Új hozzászólás Aktív témák

• válasz efemm #122226 üzenetére

Te rábíznád a gépedet egy mondjuk akár csak 20 éves tápra? Én úgy vagyok vele hogy eleve c64-et a gyári tápjával nem mernék használni. Továbbra is fentartom hogy bekapcsol, látszólag jó az felfogható bekapcsolásig teszteltnek.
    Ha én vennék egy gépet úgy hogy biosig eljut a szöveg akkor eszembe nem jutna az hogy akár mi miatt reklamáljak ha a bios után valami gáz van.

A vevő meg friss újonc, eleve kevesebb a bizalmam felé és nem tudhatom hogy nem-e bepróbálkozik. Elmenne amúgy ennyiért hibásnak is egyébként de nem akarok vele foglalkozni. Minden más igényt vásárlás előtt kérjen.
    Ha régi tag lenne, 10 éves reg vagy sok hsz akkor megegyeznék vele. Volt már példa rá hogy régi tagnak visszaadtam mindent és a cucc is nála maradhatott vagy úgy is hogy ingyen küldtem el sok mindent hogy majd később kifizeti.

5teve
    Garancia nincs alapból semmire, vaterán is az az alapértelmezett beállítás. Ha van akkor odaírom hogy próbagari vagy x napig van gari.
    Szerintem ha valami nem tiszta akkor kérdezze meg vásárlás előtt. Én ha valamiben nem vagyok biztos akkor megkérdezem. Kiírtam azt aminek megfelelt a gép. Ha igény van rá akkor kirpóbálok rajta dolgokat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés