Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
w.miki
veterán
válasz Dr. Gonzο #67119 üzenetére
Teljesen más a kettő.
A "rendes" megfigyelő kamerák vagy egy távoli szerverre rögzítenek, vagy valahova egy másik eszközre, így ha leverik, elviszik a kamerádat, akkor is megmarad a felvétel látod mi történt.
Ezt ezek a home kamerák nem tudják.
Oké a dummy kamerák sem tudják, viszont azok úgy néznek ki, mintha tudnák, és ez a dolog lényege.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
mirci18
addikt
válasz Dr. Gonzο #67125 üzenetére
Kevered a szezont a fazonnal.
A fake kamera alapáron annyi amennyi.
A másik kamera jelenleg akciós áron van olcsón egy két napig.
Utána két nap múlva a kicsivel többért rendes kamerát veszek állításod nem lesz helyén való.Ennyi erővel akkor számon kérhetném rajtad hogy miért 200 ft most a csomagoló hengere karácsonyra mikor én februárban 30 ft-ért vettem. Hiszen akkor olcsóbb volt.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Real_Necro
veterán
-
-
Saccco
nagyúr
válasz Dr. Gonzο #69887 üzenetére
Én nem vásárolnék Paypal nélkül.
Egyébként lehet valami banki dolog, ami miatt lassabb az átfutás.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
havri1
félisten
válasz Dr. Gonzο #69887 üzenetére
Értem én, hogy ajánlották, de legutolsó információm szerint tilos az ebayen nem tárgyi eszközt árulni. Ebayes védelem miatt, mivel nem tudnak megvedeni.
Ha zárolva van az összeg, akkor már nincs az számlán. Ebben az esetben van valószínűleg atfutasi ideje a tranzakciónak. Szerintem. Paypalon azonnal megjelenik az eladónál, sokkal biztonságosabb!
havri
-
BB9000
senior tag
válasz Dr. Gonzο #101535 üzenetére
Köszi a válaszokat. Böngészgettem én is és a Zhiyun webshopjában normál áron 199$ . (Aliexpress) Az már közelít az elképzelésemhez.
(#101538) sambenez : WOW !! Ez a Rollei igazán jó áron van! 29.9K
[ Szerkesztve ]
-
fujifilm1
senior tag
válasz Dr. Gonzο #117448 üzenetére
Nekem is ESCAM G02 ip camera van. sokat olvasgattam mielott vettem. Ennek az az elonye hogy browserbol is el lehet érni az osszes funkcioját.(nem szabad upgredelni a 2017.nyári FW rol! az ujak már nem tudják ezt. )
Meg androidos app is van.Szerintem egy jo és megbizhato a készulek,
A mozgas érzékelés, és riasztás nagyon stabilan mukodik.
(Az is igaz hogy az egyik amikor megjott, a lencséje nem jol volt betéve, -elég fosi homályos képet adott- full refundot kaptam a gearbest-tol.)Ez beltéri camera. Motoros. a gyerekek állandoan forgatják....
[ Szerkesztve ]
-
TheMiller
tag
-
törölt tag
válasz Dr. Gonzο #120816 üzenetére
Jajj, majdnem valami csúnyát írtam ide.
Pont tegnap rendeltem GB-ről drónt.
Aztán rákerestem erre az SHR/C SH5HD akármire, nincs gond, csak így reggeli ébredés után annyit látok, hogy drón...jó áron...160 helyett 35 dodó, én hülye meg tegnap rendeltem máshonnan. Egy kis keresgélés után viszont leesett, hogy sose volt egy 160, de még nagyon 100 dolcsi se. Mindenhol 35-55 között lehet kapni.[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz Dr. Gonzο #122198 üzenetére
Az a jó, ha kondenzátor van benne.
Fő energiaforrás természetesen mindig az autóakku, kiegészítőt azért kapnak ezek a rögzítők, h amikor elmegy a fő táp (elveszed a gyújtást, ill. rossz esetben ha egy baleset során kiszakad az akku) akkor az utolsó felvételt még korrekt módon le tudja zárni.A beépített akku azonban akár már egy évnél is hamarabb tönkremegy, ami azzal jár, h az utolsó felvétel-szegmens megsérül - vagyis pont az, amire a legnagyobb szükség lenne...
Ezért sokkal jobb, ha saját akku helyett nagy kapacitású kondenzátort tesznek bele, mert az nem kényes a forróságra, ott nincs ilyen gond.
-
snipr
aktív tag
válasz Dr. Gonzο #122946 üzenetére
Sziasztok!
Sorry, biztosan volt már, de mégis csak kérdés formájában találtam rá (a válaszom is egy ilyen kérdésre ment). Kell kitöltenem egyszeri import megbízást ha a 2017 évi CLII. törvényre hivatkozva kérem a csomagom továbbítását, vagy elég a topikban megtalálható "sablon levél" + igazolások? Ha kell kitöltenem, akkor az A mezőt választom ki? (Elbizonytalanított az "A" jelű szolgáltatás 3500Ft-os díja)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest