- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
ludsimon #268 üzenetére
probáltam a dvb-t , megtalál minden csatornát, viszont panelben olyan karcsu a jel , hogy hang van kép nincs, de még ráprobálok, viszotn amiért vettem az müködik, én tuti nem küldöm vissza , 7még este tesztelem közel az ablakhoz vagy vlaahoyg hogy ugy job-e a jel, mert iylen 46%jeleröségnél nem volt több eddig . de ez lehet hogy a panel ház miatt mert levan árnyákolva közel tartottam az ablakhoz és akor megtalálta ,
jah dvb-t jotanács hogy hungary helyet germany-re álitsátok a keresést és fixen csak a 3 mux-ra keresetek rá
610mhz 746mhz 770mhz
es tartományokra kell fixen , én kb 3x kerestem rá és akkor emgtaláltam, amikor az ablakhoz közelebb tartottam akor találtam jelet , de este letesztelem és akkor jo lesz minden , , már csak kép bell jöjön, más minden van, még tesztelem a dvb-t vevörészét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Magisk
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- Google Pixel topik
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Philips LatteGo 3200 automata kávéfőző
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest