Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pitterix: Gyógytorna
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca1944
csendes tag
válasz
DonMaster
üzenetére
Összefoglalom újra.
1. Asztali PC (XPsp3 3GHz 1GB ram USB2) MŰKÖDIK Vidanet kábelról
2. ACER noti XP sp3 USB1 van jel, keres de nem talál.
3. Új DELL noti amivel ki akarom váltani az asztali gépet. (i7-451 2GHz, 16GB RAM, 1TB hibrid HDD, ,GeForce 750M és Intel HD video karik 4db USB3) WIN 8.1
Na ezzel nem működik az istennek se. Természetesen be van dugva a tuner amikor nem találja a progDVB . milliószor letöröltem újra feltettem a drv-ket.
Amikor bedugom azt írja, hogy Bulk In device. Ráfrissítem az illesztőket nem fogadja el "nem aláírt szoftver, valaki átírta" Utána kikapcsolom a W8 aláírás ellenőrző funkciót, akkor lehet frissíteni az astrometa-ra, és felrakja azt a 4 drv-t amit az előzőben írtam, de úgy érzem valami még hiányzik.
Felteszem a saját progiját, az látja a forrás menüben és el is kezd keresni, de nem talál és nem is jelez az indikátor. A progDvb meg látja, hogy astrometa de not started.
Hát ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Revolut
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Yettel topik
- Reklámblokkolók topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest