Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca1944
csendes tag
Na... Végre elindult. Nem tudom végül is mitől, mert össze vissza teszteltem, kodekeket birizgáltam egyszer csakjó lett. Már csak a felvétel nem megy. Ha lenyomom a rec gombot azt írja, "the secified path not exist", pedi van de a capture format- nála az mpg halvány nem aktív?
[ Szerkesztve ]
-
laca1944
csendes tag
válasz DonMaster #298 üzenetére
Összefoglalom újra.
1. Asztali PC (XPsp3 3GHz 1GB ram USB2) MŰKÖDIK Vidanet kábelról
2. ACER noti XP sp3 USB1 van jel, keres de nem talál.
3. Új DELL noti amivel ki akarom váltani az asztali gépet. (i7-451 2GHz, 16GB RAM, 1TB hibrid HDD, ,GeForce 750M és Intel HD video karik 4db USB3) WIN 8.1
Na ezzel nem működik az istennek se. Természetesen be van dugva a tuner amikor nem találja a progDVB . milliószor letöröltem újra feltettem a drv-ket.
Amikor bedugom azt írja, hogy Bulk In device. Ráfrissítem az illesztőket nem fogadja el "nem aláírt szoftver, valaki átírta" Utána kikapcsolom a W8 aláírás ellenőrző funkciót, akkor lehet frissíteni az astrometa-ra, és felrakja azt a 4 drv-t amit az előzőben írtam, de úgy érzem valami még hiányzik.
Felteszem a saját progiját, az látja a forrás menüben és el is kezd keresni, de nem talál és nem is jelez az indikátor. A progDvb meg látja, hogy astrometa de not started.
Hát ennyi[ Szerkesztve ]
-
laca1944
csendes tag
Hát az enyém változatlanul nem megy Win8.1 alatt a csak USB 3-as csatiju Dell inspire 7537-es notin.
próbáltam telepíteni a régi ACER tm 630 ra , fel is ment XP van rajta keres is de csak USB1-es,igy nem talál adót, bár jel maximumon van.
Ami a kérdés: W8.1 alatt hány és milyen drivert rak fel nektek. Nekem csak 4-et. két AMDVBT2BDA.sys; AMDVBT2USB.sys.... és két win drv: BDAsup.sys; és ksthunk.sys semmi más. XP alatt meg felrak vagy tíz drv-t. 8.1 alatt nem kéne még valami egyéb drv.???? kérem segítsetek. -
laca1944
csendes tag
Nem volt az azért olyan nagy kavarás, csak feltettem a lemezről, aztán eltávolítottam. Utána feltettem a net-ről, majd eltávolítottam. Először kütyü nélkül ,majd próbáltam bedugott kütyüvel. így se jó.
Most a legújabb, hogy csak Bulk-in interface-nek ismeri fel, és nem hagyja frissíteni a drv-ket.astrometa-val.Egyébként DVB-C kábelba van dugva (Vidanet)
[ Szerkesztve ]
-
laca1944
csendes tag
Jónapot fiúk-lányok!
Régen jártam erre, de most van egy problémám.
Vettem én is egy ilyen DVB kütyüt, de nem tudom életre kelteni.
Az új Dell inspire nótáskönyvemen szeretném használni amin W8.1 van. mindenféle drv-vel próbáltam (net, lemez) nem talál csatornát.
Progdvb azt mondja a dvb eszköz nem indult el.
Megpróbáltam az öreg asztali gépemre feltenni, azon XPfut, ott működik akadozva , de megy ( öreg a gép lassú (ATI all in wonder8500)1G Ram 3G proc)9éves
Mi lehet a bibi. Amikor először felraktam legelább mutatta a térerőt de addig variáltam a drv-ket, míg már azt sem. Segítsetek ha tudtok KÖSZI laca.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest