Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Meggyi001: A kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
ludsimon
üzenetére
remélem nekme jo szériábol jön nem akrom vissza küldeni.
én is kipőrobálnám a helyedben dvb-c-vel akár havernál vlaahol ahol van rá lehetöség , és ha avval megy akkor nincs hardveres baja, a jel meg elég relativ, mert nálunk a dvb-t tv toroyntol max 1km-es távban a sima kültéri strong antena is alig fog jelet , igy egy mezei sima minim antenával én nem csodálkoznák, hoyg jel nuko , sima antenával is tetö antenával is kilet probálva avval meg ment jol, otthoni vevö készülék nem ez az usb-s de emiat is irom , hogy ajánlot kiprobálni, mielöt fölöslegesen vissza küldöd .
ha emg jön az enyém ezen a héten akkor én is kitudom probálni van digi dvb-c és hwr dvb-c is , meg a toroyn is itt van 1km-re , kell menjen, ha emg jön péntek-ig akkor tudok rolla irni, milyen, ha müxik minden akkor max adom a linket ahonan én vettem és az biztos jo .
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest