- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
ludsimon #249 üzenetére
remélem nekme jo szériábol jön nem akrom vissza küldeni.
én is kipőrobálnám a helyedben dvb-c-vel akár havernál vlaahol ahol van rá lehetöség , és ha avval megy akkor nincs hardveres baja, a jel meg elég relativ, mert nálunk a dvb-t tv toroyntol max 1km-es távban a sima kültéri strong antena is alig fog jelet , igy egy mezei sima minim antenával én nem csodálkoznák, hoyg jel nuko , sima antenával is tetö antenával is kilet probálva avval meg ment jol, otthoni vevö készülék nem ez az usb-s de emiat is irom , hogy ajánlot kiprobálni, mielöt fölöslegesen vissza küldöd .
ha emg jön az enyém ezen a héten akkor én is kitudom probálni van digi dvb-c és hwr dvb-c is , meg a toroyn is itt van 1km-re , kell menjen, ha emg jön péntek-ig akkor tudok rolla irni, milyen, ha müxik minden akkor max adom a linket ahonan én vettem és az biztos jo .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest