Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Nos én nem fogom használni az enyémet (kihúzható antennás változat), megvettem, de kiderült meg tudjuk oldani a TV szétosztását így fölöslegessé vált az enyém. Akit érdekel beszerzési áron jelentkezzen privátban!
Kb 1x kipróbáltam és annyi, mivel van TV máshogy, ezért nem sok hasznát látom. -
ludsimon
veterán
válasz
DonMaster
üzenetére
Hehehe, el vagy tévedve picit!
Én rendszeresen rendelek dolgokat külföldről és kb 3-4 éve volt utoljára(mikor még nem volt szigorítás, mint most, hogy minden szart átvilágítanak), hogy valami kínából 8 nap alatt megérkezett és az is registered tracking numberrel!Mostani registered tracking numberes csomagok a legjobb esetben is 10-12 munkanap, ami 2-3 hét!
Plusz ha még hozzáadjuk, hogy a vásárlástól számítva általában nem azonnal adják postára, hanem 2-3 nappal.. Bőven 3,5 hét lesz belőle. -
ludsimon
veterán
-
ludsimon
veterán
hoppá!! jó ez is! 3m usb kábellel hosszabbítottam és fasza. a kódolt brazzers és a többi csatorna is megvan. XD
-
ludsimon
veterán
Ne őrjíts meg, hogy nem körbe sugároz 100kW-al a Széchenyi-hegyi Tv torony.

-
ludsimon
veterán
Optikai rálátás van a toronyra, ennél erősebb jel hova? Menjek oda a torony kapualjba?
Azért álljon már meg a menet! Ha ilyen gagyi akkor az nem az én problémám!Megtalálta az összes csatornát! Elkezdett állat módjára kockásodni, a jel 90%-os volt!
Utána következő keresésnél a chipset bekrepált és 0 db adást talált meg ugyanazon a pozíción!
Akkor ez mi? -
ludsimon
veterán
Megjött és egy rakás kaki!!! Nem működik az enyém se.

Megy a refund request.
Ez baromi jó, hogy sorozatban gyártották a szart.
-
ludsimon
veterán
Igen, a másik TVR progival lehet fogni a DVB-T adásokat.
Ezeket: [link]Azért a kis fekete antennával érdemes megnézni hol van optikai rálátás az antennára és abba az ablakba tenni az antennát.
Ehhez segítség a Google Earth vonalzó és az antennák pontos helyei alapján megnézhető és beállítható.
Térképen jelölik be a pontosan hol vannak ezek a tornyok. Ha rákattintasz a névre legörgetsz, ott a térkép. -
ludsimon
veterán
Tudom, mert ez egy külön másik aukció!
Én továbblapoztam, elolvastam az összes visszajelzést és azt írták, hogy a gyári 20cm-es kis szar fekete antennás semmire se jó csak ha ott ülsz az adótorony mellett 5 km-el!
Remélem jó lesz! A tied viszont küld vissza, szólj előtte, hogy rossz!
-
ludsimon
veterán
Na, kiderül, hogy nem is Kínából jön, hanem Hollandia, legalábbis tracking number szerint.

Akkor kb ezen a héten, legkésőbb jövő hét elején megkapom.
-
ludsimon
veterán
Az összes link alatt lévő drivert/software-t töltsd le és telepítsd fel!
[link] 4 db exe file!
A DVB-C-hez és a DVB-T hez is külön program kell !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Írj vissza ha megoldódott!

Ha nem, akkor azonnal szólj neki és indíts egy dispute-t ha 24 órán belül nem válaszol!!! -
ludsimon
veterán
Én is berendeltem egy ilyet!

Az antenna sokkal jobb lesz visszajelzések alapján a kis szar rövid feketénél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen videókártyát?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Samsung kuponkunyeráló
- Steam topic
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

1 hete rendeltem, még kell legalább 1 hét.