, de egyelőre csak 2 hete van benn, még bírja. Olcsónak nem olcsó, de még elviselhető. Ha biztosra akarsz menni, akkor OSRAM, de az meg igencsak húzós.

Eladó 7700K+lap, GTX1070 - https://hardverapro.hu/tag/chipman.html

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.