- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
szuperbusz #199 üzenetére
A 28 usd még lehet hogy éppen vámhatár alatt is van. Normál postával, ha vámolósnak gondolják, akkor egy ajánlott levél érkezik előbb, amiben le van írva hogy hová kell (emailben) elküldeni az igazolásokat (paypal levél, webshop vásárlásos rész pdf-be nyomtatva) az áráról. Sima 8 dolcsis dvb-t tunereket nekem még egyszer sem akartak vámolni, szerintem ezt sem akarják. De ha mégis, akkor is talán a határ alatti az összeg (attól függ milyen árfolyammal számolnak). Ha vámolós, akkor a posta is felszámol valamennyi ügyintézési díjat (talán 1800+áfa mostanság, nem tudom de az idevágó oldalon biztos leírták).
szerk: természetesen a vámolni alatt az áfa és hasonló díjak kiszabását értem -
azbest
félisten
válasz
szuperbusz #197 üzenetére
Na, ezért kell alaposan elolvasni és utánajárni a szállítási feltételeknek
Pedig évek óta rendelek több helyről is kisebb dolgokat, de nekem is csak most tűnt fel a dolog, amikor a fórumukra benéztem és kb ez volt az első téma, hogy átverés az eu direkt ebben a formában
A sima dx oldali [link] $27.4, míg az dx eu direct-es $32.7... az utóbbi talán egy kicsit hamarabb itt van, de a panaszokból úgy tűnik, hogy ez sem feltétlen igaz. Szóval kb ugyanonnan jön, kb ugyanúgy, csak drágábban
-
azbest
félisten
válasz
szuperbusz #195 üzenetére
22 euro határig vám és áfa mentes az eu-n kívülröl jövő rendelés.
A dx-nek van már eu direkt része is [link]. Ha az már vámolt cucc, akkor arra plusz vám nem kerüll.Ha viszont az eu lerakatuk vámszabad területen van, akkor az éppen olyan, mintha kínából jönne, csak gyorsabban. A külföldi rendelés kapcsán az idevágó fórum összefoglalóját érdemes átolvasni [link]Na közben olvastam, hogy az eu direct részük is kínából jön. Úgy az is ugyanúgy vámköteles lehet, csak drágább. [link]
-
mzso
veterán
válasz
szuperbusz #188 üzenetére
Megfelelő programmal lehet felvenni. A felvételhez nem kell szinte semmi erőforrás, ha nem akarod átkonvertálni (ami amúgy is felesleges).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- Creality Ender 3 V3 SE + Nebula Smart Kit (kamera, G szenzor, érintőképernyő, Klipper)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest