Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- weiss: Autó költségek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
"LCD tv eladó talpas 107centis üzi privátba"
-
TommyNagz
senior tag
Még tavaly októberben töröltem magam végleg facebookról 7 év után. Most csináltam egy profilt olyan képekkel, amin nem látszik belőlem semmi és még csak a vezetéknevemet se írtam ki rendesen. Csak azért csináltam, hogy a motoros csoportokba belássak,eseményeket nézzem, ilyesmi. Fél óra után agyrákot kaptam, szerintem törlöm ezt is a picsába.
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27
üzenetére

seniman az ő érdekük, egységesebb lesz a ph arculata, az itt reklámozni kívánt cégek csettintenek, ez az, ezt kerestük, csak itt hirdetünk, pénz nem számít blablabal
etyépkénmek neszojápemektanálka dudomcimet ( :Trailblazer az még pontosítás alatt van, jó ez így
aszénrankom natypetüs kispetüsaszárulloké énemfatyokárullo rpölislácik kiafönökit haha
( : -
-
Chaser
legenda
válasz
Trailblazer
üzenetére
persze ez jó lenne, de nem sokakat érint, ilyenért kár fejleszteni sztem
-
-
Chaser
legenda
válasz
Trailblazer
üzenetére
ha én keresnék nv és amd vga-t én is meghirdetném, ugyanis két kategória, és nem jelenik meg csak ha külön adod fel, evvan'
-
TaaT
nagyúr
"Packard Bell laptop eladó. Vannak hibái,nem működik a billentyűzet de igény esetén adok hozzá egy működőt. Nem értek hozzá,de szakértő kéz szerintem ki tudja küszöbölni a hibáit."

-
shteer
titán
ennyi hülyeséget összehordani. nincs dolgotok?

tudtátok, hogy a 15ker túl messze van a 6-tól?
-
föccer
nagyúr
Nagytételben vásárolna kockás csikozós hibás videokártyákat, nyilván piaci ára alatt (ingyen?). pcszervíz tartalmú gmailos e-mail cím. Vajon ugyan itt hibátlan, megkímélt, újszerű VGA-k kaphatóak?

-
seniman
veterán
válasz
üzenetére
Ball Grid Array.A chip csatlakoztatásának egy fajtája.Előnye a lapos beépítés,főleg notiknál és konzoloknál,hátránya hogy házilag (szakszerűen) nem javítható,cserélhető.
(#31164) Gyuri27
Nem,nem ismersz,ezért ne is szólogassál bééé.
Mivel nem hoztad a fát,hiteltelenné váltál a szememben. 
-
Gyuri27
félisten
-
seniman
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Khhhmm... erre szokták azt mondani,hogy nem azt nézem mit mondanak,hanem ki mondja.
Vagy hangot hallok,de embert nem látok. 
Biztos elsiklottam felette,de majd bepótolom a vérszívást.

(#31161) Chaser
Szólj az alaplap pasztázós komának,majd kinyomja neked telibe a vinyókat vele.

-
törölt tag
Mire jó a VGA sütögetès?
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
seniman
üzenetére
Hát igen vannak ilyenek. Meg sok más is. Meg nálam is egy doboz alkatrész amit néha előveszek röhögni, hogy miket műveltek emberek javítás alatt és akartak apróra rakni.
Chaser: nyilván kasztrálnak ha leírom, ha kész a teljes sztori akkor majd lehet megírom, mert rohadtul felb@sztam vele magam.
-
Tikakukac
titán
válasz
seniman
üzenetére
Én indokoltan veszek +5k-ért gyári garis nem javított vidkarit, mint javítottat. Konzolból és notiból pár százat beforgattam már a legnevesebb helyekre is, teljesen random mód hullottak el utána is a dolgok.
Kövi sztori most az egyik top notis hirdetőnktől van, akitől haverom vett gépet és kattogós zsanérral hajtják el, hogy hát ez nem csinálják meg. 1 év garival adták el papírozva. Tényleg teljesen lezüllött a piac.
-
seniman
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Azért azt írtam,mert az a legismertebb sütőlátogató kártya.

(#31143) Gyuri27
Nem értél ide a fával,húzzál bele,mert családostól fagyoskodunk az igluban.

-
Tikakukac
titán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Addig nincs gond, amíg keres. Mikor kezd eladni is, na ott a gond. De mint reballos srác mondta: az aprók 2/3-a sütött és javított vidkarikból áll, met amíg...
-
Trailblazer
veterán
Aprón valaki érdekes helyesírással széteső képű, kockázó, csíkozó vga-kat keres, mindjárt 2 hirdetésben is. (Nem szankcionált az ilyen?) Mi ebben a trükk?
-
törölt tag
Csalósba srác azon van kiakadva, hogy a lopott G3 mellè nem kapta meg az akku-t, ès behúzták 1500ft-tal

-
gban
veterán
Igen rég írtam ide, de most kötelező darabot találtam.
Valaki keres ingyen, az ingyen elvihető topicban papír 200-asokat.
1000 db a cél.
Namármost.A papír kétszázasokat a Magyar Nemzeti Banknál, a postán és egyes bankfiókokban viszont még húsz éven át, egészen 2029. november 16-áig lehet beváltani. (MNB)
Nektek szimpatikus az ilyen?

-
Gyuri27
félisten
válasz
Chaser
üzenetére
Te is Lakatos Vinetúú Jákob vagy? Mit kell csodálkozni?

Amúgy meg ha tudnál olvasni koma (nem csak mindig a seft meg a sunákok mennének).
Akkor lehet, mondom lehet, hogy olvastad volna az ókori népek eposzait, mitológiáit.
Már most ha olvastad volna tudnád, hogy van olyan állat ami oroszlán és sas IS egyben.
Ha pedig tudnád, akkor nem zaklatnál.
-
shteer
titán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Dante pokla v1.1:
...
Kilencedik kör: az árulók bűnhődésének helyszíne. Négy különböző, névvel ellátott gyűrűből áll. A nevek az árulás fajtájára utalnak:
Kaina: rokonok árulói, testvérgyilkosok
Autenóra: hazaárulók
Ptolomea: vendégeik elárulói
Judecca: jótevőik elárulói
Tizedik kör: az AMD vásárlói és hívei
Tizenegyedik kör: Gyuri27![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kenwood
veterán
Mint az autoszervizek.
Megveszi a paraszt a 20 eves premium autot,aztan amikor elromlik valami, ami 450 ezer, akkor meg dicsekedik is,hogy a szomszed Bela 150-ert megcsinalta munkadijjal egyutt.Az nem zavarja,hogy par honap mulva az o kocsijat fogjak egyetlen alkatresz miatt ellopni.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Felgyűltek rendesen, aztán abbahagytam, 1 nem használt díszdobozos utolsó FAT van még, az marad az utókornak gyűjteménybe

Gyuri nem vált be mint kabalafigura.