- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
customer114 #32596 üzenetére
Nekem semmi bajom velük.
Csak reagáltam a beégős megjegyzésre.
Egyébként meg örök harc az LCD vs. plazma, mindig jókat szórakozok rajta, amikor előkerül (még manapság is előfordul, pedig plazmát már nem is gyártanak), ott megtudod mi az igazság
Egyébként most megnéztem 7 éve vettem anyámék HD Ready samuját 98k-ért, emlékszem ez volt a legolcsóbb opció anno.
-
-
MK VII
veterán
válasz
customer114 #32589 üzenetére
Mikor vegyek karácsonyra TV-t? Húsvétkor? Vagy nem értelek tényleg...
Karácsony előtti Black Friday-en is néztem TV-ket.. Amik akciósak voltak azok a 400 ezerről leárazva 330 ezerre kategória vagy a 24"-os konyhába való 10 éves konstrukció szar képpel... Illetve mint tudjuk a BF csak lehúzás, szóval akkor úgysem vettem volna semmit.
Tehát mikor vegyek TV-t karácsonyra? Komolyan kérdezem, mert akkor legközelebb úgy teszek ahogy mondod. -
MK VII
veterán
válasz
customer114 #32587 üzenetére
Igen csinálják..
Karácsony előtt több nagy áruházban voltam és egytől egyig mindegyikben a Samsungok felé tendált az eladó mikor megkértem, hogy segítsen.. Amikor meg LG-t választottam, jött a kérdés, hogy, de miért nem a Samsung?(#32586) Ispy
Nyilván.. Csak elkalandoztam. -
-
MK VII
veterán
Na azért az 56 ezres 32"-os Samsung tv-nek a képét nem kívánom senkinek... Mint kifakult vízi hulla olyan csodálatos színei vannak a panelnak benne...
Mikor én vettem az LG-t akkor is az eladó mindenáron a Samsungra akart rábeszélni... Nagyon sok TV volt kirakva a polcokra... Kértem távirányítót, hogy állítgathassam a képüket, mert a Samsungé túl fakó volt számomra... Mondanom sem kell, hogy nem sikerült szebb képet kicsikarnom belőle mint az ugyan annyiba kerülő LG tv-ből amit vettem... Mondtam a srácnak 1 óra tesztelgetés meg nézelődés után, hogy az LG-t vinném.. Még meg is kérdezte, hogy miért... Mondtam neki, hogy azért, mert a Samsungnak nincsenek színei... Húzogatta a szemöldökét, hogy miről beszélek... Odahívtam mindkettőhöz és ugyan olyan színbeállításokkal megmutattam neki... Elcsodálkozott, és jééé tényleg... Azonnal hozta az LG-t és lezavarta az adás-vételt. Gondolom nem üzlet az neki, ha ilyen szinten nézegeti valaki a TV-ket és nem a Samsungot viszi el a vásárló.. Biztos vagyok benne, hogy a Samsung valamilyen kedvezményeket ad a nagy áruházaknak, ha az ő termékét tukmálja rá a vevőkre... Bármelyikbe voltam mindegyikben az eladó egyből a Samsung TV-khez kísért.. Vajon miért? -
wolfman
veterán
Hát én még mindig a használt HDTVk beárazásán vagyok fennakadva. 30eFt-ért akart egy gyerek nekem eladni egy 2008-as 32"-os CCFL-es Samsung HDTV-t (HDReady). De volt még pár hasonló ajánlat. Egyik nap egy elektronika bolt mellett jártam, bementem direkt és szétnéztem, hogy én vagyok-e ennyire eltájolódva. 0km-es, 2016-os, FullHD 32"-os LED LG tévé 45eFt. Jófogáson, de még itt hardveraprón is ezen méretben a tévék használtan (gari nélkül) 40eFt-nál kezdődnek, de határ a csillagos ég! Komolyan, a készülékeknek mindenki az új árát szeretné viszontlátni?
-
cbmfan
senior tag
pár hete bolhapiacon egy vonós kistakony ugyanilyet próbált rámsózni ötvenért, csak 1 Terás matricával
mikor mutattam neki az elmosódott szöveget, ragasztó nyomokat SATA csatlakozó körül (sima műanyag darab az egész) plusz Samsung soha nem csomagol így azonnal nekiállt hőbörögni, hogy őt átverték, két telefont adott érte, stbstb. sok sikert kívántam a madárvadászathoz. kb. egy órával később összefutottam ismét vele, de akkor már csak azt mantrázta menet közben, hogy cigicigicigicigi...
-
seniman
veterán
válasz
Kalandor #32557 üzenetére
Ez annyira új,mint én.
Sz@rrá van karistolva a matrica körül is,a vonalkód eltűnésének vegyszeres tisztítószer lehet az oka.Tehát mivel sikálták,nézett ki ez cudarabbul is.Csak eladásra kikozmetikázták.
Eleve egy órás használattal már nem új.Mel Gibson jut eszembe a Halálos Fegyver 2-ből,amikor Roger asszonyának a kocsiját lezúzza üldözés közben:"Új ez még mindig."
-
opr
nagyúr
válasz
Kalandor #32561 üzenetére
Szigoruan maganvelemeny kovetkezik, de szerintem az elado es a vevo szempontjabol is teljesen mindegy, hogy a termeket ki/mi hasznalta.
Az, hogy egy fiok, egy ember, egy bantu torzs, vagy eppen dildo alaku robotok a jovobol teljesen irrelevans abbol a szempontbol, hogy a termek allapota milyen.
Ha szerinte nem, akkor gondolom egy egyben lenyelt es ilyen modon teljes utat megtett es a vilagra ujbol megerkezo uveggolyot is ujnak tekint, akkor is, ha O a vevo?
Hiszen maga a tulaj nem hasznalta egy percet sem, akkor biztos uj. -
Papooo
senior tag
válasz
Írd meg neki, hogy ha szükséges, tudok 10-15 tanút, aki bizonyítani tudja, hogy egyszer zsinórban 50 huszonéves bevállalós szexbomba nőt dugtam meg egy éjszaka alatt.
A tanúk mennyisége, csak a tanúskodást bevállaló cimborák számától függ.A képről jól látszik, hogy a cucc használt, erre még az újszerű kifejezés se passzolna.
A zsebkopott talán jó kifejezés rá
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
Nem is igazán az a lényeg, hogy hol kopott el vagy mennyi használat után, hanem hogy a képen látható termék állapota egy hirdetésben:
1. új
2. használt?
-
SUPREME7
őstag
válasz
Egyáltalán mi ez? Egyébként ja, újként nem kéne így kinézzen valami, bár nekem is van egy csomó kacat amit évek óta logisztikázok balról-jobbra, és még ha sosem használtam akkor se tudnám újként eladni. Nem korrekt nyilván, de nem hiszem, hogy meg tudjátok egymást győzni.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
Most én kérek segítséget
Az eladó egy régi, megbízható minősítésű tag, aki "új kipróbált" címkével adta el az alábbi terméket, de a vevő meg nem erre gondolt új alatt. Küldtem az illetőnek figyelmeztetést, azóta pedig privátban azzal jön, hogy neki tanúja van, hogy egy órát használta, azóta a fiókban volt és a fiók koptatta le a feliratot. És amúgy is ez kínai termék, ennyi pénzért ilyen.
Tekintsünk el attól, hogy mennyire hihető, hogy valaki hónapok óta az ő fiókjában kucorog nyitott szemmel, hogy tanúsíthassa, egyetlen óra kivételével a készülék a fiókban volt, ilyen egy "új, kipróbált termék?" Nagyítsatok bele, tiszta karc is a burkolat, nem csak a felirat kopott. Nekem egyszerűen nem akarja megérteni, hogy ha valami új, akkor az új állapotú. Ha karcos és kopott, akkor az használt.
Ha szerintetek is ez nem korrekt, akkor tudtok valami kommunikációs formulát, amivel ezt megérti? Mert az én szavaimat nem érti meg.
-
zolee5016
őstag
válasz
F.E.K.. #32550 üzenetére
baccki..ez milyen igaz...én még a háziorvosomról sem tudom tényleg orvos-e....
most megint flusztrált lettem...vajon amit felírt az tényleg nekem kell szednem???
egyáltalán nekem írta fel?? gyógyszer szedek-e mindennap,vagy valami tudathasítót???
Nembaj...ahogy megboldogult kedvenc poétám mondaná...
az orvos se mondta meg mit írt föl...én se mondom meg mire használ....... -
Ispy
nagyúr
Helyi hülye ismeretségi körből:
megvettek egy panel lakást Budapesten a 10 kerületben 1,5 millió forintért
, volt ügyvéd, szerződés írás, minden, majd 2 hónap múlva megjelent a tulaj, hogy ti meg kik vagytok, és mit kerestek itt? Ja, még a konyhát gyorsan felújították 500k-ért, most mehetnek másik albiba. LOL
-
Ispy
nagyúr
Én nem tudom mire jó ez az inyorálás funkció, de furcsa, hogy nekem soha senki nem válaszol
-
szupermacs
veterán
válasz
Trailblazer #32536 üzenetére
Az idegileg gyenge embereknek kell az ignore funkció. Én sem találkoztam olyannal, aki tiltani akartam volna.
-
MK VII
veterán
válasz
zolee5016 #32533 üzenetére
Egyszer próbáld ki aztán megtudod mekkora áldás az ignorálás...
Nekem azóta sokkal nyugodtabb az életem itt PH-n...Nagyon sok konfliktust meg lehet előzni vele...
(#32532) Gyuri27
Én teljesen 100%-ig, mindenhogy okos vagyok... Teccik' tudni?
Vesz Ryzen-t a f.szom... Mondtam.. Nálam AMD csak VGA-ban lehet a gépben. -
zolee5016
őstag
számomra furcsa ez az ignorálás...a negatív kritika is kritika,mégha rám irányul akkor is....
volt összetűzésem kb 3-is de idővel mind szépen rendeződött....
elképzeltem hirtelen..valaki azért lesz prémium,hogy ignoráljon...aztán ha ő maga a f@sz és oltják akkor tudja ignorálni az egész fórumot.... -
maláj
addikt
válasz
Trailblazer #32526 üzenetére
tudod hiába a "rang" ...
-
Vertigo18
addikt
Én azt mondom, hogy nálam kétesélyes a dolog, ahogy LENNIE KELL! Az emberek nagy részénél meg már el is dőlt, hogy ki a hibás. És tévedés ne essék, nincs se Mercim, kigyúrt se vagyok, fiatal, vagány csávó sem, lenyugodott, meglett ember, két és fél gyermek apukája. Csak próbálom az elfogultságomat, előítéletemet (ami mindenkinek van) háttérbe szorítani.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Trailblazer #32518 üzenetére
A szakértői vélemény fogja megállapítani, hogy mennyivel ment, nem a szemtanúk...
Szakértői vélemény meg még nem volt tudtommal...
-
kenwood
veterán
válasz
Trailblazer #32518 üzenetére
nem konkret esetrol van szo. ha merci es kigyurt,akkor bunos.
-
-
djculture
félisten
Rengeteg a szemétláda csaló mindenhol.
Most éppen krepsz József nevezetű egyén alkot az országban. Gyálon rákosnak adta ki magát albérletre gyújtott Dömsödön házat adott el ami nem az övé, csepelen egy cégnél 3 millió bevétellel tünt el. Hirdetési portálokon is rendszeresen előfordul. 18 kerületben szintén alkotott.
Rendőrség is körözi.
.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!