Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bse666
csendes tag
válasz
ludsimon #229 üzenetére
Nos, tegnap este bevittem melóhelyre, dvb-t nem talált semmit, de mint ahogy írtam egy acélcsarnok mellett dolgozok, így van jelzavaró tényező bőven. Kipróbáltam itthon is, kb 1-1,5 km-re lakok egy átjátszó állomástól ami egy 70 méter magas víztorony tetején van, nem talált semmit, bár panelban lakok.
Most a délután folyamán kipróbáltam cimborámnál is, ő egy kicsit messzebb lakik az adótól de arra fele néz az ablaka, de adást itt sem talált. Ugyanitt nála teszteltem a kábeles rész is. Teljesen más gép, más rendszer, az eredmény sajnos ugyanaz. Szóval itt a tuner lesz a bibás.
Nem tudom egy kínai posta mennyibe lehet? Van egy műszerész ismerős lehet rákérdezek, hogy javítható é és ha igen mennyiért.
-
bse666
csendes tag
válasz
ludsimon #227 üzenetére
Áhá, köszi szépen a térkép alapján frankó lesz, bár egy hatalmas acélcsarnok mellett dolgozok, de majd meglátjuk. Kíváncsi leszek, hogy ez a kis antenna mire képes, nem tűnik túl komolynak.
Ma este folyamán kipróbálom, hogy bejön e valami és ha szétesés nélkül működik akkor végképp nem fogom érteni legalább a dolgokat...
-
bse666
csendes tag
válasz
ludsimon #220 üzenetére
Köszi a gyors választ
Hehh, érdekes nálam a digi sport a legrosszabb, A progdvb szerint a jelerősség 80-as a minőség 100%, nem tudom hogy ez mennyire gázos,de a tv-n soha, sincs gond (gondolom abban egy kicsit más a tuner). Próbálgattam a frekit állítgatni, nem nagyon változott semmi.
szerintem ebből visszapost lesz
-
bse666
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Egy kis segítség kéne. Ma kaptam meg ezt a kis csodát, és hát majdnem működik minden, de a kép - akármelyik programmal próbálom (eredeti, progdbv, dbvviewer) - folyamatosan szétesik. Ha nem hd adást nézek akkor nem annyira látszik de ott is van 1-2 sáv ami nem jó, de ha hd csatorna megy akkor kb a kép 3/4-e nézhetetlen. Próbáltam k-lite codecpakkot felrakni, de nem hozott semmi eredményt és persze az új drivert is telepítettem a hozzá való friss progival. Egy laposon is megnéztem, ugyan az a jelenség (egy kicsit jobb kép). Szerintetek van erre magoldás, illetve nálam lehet a hiba, vagy egyértelműen a tuner a felelős?
választ és segítséget előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest