- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Victoryus: Help! - építményadó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Except in Hungarian :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
efemm #122226 üzenetére
Te rábíznád a gépedet egy mondjuk akár csak 20 éves tápra? Én úgy vagyok vele hogy eleve c64-et a gyári tápjával nem mernék használni. Továbbra is fentartom hogy bekapcsol, látszólag jó az felfogható bekapcsolásig teszteltnek.
Ha én vennék egy gépet úgy hogy biosig eljut a szöveg akkor eszembe nem jutna az hogy akár mi miatt reklamáljak ha a bios után valami gáz van.A vevő meg friss újonc, eleve kevesebb a bizalmam felé és nem tudhatom hogy nem-e bepróbálkozik. Elmenne amúgy ennyiért hibásnak is egyébként de nem akarok vele foglalkozni. Minden más igényt vásárlás előtt kérjen.
Ha régi tag lenne, 10 éves reg vagy sok hsz akkor megegyeznék vele. Volt már példa rá hogy régi tagnak visszaadtam mindent és a cucc is nála maradhatott vagy úgy is hogy ingyen küldtem el sok mindent hogy majd később kifizeti.5teve
Garancia nincs alapból semmire, vaterán is az az alapértelmezett beállítás. Ha van akkor odaírom hogy próbagari vagy x napig van gari.
Szerintem ha valami nem tiszta akkor kérdezze meg vásárlás előtt. Én ha valamiben nem vagyok biztos akkor megkérdezem. Kiírtam azt aminek megfelelt a gép. Ha igény van rá akkor kirpóbálok rajta dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Eladó egy Gigabyte Aorus Master Geforce RTX 4070 Ti SUPER videókártya 0
- MacBook Air 13.3 M1 (97% akku, 1.5 év garancia) - 8GB RAM 256GB SSD
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Dell Latitude 7420 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- OnePlus 10 Pro 12/256 szépséghibás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest