- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: És most?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jut minden hétre egy kékhalál vagy Win nem indulás az utóbbi fél évben, úgyhogy szarakodik már. Kibírhatná pedig az új AMD apukig, mert akkor akarok platformot cserélni és abba már m2 vagy mittudoménmi most a menő gyors foglalat, nem követem már a technikai fejlődést. Nem akarok megint sata SSD-t venni újonnan, használtan meg pláne. Adatok mentve vannak róla, már volt ilyenhez szerencsém vinyóval, hogy netezés közben kékhalál és többé a bios se látta.
-
seniman
veterán
Ez valami hányinger:[link]
-
Chaser
legenda
válasz
#90933760 #30290 üzenetére
35 alá ne add, hosszú távon tesztelt, ha valakinek egy új kell garival ami bármikor behalhat mert teszteletlen, az vegye meg boltból garanciával olcsóbban, aztán garanciáztassa ha úgy alakul, majd megtudja mennyivel egyszerűbb lett volna a tartós tesztelésen átesett használtat megvenni, lehet kicsit drágább, de hát az idő pénz
-
TaaT
nagyúr
"Eladó asztali számitógépem kifogástalan müködésel 55-cm lcd monitórral. Több infó telefonón. Érdeklődni bármikór lehet."
-
-
Astroboy
őstag
Nálam a nóta tévé viszi a prímet....sehol nem látsz annyi ritmuszavaros nagymamát és hál' istennek fel nem fedezett tehetségtelenségeket.
Esküszöm az már play-black
-
SUPREME7
őstag
Neeee ... helyi OCZ Agility 3 120GB - 35K-ért, és még "meg is magyarázza"
-
törölt tag
válasz
MK VII #30261 üzenetére
A legtöbb értelem abban van az biztos, én azt is megnézem néha. Meg a Boomerang.
Mondjuk az ilyen Lazy Town szintű meséktől agyfaszt kapok rögtön. Meg a Teletabiktól is.Discoveryn se volt reklám anno, csak egy fél perces, a műsorok között meg egy perces. Ma beadnak egy negyed órányi reklámot a műsor utolsó 2 percére, hogy mindenképp végignézd.
-
törölt tag
válasz
seniman #30257 üzenetére
Discovery addig volt jó míg a Mythbusters, Brainiac, Scrapheap Challenge és hasonlók mentek. Az se ma volt. Meg a Bear Grylls, Survivalman. Természetcsatornát sose néztem, pont rohadtul nem érdekel hogyan ellik le egy gnú vagy ráncigálja fel a fára a gepárd a gazellát.
-
törölt tag
válasz
snecy20 #30252 üzenetére
Pár napja láttam, hogy az a Pumped csávó is már TV-ben szerepel saját műsorral a retek klubon aminek fő témája mennyire hangosan basznak és hasonló. Mondom gyönyörű, pár éve egy simán parton táncitánci videóból ide fel(le)jutott. Ami érdekes is, szinte biztos hogy volt valami előélete ezen kívül a médiában vagy csak nekem nehéz elhinni, hogy egy Youtube videóval ide lehet jutni. Sok ilyen videó van, belőlük mégse lett -szerencsére- TV-s celeb. Akkor ennyi erővel ő miért.
És egyből Molnár Krisztián ugrott be, hogy ő is mekkora "karriert" ért el azzal amit csinál. Paradoxon.
Az embereknek erre van szüksége, ez van, visszasírják még páran a Mónika show időket azt hiszem, azok kultúrműsorok voltak ezekhez képest. Most meg ez a fos van, Éjjel-nappal Budapest meg Gyanú árnyékában, Pumpedék meg ilyen lepratelep szarok.
Emlékszem az öregem hogy szidta a Big Brother 1-et annak idején sok éve, én azt néztem, pedig akkor még azon kívül nem sok moslék ment a TV-ben és az is viszonylag nézhető volt a maiakkal ellentétben.
Na most kéne bekapcsolnia a TV-t ezekre a csatornákra így 15 év elteltével. Valószínű a kötelet fonná a nyaka köré. Mondjuk ezekre már én is. És akkor még olvasom is pár helyen, hogy van egy csomó agyhalott fasz aki ezeket a műsorokat annyira nézi, szereti, annyira létfontosságúnak tartja, hogy vérig sérted, megbántod, besérted vele ha meg mered mondani, hogy mi ez a szar. Sőt még el is hiszi ami megy benne. Káprázatosan hulladék agykapacitással rendelkeznek sokan komolyan mondom. Ezekről csinálhatna Radics még videót, bőven lenne benne téma. -
snecy20
nagyúr
-
SunyaMacs
aktív tag
(HD4670)
- "a videókari is új?"
