Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- Meggyi001: A kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
ludsimon
üzenetére
gyári progiban e betü leütése de ez a fenti leirásban levan irva , hoyg mivel eleht elöhözni a gyári progiban, én közben a progdvb-vel is kiprobáltam és avval kicsit jobban rija a mhz-eket de azon kivül tékéletes a gyárival is, viszotn ha igy megy neked akkor már megsporoltad az utat és a várakozást mire ujra kapsz ilyet

a germany a régi tvtuneremböl maradmeg akkor még analogkorbol valamiért annl is akkor volt jo a kép és ennél is müködik nemt udom miért de jo

akkor mégis csak jo, én is sokat kelelt probálgassam mire jo lett a dvb-t , bár a legnehezeb a jel megtalálása volt egyedül azon kivül minden okés volt már addigra, de akkor kiráylság. ha van valakinek kérdése szoljon megnézem ,
Aliexpreszröl vettem én is csak ajánlani tudom 21dollár volt a csomagon 3dollár volt feltüntettve , ado és vám nem volt postás hozta viszont csomag követést is kaptam , tudtam nézni holvan, [link] ezt reneltem 19 volt mert volt kuponom
Új hozzászólás Aktív témák
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest