- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: És most?
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papooo
senior tag
válasz
Trailblazer #52293 üzenetére
Párszor unalmamban nézegettem gyanús eladók értékeléseit.
Nem egyszer láttam olyat, hogy valakinek volt egy csomó értékelése vevőként, ingyen elvihető cuccokra, majd ugyanazok a dolgok megjelentek az eladói értékeléseinél is, persze ő nem ingyen adta tovább.
Lehet, hogy ez is valami hasonló. Beszerezte itt (majdnem) ingyen, utána pedig csinál belőle egy kis zsebpénzt.
Az ilyenek persze nem sz@rháziak, csak üzletemberek. -
bohoc71
aktív tag
válasz
Trailblazer #52293 üzenetére
Szerintem ingyen adta,csak a postát fizetette ki.
-
Trailblazer
veterán
Bevallom, ezt a legutolsó posztot nem értem a csalósban. Nem mindegy neki, hova kerül a gép, ha ki van fizetve a cucc?
-
Speed®
titán
-
Chaser
legenda
válasz
Beretvás #52279 üzenetére
nem posta business volt, személyesen vettem át, de ha postás lett volna, először csomag megjön, ellenőrzés, utána utalom a pénzt...minek nézel te engemt'? ((( :
volt egy 35e-s ajánlat is - amennyit kiírtam max árnak - , 2 év pcx garral, de tőlük leginkább nem szeretnék vásárolni , a tag telefonon korrektnek tűnt, az is személyes business lett volnaszóval tápom már van, az volt az első amit beszereztem, ram is megvan, cpu is, ssd-ből akarok lőni még valami jobb m2-est, de az biztos nem apróról lesz, a cpu elég volt innen, majd még esetleg valami 2-3k-s vga kell apróról
-
Chaser
legenda
sikerült lőnöm kereső hirdetéssel egy zen 2600-ost, 2,5év alza garral 33e-ért - pár hónap múlva kiderül működik-e ( : -, tegnap este már megrendeltem 42e-ért, utána jött egy pm
-
seniman
veterán
válasz
ricsi99 #52273 üzenetére
Ennél komolyabb lapra procistól ötezerért egy kérdés sem jött.Meg is örökölte a gyerek.Ez a gép jó esetben ha húszezret ha ér.Ennél jobb FX-et megkaphattam volna háromezerért,a GTX 650-en meg a négy giga VRAM se segít.A fentebb hirdetett 760-asa meg egy hónapja még blackscreenesként volt hirdetve,de hát itt a grillszezon.
-
nullpoint
őstag
Devnullban: Msi rtx2060 ventus oc 143.000.
Ugyanez boltból 120.000-től.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
-
koby11h
őstag
A magam részéről én is a nyilvános akasztás mellett vagyok! Az még talán elrettentene néhány embert...
-
pikszel
addikt
-
seniman
veterán
Helyi matx ryzen gamer konfig,a képen egy törpecirkáló blöki fényképe,ami egy roppant igénytelen retkes lakásban készült.
240 ropiért biztos nem abból a koszfészekből fogok gépet venni.
-
Astroboy
őstag
válasz
Gyuri27 #52253 üzenetére
Jó kis megzaminálás, erről ismét ez a remekmű jutott eszembe.
Kalandor: Nem úgy megy az, ma már egy könnyed vasárnapi lincselés is gyülekezési törvényt sért, amúgy is asszem bejelentés-köteles.
-
envagyok
veterán
válasz
Trailblazer #52250 üzenetére
Persze.
Csak idegesítő, hogy az első dolog ami történik ha valami nem jó, hogy rögtön lecsalózzák az embert. -
-
envagyok
veterán
válasz
Trailblazer #52239 üzenetére
Igen.
Főleg ha építő, segítő jellegű.
Sokszor már én is beírtam volna, mikor sokszor olyan hülye a vevő.
Tegnap vittek el egy 1060-at 2 óra múlva jött a csalózás/jelentelekezés.
Szerencsére közel volt a delikvens, mondtam, hozza el a gépet.
Táphibás volt, a 8 pinből 6 ment... -
gban
veterán
Csalósban megint megy az off, hogy miért nem volt, stb.
Nehéz ilyenkor megállni hogy azér bmeg mert a sok nemmondomki beírogat ilyen hülyeségeket a kérés / szabályzat ellenére...Kalandor: nem lehetne egy játszótér ahol mindenki elmondhatja a véleményét a csalós esetekről, és a vélemény-megmondóknak is el lehetne mondani hogy hülyeséget beszélnek?
Olyan mindent lehet mondani alapon, de a fórum szabályaival, vagyis lehet az a megszólítás nyugodtan hogy Te Baromarcú, csak akkor repül az ember?
Látod hogy erre van igény.
Tudom, a 0% adóra is lenne igény... -
Cs1csó
titán
Ház: Corsair Crystal Series™ 570X RGB
Proci: i7 8700K
Proci hűtés: Arctic Freezer Xtreme
Videókártya: Gigabyte GTX 960 Windforce OC 4GB
Alaplap: Gigabyte Z370 Aorus Gaming 7
Ram: Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 2133Mhz
Tárhelyek: Western Digital Blue 1TB Winchester
Samsung 860 EVO 256GB SSD
Kingston 240GB SSD
Táp: Thermaltake Hamburg 530W
Ventilátorok: 3db Corsair SP120 RGB330 000 Ft
szerintem - erős izgalmi állapotban - talán a felét ha éri. Szerintetek?
-
Papooo
senior tag
válasz
koby11h #52217 üzenetére
I5 4590t-vel (16gb ram, intel hd grafikával, 23"-on) fullhd-ban WoT-ozok. Bekapcsolt vsync mellett, lebutított (középgagyi) grafikával megvan a 60 fps.
Ismerősöm megnézte (ő persze fullhd, mindenmaxon, félmillás géppel tolja), és majdnem elsírta magát, hogy milyen sz@r a grafika.
Utána leült elé egy körre, és engem kapott el a ríhatnék a játék(nem)tudásától. -
Migráns
tag
Már keresett is egy kolléga....Veszprémből!!
Én igazából úgy gondoltam,hogy a szomszéd falvakból ( Gyál,Üllő,Budapest )lesz valaki jelentkező....
Én meg csak beugrok a kocsiba,és lezavarjuk a dolgot!
-
Migráns
tag
Nincs valakinek kölcsönbe egy bármilyen 1150 proc?[link]
-
Cs1csó
titán
Eladó egy DELL OPTIPLEX 9020 tipusú teljesen hibátlan számitógép.
Friss windows 10 pro-val
a számítógép nagyon gyors pörgős és korszerű, egy jó videókártyával szinte minden mai játékot elvisz full HD grafikán.
Játékra sosem volt használva, filmet 4K - ban problémamentesen lejátsza.I3-4130
6GB RAM
1TB HDD 100/100 70 napot ment csak.
Intel HD4400 grafikus gyorsítAz i3 4130 egy 2013-ban megjelent - már akkor is gyenge - proci.
-
koby11h
őstag
válasz
Trailblazer #52213 üzenetére
PR, marketing, anyaggazdálkodás... a hobbija a modern technikai vívmányok és lektorálni is szokott szépirodalmi műveket!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Trailblazer #52213 üzenetére
Is-is.
-
koby11h
őstag
A PCX-et nem ismerem, csak amit ismerős boltok tapasztalatából tudok ez a kettő biztosan szokott ár eltérés lenni. Ja meg ha 1-et veszel akkor 100 Ft, ha 10-et akkor 500 Ft - a "szok olcó" elvén a nagykerben is.
Az is fura lenne ha pl. ennyi helyen kevernék az A400 - UV400 típusokat.
-
-
koko52
nagyúr
Kicsit off:
Egy ismerősöm (aki egyébként teljesen normális) anno vett egy Golf II-t. 300k volt akkor. Használta 3 évig, majd árulta 450K-ért. Mondom neki he??? Erre ő: bele vettem amit költöttem rá, meg a TANKOLÁSOKAT! Először nem akartam elhinni, aztán elővette a jegyzetfüzetét.
-
koby11h
őstag
Ezek egy része lehet szürke import -15-20% esetén.
De 50%-nál már inkább azt tudom elképzelni, hogy volt egy jó adag készletük - mert ez mindig kell - közben lement az SSD ára, és lehet nem akarja beszerzési ár alatt eladni - Tescot ezért bírságolták is pár éve.
Gondolom én, de nem biztos.A legdrágábbak nézegetése mazochizmus
-
gban
veterán
Kitaláltam egy jó játékot aztán rájöttem, én vagyok a hülye
Apróknál beállítottam hogy 'drágák elöl', és elkezdtem nézegetni a kategóriákat.
Ízelítőül, meg hogy miből jöttem rá hogy én vagyok a hülye hogy ezeket nézegetem:i7 3770 45k, 4*8 Hyperx ddr3 1600 55k, mindezt 0 naposként
1050 4gb 'elvileg garral' 45k
Vertex 4 128 gb 8k
stb.
Inkább visszaállítottam a sorrendet, frissítés szerint.Bónusz: ezt magyarázzátok el hogy hogy lehet némely apró boltnál fele áron mint a pcx-nél pl.?
-
koby11h
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LuckFox Pico Mini for PlayStation 4 automata GOLDHEN (SW: 9.00-11.00)!!!
- Ryzen 7 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház / 250 GB SSD/2TB HDD
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje TMR HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje TMR HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Xbox Ultimate előfizetések