- "posta is vga is uj nem használt"
- "ez egy 10 éves kari"
- "attól nem lehet új ?" -
seniman
veterán
"CSerélném videó kártyámat MSI re esetleg be is számitok 1060 ra ami plusz 35000 ft ráfizetés garancia aqvanal garancia 2 és fél év 4K ba BF1 40 fps DOOM 4K 45 fps vagy 50 resident evil biohazar 45 fps 4K ban"
Hogy is volt ez,Grétsy tanár úr?
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #30242 üzenetére
Teeee hollóképű, margithídfejű, parlament tekintetű, hősöktere arcú, andrássyút berendezésű, emnullás szemű, keletipályaudvar fizimiskájú, négyesmetró ábrázatú, lánchíd orcájú, járdára parkoló pofijú, teeeee, nekem te neee, mert jön a bátyám a megyeiből a kereklámpás merdzsóval aztán bajok lesznek.
-
seniman
veterán
válasz
quailstorm #30236 üzenetére
Olvass utána a motor szerelésének a tortúráinak és nem a röhögés,hanem a sírás fog kerülgetni.
Azt a motort nem lehet felújítani,ez csak a kezdet.
-
quailstorm
félisten
válasz
#90933760 #30232 üzenetére
Arosanak nem az a lényege hogy menjen, ez még egész erős motor bele. 1L-es is szokott lenni, bár van belőle GTI benzines is.
Btw ezen autó egy az egyben VW Lupo. Lupo-ból meg volt a hírhedt 3L. tessék röhögni
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Ciccuka #30230 üzenetére
Biztos tanult fotós, hogy az aranymetszés szabályát használta az autó nem középre helyezésével, illetve feldobta a képet egy kis pikáns villanyóra szekrény kompozícióval. Miközben egy kis csavart vitt bele azzal, hogy hátulról fotózta le.
Na, szívódízel az ami soha nem kéne, legalábbis ekkora méretben még nem. Menni nem megy, de még mindig bonyolultabb egy szívóbenzinnél ami talán még vezethető is lesz mellé.
-
Ciccuka
veterán
-
Depression
veterán
válasz
Depression #30226 üzenetére
2milliárd Ft értékben sajnos nincs éppen olyan cuccom, amit fel tudnék ajánlani neki cserébe.
-
Tomasz72
aktív tag
válasz
Én marha!
Előre láthattam volna, hogy a múltkori posztomat törölni fogják! -
olle
senior tag
válasz
Számla nélkül?
Élettartam garanciával?
-
Depression
veterán
[link]
Telefonról nem fog menni most a screenshot hosszúsága miatt, de mindenképp megérdemelne egy megörökítést. Igazi varázsgömb. -
Muerte
addikt
válasz
forintuser #30219 üzenetére
Nincs abba semmi.Összeadódott mint egyeseknél a vram,ha CF/SLI-ről van szó
-
MK VII
veterán
válasz
A matek kijön nem? De...
-
Vakegérke
félisten
válasz
Észlény a manus.
-
forintuser
őstag
Német apró:- Intel Core 2 Quad Q9550 mit 2,83GHz ( 4x 2,83GHz = 11,32 GHz )
-
törölt tag
Ú bazdki Magyarósi rendbe rakatta a haját, történelmi pillanat.
-
patomi
őstag
16 pozitív 5 negatív értékeléses embernek előre elküldi a cuccát és csodálkozik, hogy nem kap cserébe semmit. Tényleg ennyire naivnak kell lenni, mikor mindenhol az átb@szas megy? Ja és azt írja "itt is" átverték. (Csalósban)
-
TaaT
nagyúr
P8P67-EVO-t valakinek 35.000ft-ért?
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac 27" 2017 late 8GB VGA i5 CPU 5K retina display
- Újszerű iPhone 14 Pro Max 128Gb ( Gold ) akksi 85%
- Eladó ritkaság: Samsung Galaxy S10 5G 256GB G977B - nagyon jó állapotban, ÁFÁS számla
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!