- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
ludsimon #278 üzenetére
gyári progiban e betü leütése de ez a fenti leirásban levan irva , hoyg mivel eleht elöhözni a gyári progiban, én közben a progdvb-vel is kiprobáltam és avval kicsit jobban rija a mhz-eket de azon kivül tékéletes a gyárival is, viszotn ha igy megy neked akkor már megsporoltad az utat és a várakozást mire ujra kapsz ilyet
a germany a régi tvtuneremböl maradmeg akkor még analogkorbol valamiért annl is akkor volt jo a kép és ennél is müködik nemt udom miért de jo
akkor mégis csak jo, én is sokat kelelt probálgassam mire jo lett a dvb-t , bár a legnehezeb a jel megtalálása volt egyedül azon kivül minden okés volt már addigra, de akkor kiráylság. ha van valakinek kérdése szoljon megnézem ,
Aliexpreszröl vettem én is csak ajánlani tudom 21dollár volt a csomagon 3dollár volt feltüntettve , ado és vám nem volt postás hozta viszont csomag követést is kaptam , tudtam nézni holvan, [link] ezt reneltem 19 volt mert volt kuponom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest