- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Nos én nem fogom használni az enyémet (kihúzható antennás változat), megvettem, de kiderült meg tudjuk oldani a TV szétosztását így fölöslegessé vált az enyém. Akit érdekel beszerzési áron jelentkezzen privátban!
Kb 1x kipróbáltam és annyi, mivel van TV máshogy, ezért nem sok hasznát látom. -
ludsimon
veterán
válasz
DonMaster #329 üzenetére
Hehehe, el vagy tévedve picit!
Én rendszeresen rendelek dolgokat külföldről és kb 3-4 éve volt utoljára(mikor még nem volt szigorítás, mint most, hogy minden szart átvilágítanak), hogy valami kínából 8 nap alatt megérkezett és az is registered tracking numberrel!Mostani registered tracking numberes csomagok a legjobb esetben is 10-12 munkanap, ami 2-3 hét!
Plusz ha még hozzáadjuk, hogy a vásárlástól számítva általában nem azonnal adják postára, hanem 2-3 nappal.. Bőven 3,5 hét lesz belőle. -
ludsimon
veterán
-
ludsimon
veterán
hoppá!! jó ez is! 3m usb kábellel hosszabbítottam és fasza. a kódolt brazzers és a többi csatorna is megvan. XD
-
ludsimon
veterán
Ne őrjíts meg, hogy nem körbe sugároz 100kW-al a Széchenyi-hegyi Tv torony.
-
ludsimon
veterán
Optikai rálátás van a toronyra, ennél erősebb jel hova? Menjek oda a torony kapualjba?
Azért álljon már meg a menet! Ha ilyen gagyi akkor az nem az én problémám!Megtalálta az összes csatornát! Elkezdett állat módjára kockásodni, a jel 90%-os volt!
Utána következő keresésnél a chipset bekrepált és 0 db adást talált meg ugyanazon a pozíción!
Akkor ez mi? -
ludsimon
veterán
Megjött és egy rakás kaki!!! Nem működik az enyém se.
Megy a refund request.
Ez baromi jó, hogy sorozatban gyártották a szart. -
ludsimon
veterán
Igen, a másik TVR progival lehet fogni a DVB-T adásokat.
Ezeket: [link]Azért a kis fekete antennával érdemes megnézni hol van optikai rálátás az antennára és abba az ablakba tenni az antennát.
Ehhez segítség a Google Earth vonalzó és az antennák pontos helyei alapján megnézhető és beállítható.
Térképen jelölik be a pontosan hol vannak ezek a tornyok. Ha rákattintasz a névre legörgetsz, ott a térkép. -
ludsimon
veterán
Tudom, mert ez egy külön másik aukció!
Én továbblapoztam, elolvastam az összes visszajelzést és azt írták, hogy a gyári 20cm-es kis szar fekete antennás semmire se jó csak ha ott ülsz az adótorony mellett 5 km-el!
Remélem jó lesz! A tied viszont küld vissza, szólj előtte, hogy rossz!
-
ludsimon
veterán
Na, kiderül, hogy nem is Kínából jön, hanem Hollandia, legalábbis tracking number szerint.
Akkor kb ezen a héten, legkésőbb jövő hét elején megkapom. -
ludsimon
veterán
Az összes link alatt lévő drivert/software-t töltsd le és telepítsd fel!
[link] 4 db exe file!
A DVB-C-hez és a DVB-T hez is külön program kell !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Írj vissza ha megoldódott!
Ha nem, akkor azonnal szólj neki és indíts egy dispute-t ha 24 órán belül nem válaszol!!! -
ludsimon
veterán
Én is berendeltem egy ilyet!
Az antenna sokkal jobb lesz visszajelzések alapján a kis szar rövid feketénél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- Tesla topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest