Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
szuperbusz
üzenetére
A 28 usd még lehet hogy éppen vámhatár alatt is van. Normál postával, ha vámolósnak gondolják, akkor egy ajánlott levél érkezik előbb, amiben le van írva hogy hová kell (emailben) elküldeni az igazolásokat (paypal levél, webshop vásárlásos rész pdf-be nyomtatva) az áráról. Sima 8 dolcsis dvb-t tunereket nekem még egyszer sem akartak vámolni, szerintem ezt sem akarják. De ha mégis, akkor is talán a határ alatti az összeg (attól függ milyen árfolyammal számolnak). Ha vámolós, akkor a posta is felszámol valamennyi ügyintézési díjat (talán 1800+áfa mostanság, nem tudom de az idevágó oldalon biztos leírták).
szerk: természetesen a vámolni alatt az áfa és hasonló díjak kiszabását értem
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk és sok más)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest