- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
laca1944 #299 üzenetére
én is win8.1-el használom sima bda driver van fent,
progdvb-ben ha nem megy kakor a gyáriban hazsnáld, e betü és ott manuálisan emg adod a MHZ_t és menni fog ennyi , kicsit idö igéynes elsöre aztán már ment ve elsz és akkor már franko és kész megy,
de sokat variáltál már a driverekkel, nagyon, nekem elsöre felmetn a bda driver és azota is megy jol.
usb-tön telepitettem de usb3-mon használom tehát semmi köze az usb2 avgy usb3-nak ahoz . mert biztosan megy vele,
már lassan mondanám azt hogy fogd winreinstall, 8.1
és bedug felismeri feltepeit vlamti a win8.1 és akkor a bda driver fel és go
de a gyári progit használd az biztosabb szeirntem advb-cnél mint a progdvb -
laca1944
csendes tag
válasz
DonMaster #298 üzenetére
Összefoglalom újra.
1. Asztali PC (XPsp3 3GHz 1GB ram USB2) MŰKÖDIK Vidanet kábelról
2. ACER noti XP sp3 USB1 van jel, keres de nem talál.
3. Új DELL noti amivel ki akarom váltani az asztali gépet. (i7-451 2GHz, 16GB RAM, 1TB hibrid HDD, ,GeForce 750M és Intel HD video karik 4db USB3) WIN 8.1
Na ezzel nem működik az istennek se. Természetesen be van dugva a tuner amikor nem találja a progDVB . milliószor letöröltem újra feltettem a drv-ket.
Amikor bedugom azt írja, hogy Bulk In device. Ráfrissítem az illesztőket nem fogadja el "nem aláírt szoftver, valaki átírta" Utána kikapcsolom a W8 aláírás ellenőrző funkciót, akkor lehet frissíteni az astrometa-ra, és felrakja azt a 4 drv-t amit az előzőben írtam, de úgy érzem valami még hiányzik.
Felteszem a saját progiját, az látja a forrás menüben és el is kezd keresni, de nem talál és nem is jelez az indikátor. A progDvb meg látja, hogy astrometa de not started.
Hát ennyi -
DonMaster
addikt
válasz
laca1944 #296 üzenetére
device not started , nicns bedugva akészülék, nekem is rita ezt, dvbc driver fel telpit végig fut a törlé utáan ujra telepités feltelepit kihuzod usb tunert bedugod és inditod a progijáta dvb-c-t kiváalsztod a dvc- vevöt és scan
bár ahoyg olvastama vidanetnél elvielg kell hozzá fixen settopbox, lehet hoyg kodolt és csak kártyaval lehet hazsnálni a digitális adást , akkor emg kb bukta igy ,
hivd fela vidanetett és kérdezdmeg hogy ha van neked digitális mp4-es vevöd dvb-c szabváynal, akkor tudnod kell fogni vagy minden féleképen kel a box? bár jelet akro is kéen lás-már ha nem rija hoyg device not started -
DonMaster
addikt
válasz
laca1944 #294 üzenetére
törölj le minden drivert
és a weboldalrol letölthetö driveret telepisd csak dvb-t bda dvb-c vagy mi aneve, ne foglkoz a töbivle, mert xp-nél kevesebb van alapbol az oprendszerben ezért több driver kell a win8.1nél meg kevesebb kell mert több iylen dolog belevan gyárilag integrálva,dvb-t nél meg nem elég a jel eröség az antennát vizszintesne hazsnálva jobb jel érhetö el, és a quality kell jo legyen nem a jel eröség bár ha jo a jel erösésg akor az is jo
a qualitynél minél kevesebb a vezsteség annél jobb a kép azaz minél nagyobb %-ot ir és minél kisebb vezsteségi %-ot ezt speciel progdvb-ben átlehet tekinteni, és ott keresni is lehet fixen mhz-ra
ha emg van és meg találta kakor kiráylság, ha nem találja meg akkor az antenával kell variálni közben pedig kerensi továbra is az adokat, nem egyszerü , jobb ha az ablak melelt probálkozol , vagy ha vna rá lehetöség akár egy nagyobb dvb-t antenával, vagy egy tetö antenával ha van lehetöség rá, nem midne hol van lefedetség még, és vna ahol nagoyn gyenge , bár ha tényleg full térerö van akor meg kell találja, a gyári progiban germany-t probáld ki -
laca1944
csendes tag
Hát az enyém változatlanul nem megy Win8.1 alatt a csak USB 3-as csatiju Dell inspire 7537-es notin.
próbáltam telepíteni a régi ACER tm 630 ra , fel is ment XP van rajta keres is de csak USB1-es,igy nem talál adót, bár jel maximumon van.
Ami a kérdés: W8.1 alatt hány és milyen drivert rak fel nektek. Nekem csak 4-et. két AMDVBT2BDA.sys; AMDVBT2USB.sys.... és két win drv: BDAsup.sys; és ksthunk.sys semmi más. XP alatt meg felrak vagy tíz drv-t. 8.1 alatt nem kéne még valami egyéb drv.???? kérem segítsetek. -
DonMaster
addikt
Minden csatornát behozot most, és megy mind normálisan a sima kihuzhato antennával és még kisincs huzva
amugy a legjobb ha vlc-ben belövitek a streamet és ott is lehet váltani eddig ott votl a elgjobb a kodolás -
DonMaster
addikt
válasz
easy...rider #289 üzenetére
bda driverel mükszik tutira, a gyári progiban amiböl kettö féle van ha a bda driver van fent akor ameliyk progit inditod az megy.
progdvb-ben van abeálitásoik és ott kikel választani a bda drivert a dvb-c és dvb-t -t kiválasztod és akkor szerintem megy , bár ha mondjuk dvb-t használsz akor elég a dvb-tnek menie és ha a kábelest akkor a kábelesnek meni-e , a csatornákat meg mentei egy listába tudom ez kicsi macera amikor mondjuk t-röl c-re váltasz de szerintem enyi belefér . -
easy...rider
őstag
válasz
easy...rider #288 üzenetére
ProgDVB tunert használok és ezzel szeretném ezt megoldani.
-
easy...rider
őstag
Sziasztok!
Driver telepítéskor csak a DVB-T vagy csak a DVB-C drivert sikerült telepítenem. Megoldható hogy mindkettőt működjön?
-
DonMaster
addikt
gyári progivla probáltam a dvb-c ami a kábeles digitális tv és simán scan és megtalált minden csatornát , hiba nélkül.
hwr-hálozatán hamarosan digi hálozaotn is tesztelem,
sima alap álitás semmi extra feltelepitetem és bedugtam akábel tévét és kerestem csatornát automatán és megy simán -
DonMaster
addikt
szia nem ö vagyok de nekemt egnap jött meg , és tökéletesen megy hwr dvb-c-vel hamarosan kitudom majd probálni digi dvb-c vel is , viszotn megy nagyon jol
fennébb leirtam a sima mezei dvb-t problémákra megoldásokat , amikel én életre tudtam kellteni , de tökéletesne emg vagyok elégedve -
DonMaster
addikt
válasz
ludsimon #278 üzenetére
gyári progiban e betü leütése de ez a fenti leirásban levan irva , hoyg mivel eleht elöhözni a gyári progiban, én közben a progdvb-vel is kiprobáltam és avval kicsit jobban rija a mhz-eket de azon kivül tékéletes a gyárival is, viszotn ha igy megy neked akkor már megsporoltad az utat és a várakozást mire ujra kapsz ilyet
a germany a régi tvtuneremböl maradmeg akkor még analogkorbol valamiért annl is akkor volt jo a kép és ennél is müködik nemt udom miért de jo
akkor mégis csak jo, én is sokat kelelt probálgassam mire jo lett a dvb-t , bár a legnehezeb a jel megtalálása volt egyedül azon kivül minden okés volt már addigra, de akkor kiráylság. ha van valakinek kérdése szoljon megnézem ,
Aliexpreszröl vettem én is csak ajánlani tudom 21dollár volt a csomagon 3dollár volt feltüntettve , ado és vám nem volt postás hozta viszont csomag követést is kaptam , tudtam nézni holvan, [link] ezt reneltem 19 volt mert volt kuponom -
ludsimon
veterán
-
ludsimon
veterán
hoppá!! jó ez is! 3m usb kábellel hosszabbítottam és fasza. a kódolt brazzers és a többi csatorna is megvan. XD
-
DonMaster
addikt
válasz
ludsimon #272 üzenetére
nekem megy bár házon belül kicsit a régi modszert mint analognál kicsit jobbra kicsitbalra kell álitgatni az antennát és amikor meg van a jo szög akkor megy a fhd-ban az m1 vagyis 1440*1080i-ben
dvb-t-vel
610-esen 4tv 4rádiot befogjas es megy is a kihuzhato antennával
a 746 és 770 amin már kodoltak is vannak de a 746nál van rtl tv2 azok is jok -
DonMaster
addikt
válasz
ludsimon #268 üzenetére
probáltam a dvb-t , megtalál minden csatornát, viszont panelben olyan karcsu a jel , hogy hang van kép nincs, de még ráprobálok, viszotn amiért vettem az müködik, én tuti nem küldöm vissza , 7még este tesztelem közel az ablakhoz vagy vlaahoyg hogy ugy job-e a jel, mert iylen 46%jeleröségnél nem volt több eddig . de ez lehet hogy a panel ház miatt mert levan árnyákolva közel tartottam az ablakhoz és akor megtalálta ,
jah dvb-t jotanács hogy hungary helyet germany-re álitsátok a keresést és fixen csak a 3 mux-ra keresetek rá
610mhz 746mhz 770mhz
es tartományokra kell fixen , én kb 3x kerestem rá és akkor emgtaláltam, amikor az ablakhoz közelebb tartottam akor találtam jelet , de este letesztelem és akkor jo lesz minden , , már csak kép bell jöjön, más minden van, még tesztelem a dvb-t vevörészét -
DonMaster
addikt
Eddig a dvb-c hwr hálozatán tökéletesen megy, kihuzhatos antennával adták, az fm-rádiokat megtalálja mennk is, dab az nekem si csak egy kinai-t talált bár ujra keresés után már azt sme, mindegy , az fm rádio böven jo
dvb-c is mükszik én elégedet vagyok vele eddig most probálgatom a dvb-t is , hogy avval fogok-e valamit vagy sem.
bár én személy szerint inkább a dvb-c miatt vettem, de nem baj ha a dvb-t is megy , nézegettem más tunereket és dvb-t van böven 2-3ezer forint ért is viszotn olyan amin dvb-c is van az nincsen , igy jovételnek mondhatom a 19dolláros árat, csomagoláson 2dollárvolt feltüntve , viszotn oda volt irva hogy tv tuner , nem pedig gift gént let elküldve, az aliexpressnek is egy plusz pont , és kaptam követést isamit mondjuk tegnap néztem és akkor irta hoyg megérkezet csak átkelelt venni postán .
-
DonMaster
addikt
tegnap jöt meg az enyém ma veszem át postán aztán kiderül, milyen, most csak sima antenával,a centenáriumi lakoteleptöl meg a hwr-es digitűlissal lesz tesztelve, aztán késöbb jön majd jövöhéten a digi dvb-c adás tesztelés és a tv toronytol 1km-es körzetre az antennás tezst is .
este irok milyen , -
DonMaster
addikt
válasz
ludsimon #249 üzenetére
remélem nekme jo szériábol jön nem akrom vissza küldeni.
én is kipőrobálnám a helyedben dvb-c-vel akár havernál vlaahol ahol van rá lehetöség , és ha avval megy akkor nincs hardveres baja, a jel meg elég relativ, mert nálunk a dvb-t tv toroyntol max 1km-es távban a sima kültéri strong antena is alig fog jelet , igy egy mezei sima minim antenával én nem csodálkoznák, hoyg jel nuko , sima antenával is tetö antenával is kilet probálva avval meg ment jol, otthoni vevö készülék nem ez az usb-s de emiat is irom , hogy ajánlot kiprobálni, mielöt fölöslegesen vissza küldöd .
ha emg jön az enyém ezen a héten akkor én is kitudom probálni van digi dvb-c és hwr dvb-c is , meg a toroyn is itt van 1km-re , kell menjen, ha emg jön péntek-ig akkor tudok rolla irni, milyen, ha müxik minden akkor max adom a linket ahonan én vettem és az biztos jo . -
mzso
veterán
válasz
ludsimon #258 üzenetére
Elméletileg ilyen sávok vannak. És ha túl közel vagy akkor még nem tud annyira szétterjedni, hogy teljesen lefedje a területet. Nekem tapasztalatból mondták.
Mindenesetre akkor is ki kéne próbálni valami tuti jó tetőantennával, lehet, hogy a hozzáadott antennával van valami gebasz, vagy akármi is lehet.
-
ludsimon
veterán
Ne őrjíts meg, hogy nem körbe sugároz 100kW-al a Széchenyi-hegyi Tv torony.
-
mzso
veterán
válasz
laca1944 #254 üzenetére
Hát ott lehet, hogy gyomláni kell. Esetleg dugdosni portok között. Windowsnál néha az is segít. Esetleg manuálisan telepíteni a drivert. Kicsomagolni és jobb klikkel az .inf-(ek)re telepíteni. Vagy eszközkezelőben manuálisan kerestetni a megfelelő mappában.
szerk:Ja most nézem, hogy másik gépen megy. Akkor tuti a gépedben van a gebasz. Vagy szoftveres vagy valami hardveres gebasz.
-
laca1944
csendes tag
Nem volt az azért olyan nagy kavarás, csak feltettem a lemezről, aztán eltávolítottam. Utána feltettem a net-ről, majd eltávolítottam. Először kütyü nélkül ,majd próbáltam bedugott kütyüvel. így se jó.
Most a legújabb, hogy csak Bulk-in interface-nek ismeri fel, és nem hagyja frissíteni a drv-ket.astrometa-val.Egyébként DVB-C kábelba van dugva (Vidanet)
-
mzso
veterán
válasz
ludsimon #251 üzenetére
Ennek ellenére lehet, hogy lyukban vagy, Ha nem a te irányodba sugároznak.
Mielőtt visszaküldeném én kipróbálnám egy olyan antennáról amit használnak is és biztosan van jó jel."Utána következő keresésnél a chipset bekrepált és 0 db adást talált meg ugyanazon a pozíción!"
Hát ez az amit igazából nem tudsz megállapítani. Ha eleve rossz volt akkor lehet, hogy következőre még rosszabb.
Kipróbálnám kábelen is. -
ludsimon
veterán
Optikai rálátás van a toronyra, ennél erősebb jel hova? Menjek oda a torony kapualjba?
Azért álljon már meg a menet! Ha ilyen gagyi akkor az nem az én problémám!Megtalálta az összes csatornát! Elkezdett állat módjára kockásodni, a jel 90%-os volt!
Utána következő keresésnél a chipset bekrepált és 0 db adást talált meg ugyanazon a pozíción!
Akkor ez mi? -
mzso
veterán
Azért kipróbáltátok több helyen legalább? Lehetőleg olyan helyen ahol erős a jel. Meg mondjuk kábelen DVB-C-vel és a kis nyomorék antánnával DVB-T-t?
Arr figyeltetek, hogy ne a DVB-T-s drivert tegyétek fel kábelen, vagy fordítva? -
ludsimon
veterán
Megjött és egy rakás kaki!!! Nem működik az enyém se.
Megy a refund request.
Ez baromi jó, hogy sorozatban gyártották a szart. -
laca1944
csendes tag
Jónapot fiúk-lányok!
Régen jártam erre, de most van egy problémám.
Vettem én is egy ilyen DVB kütyüt, de nem tudom életre kelteni.
Az új Dell inspire nótáskönyvemen szeretném használni amin W8.1 van. mindenféle drv-vel próbáltam (net, lemez) nem talál csatornát.
Progdvb azt mondja a dvb eszköz nem indult el.
Megpróbáltam az öreg asztali gépemre feltenni, azon XPfut, ott működik akadozva , de megy ( öreg a gép lassú (ATI all in wonder8500)1G Ram 3G proc)9éves
Mi lehet a bibi. Amikor először felraktam legelább mutatta a térerőt de addig variáltam a drv-ket, míg már azt sem. Segítsetek ha tudtok KÖSZI laca. -
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
DVB tunert szeretnék vásárolni.
Használ vagy próbált már valaki itt ilyen ezközt, mennyire működőképesek a 4-7000ft.os usb.s kütyük?
Laptoppal üzemeltetném.
Elég a pár alap csatorna, lényeg, hogy ha nem muszáj ne kelljen neki tetőantenna, tehát erősen fogja a dolgokat akár egy darab dróttal is mivel munkahelyen használnám.
Ezt nézegetem így talán tesztelhető mielött megveszem. -
easy...rider
őstag
Elfelejtettem írni, azóta megoldódott, átváltottam LAV dekóderre és azóta hibátlan minden
-
mzso
veterán
válasz
easy...rider #241 üzenetére
Túl gyenge a jel, hogy képet össze tudjon rakni?
-
doriath
tag
válasz
easy...rider #241 üzenetére
N(ext)pvr
-
easy...rider
őstag
Szerintetek miért lehet hogy a DVBViewer progival le tudom futtatni a keresést, elvileg talál is kb 100 csatornát, de nem tudom őket megnézni.
Rányomok a csatorna + gombra és azt írja hogy eszköz nem elérhető. (Vagy valami hasonlót)Tudnátok másik progit ajánlani? Az lenne jó ha tudnék időzítve rögzíteni. Nekem csak ez a plusz funkció kéne szerintem.
A másik problémám hogy a gyári progival a TV2 HD meg SuperTV2 HD nem jön be. Pontosabban szürke a kép, viszont hang az van. Csak ezeknél tapasztaltam eddig és csak a HD DVB-C adásnál
-
DonMaster
addikt
én is rendeltem 1-et , bár nem tudom melyik antena van hozzá, de 19dollár volt aliexpressen, 2dolláros kupon felhazsnálásával, mivel ma super akcio van és bárkinek lehet kuponja .
már várom, hogy milyen remélem menni fog jol és akkor a digi-n tudom nézni digitálisban az adásokat meg a tvr- nél is tudom digitásliban nézni az adásokat.ludsimon
amikor emg jön képet és friss tapasztalatot kérlek osz meg. -
azbest
félisten
válasz
easy...rider #235 üzenetére
Az sd kereskedelmi adások hangja heaac+, nem minden codec tudja ezt jól játszani. A közszolgálati tévéké mpeg2 és dolby. Az sd duna world-öt nézd meg, valsz az sem szaggat, mert annak sem heaac+ a hang kodekje. Tippre ez lehet az oka.
(szerk: javítások, mert kezdem új csavarni a szavakat, mint neduddki, lehet többet kéne aludnom és kevesebbet dolgozni
)
-
bse666
csendes tag
válasz
ludsimon #229 üzenetére
Nos, tegnap este bevittem melóhelyre, dvb-t nem talált semmit, de mint ahogy írtam egy acélcsarnok mellett dolgozok, így van jelzavaró tényező bőven. Kipróbáltam itthon is, kb 1-1,5 km-re lakok egy átjátszó állomástól ami egy 70 méter magas víztorony tetején van, nem talált semmit, bár panelban lakok.
Most a délután folyamán kipróbáltam cimborámnál is, ő egy kicsit messzebb lakik az adótól de arra fele néz az ablaka, de adást itt sem talált. Ugyanitt nála teszteltem a kábeles rész is. Teljesen más gép, más rendszer, az eredmény sajnos ugyanaz. Szóval itt a tuner lesz a bibás.
Nem tudom egy kínai posta mennyibe lehet? Van egy műszerész ismerős lehet rákérdezek, hogy javítható é és ha igen mennyiért.
-
azbest
félisten
válasz
easy...rider #231 üzenetére
A virtuális gép eleve visszafoghatja. Főleg hogy valószínűleg a video megjelenítést is a proci kénytelen elvégezni (bár ha megy az aero dizájn, mert 3d gyorsítás is engedélyezve van benne, akkor talán nem annyira vészes).
-
bse666
csendes tag
válasz
ludsimon #227 üzenetére
Áhá, köszi szépen a térkép alapján frankó lesz, bár egy hatalmas acélcsarnok mellett dolgozok, de majd meglátjuk. Kíváncsi leszek, hogy ez a kis antenna mire képes, nem tűnik túl komolynak.
Ma este folyamán kipróbálom, hogy bejön e valami és ha szétesés nélkül működik akkor végképp nem fogom érteni legalább a dolgokat...
-
ludsimon
veterán
Igen, a másik TVR progival lehet fogni a DVB-T adásokat.
Ezeket: [link]Azért a kis fekete antennával érdemes megnézni hol van optikai rálátás az antennára és abba az ablakba tenni az antennát.
Ehhez segítség a Google Earth vonalzó és az antennák pontos helyei alapján megnézhető és beállítható.
Térképen jelölik be a pontosan hol vannak ezek a tornyok. Ha rákattintasz a névre legörgetsz, ott a térkép. -
bse666
csendes tag
válasz
ludsimon #220 üzenetére
Köszi a gyors választ
Hehh, érdekes nálam a digi sport a legrosszabb, A progdvb szerint a jelerősség 80-as a minőség 100%, nem tudom hogy ez mennyire gázos,de a tv-n soha, sincs gond (gondolom abban egy kicsit más a tuner). Próbálgattam a frekit állítgatni, nem nagyon változott semmi.
szerintem ebből visszapost lesz
-
bse666
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Egy kis segítség kéne. Ma kaptam meg ezt a kis csodát, és hát majdnem működik minden, de a kép - akármelyik programmal próbálom (eredeti, progdbv, dbvviewer) - folyamatosan szétesik. Ha nem hd adást nézek akkor nem annyira látszik de ott is van 1-2 sáv ami nem jó, de ha hd csatorna megy akkor kb a kép 3/4-e nézhetetlen. Próbáltam k-lite codecpakkot felrakni, de nem hozott semmi eredményt és persze az új drivert is telepítettem a hozzá való friss progival. Egy laposon is megnéztem, ugyan az a jelenség (egy kicsit jobb kép). Szerintetek van erre magoldás, illetve nálam lehet a hiba, vagy egyértelműen a tuner a felelős?
választ és segítséget előre is köszi
-
mzso
veterán
válasz
easy...rider #214 üzenetére
Ott valami nem kóser ha DLL hibák vannak. Nálam progDVB-vel megy simán.
-
easy...rider
őstag
Sziasztok!
Mai nap kaptam meg a kis tunert, feltettem minden drivert, de a gyári progi el sem indul. Programhibával kilép. Próbáltam másik tuner progit, de elsőnek el sem akartak indulni DLL hibák miatt, azokat javítottam, de nem sikerül csatornát behangolnom. ProgDVB és DVBViewer amit eddig próbáltam.
Lehet az a gond hogy Windows 7 N-es verzióm van?
Ezeket tettem fel elsőnek:
- AMDVBC_Setup_140911
- AMDVBT2_Setup_141020
- TVR_DVBC_Setup_V4.6.1
- TVR_Setup_V4.6.1 -
ludsimon
veterán
Tudom, mert ez egy külön másik aukció!
Én továbblapoztam, elolvastam az összes visszajelzést és azt írták, hogy a gyári 20cm-es kis szar fekete antennás semmire se jó csak ha ott ülsz az adótorony mellett 5 km-el!
Remélem jó lesz! A tied viszont küld vissza, szólj előtte, hogy rossz!
-
ludsimon
veterán
Na, kiderül, hogy nem is Kínából jön, hanem Hollandia, legalábbis tracking number szerint.
Akkor kb ezen a héten, legkésőbb jövő hét elején megkapom. -
ludsimon
veterán
Az összes link alatt lévő drivert/software-t töltsd le és telepítsd fel!
[link] 4 db exe file!
A DVB-C-hez és a DVB-T hez is külön program kell !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Írj vissza ha megoldódott!
Ha nem, akkor azonnal szólj neki és indíts egy dispute-t ha 24 órán belül nem válaszol!!! -
-
ludsimon
veterán
Én is berendeltem egy ilyet!
Az antenna sokkal jobb lesz visszajelzések alapján a kis szar rövid feketénél. -
DonMaster
addikt
22 EUR alatti Adó, illeték, vagy egyéb vámköltség nem merül fel, kivétel, ha az adott árutípusra jövedéki adó vonatkozik
22 - 150 EUR közötti Adó- és vámfizetési kötelezettség merül fel, a célországban érvényes jogszabályok szerint
150 EUR feletti Illeték-, adó- és vámfizetési kötelezettség merül fel, a célországban érvényes jogszabályok szerint -
doriath
tag
Én bármikor bármit rendeltem a DX-ről lófasz vámot meg áfát fizettem, mert annyira nem hülyék ott se
Kb 1/10-ét írják rá a csomagra, és voilá, senki se nézi.
-
szuperbusz
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Google Pixel topik
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- One mobilszolgáltatások
- Xbox tulajok OFF topicja
- Építő/felújító topik
- HBO Max
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest