Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
válasz MasterDeeJay #43167 üzenetére
Pont ez az: DX11 mióta van? Kb. 9 éve? A 8600GT újkorában is alsóközépkat. volt, szóval a 3-4 éves játékok többsége el sem indul rajta (azért is írtam, hogy inkább a 13-14 éves játékok a reális, főleg a "megfelelően" kifejezés miatt). A 60GB-os SSD lehet, hogy gyors, de manapság szinte használhatatlan, alsó hangon 120+ GB kell egy netezős/office géphez is. Szerintem még a 25 is sok érte (főleg 30 perces akksival), inkább 20 vagy kicsivel alatta (ha tényleg makulátlan). De 50... azért három ilyet kellene adnia.
"War does not determine who is right - only who is left."
-
Silεncε
őstag
Nem azzal van a baj, hogy nem használható, mert ez nem igaz. Azzal van a baj, hogy valaki ezt középkat gamernek akarja eladni... Na ott már van probléma...
-
Smiley
addikt
Nekem ki van maxolva a macbookpro. 2.4Ghz T7700, 4GB DDR2@667, 60 SSD. Spotify, terminal, ph! erre jo kb. Az a baj, hogy kb minden normalisabb oldal alatt izzad, es ez azzal jar, hogy visit.
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
kenwood
veterán
Egy 2009-es macbook pro 4-8 gb rammal,ssdvel napi hasznalatra azert eleg sok ponton okes.
Lehet,h egy 1080p 60 fps mar faj neki,meg sok progival meg lehet izzasztani, de sima hasznalatnal nem nagyon erzed a kulonbseget egy haswell i7 hez kepest.
P7550 vagy P8400 van bennuk es ddr 3.
A hutest csak OS telepitese alatt hallottam,hasznalat kozben soha.
Mondjuk lassan 10 evesen is 50k felett van az ara a normalis daraboknak.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
zoltanz
nagyúr
Az új OS-X-ek felejtősek Core2-vel.
De Windows-zal SSD-vel használható, Linux-xal még hagyományos gyorsabb HDD-vel is. -
Erdei88
veterán
válasz MasterDeeJay #44234 üzenetére
Szerintem azt biztos, hogy nem tudja megállapítani, hogy hol használta. Főleg nem a ramból kiolvasni.
De ha tévedek, javítsatok ki. Ez vagy a világ legnagyobb bullshitje, vagy volt eddig egy hatalmas vakfolt az életemben
-
addikt
válasz MasterDeeJay #51521 üzenetére
Meg a 710-es alkatrész
-
válasz MasterDeeJay #51521 üzenetére
A "jade" az melyik? Arrol meg nem hallottam.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
törölt tag
válasz MasterDeeJay #51509 üzenetére
Alsó középkategóriában minden dobozos munkásautó fapados, full extra felszereltséggel is. Ezeknél az elvégzett munka a mérvadó, fullextrával tudja azt amit egy személyautó fapaddal. Akinek kényelem is kell annak a magasabb kategóriájúak között kell nézelődnie (Sprinter pl).
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz MasterDeeJay #53109 üzenetére
Nagyon ritkán hirdetek, most feltettem valamit egy csoportba.
5 perccel a post után az első hozzászóló: "megvan még?"
Nem B+, eladtam már csak kitettem utána még hirdetni mert unatkoztamMásik kedvencem aki odaböfögi hogy "érdekel" - jó, de ezzel mégis mit kezdjek? Az ilyenekkel nem is foglalkozom, ha akar valamit kérdezzen ne nekem kelljen már kihúzni belőle.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Cs1csó
félisten
válasz MasterDeeJay #54338 üzenetére
Abetyárját! Rákerestem: a CPU 2007-es, a VGA 2010-es kemény cucc. Maga a gép 2006-ban jelent meg. A gugli szerint. Iszonyat.
Azt nem is írtam, hogy EGYEDI festése van, hátha így népszerűbb lesz:
-
Gyuri27
félisten
válasz MasterDeeJay #57942 üzenetére
Én egy bizonyos szint alatt nem is nézem meg ki mit hirdet.
Aztán van egy szint amit megnézek és az értékeléseket is.
Szal ja. Megértem a fájásod bástya.Amd - Radeon - Ryzen
-
gban
Közösségépítő
válasz MasterDeeJay #57951 üzenetére
Bennem is ma ötlött fel a gondolat hogy javasoljak egy új funkciót.
Ez a Jég továbbfejlesztése lenne, csak az újoncoknak lenne látható, nekik ugyanúgy nézne ki mint a sima jég, a többiek nem látnának belőle semmitPostázást nem vállalok.
-
koby11h
őstag
válasz MasterDeeJay #57951 üzenetére
Nincs azzal semmi gond csak ezt a bizonyos szint alatt meg sem nézem mit hirdet dolgot nem értem Volt már erről vitánk. Persze én is megnézem még eladáskor is kinek, mert ha a levelei olyanok akkor sejthető hogy itt bajok lesznek: hejesírás, több a névelő mint az ige és a főnév, olyat kérdez amiből süt hogy nem tudja mit vesz...
Ha meg friss újonc az eladó az még inkább megnézendő, de ranghoz kötni a vásárlást az nekem fura. Persze lehet csak én vagyok ilyen naív.[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
gban
Közösségépítő
válasz MasterDeeJay #59127 üzenetére
Senior meg hasonló régi tag ugyanúgy megcsinálja...
Hány ilyen ír hogy érdekel, megvenném, aztán amikor visszaírok, annyit se képes válaszolni hogy messze vagy hülyegyerek, vagy mégsem érdekel vagy bármi.Néhánnyal eljátszottam hogy a horror áron hirdetett termékére írtam pár hét múlva hogy érdekel, megvenném, aztán lógva hagytam...
Biztos gondolja, ez mekkora bunkó, és talán eszébe jut ha visszaolvas, hogy ő pont ugyanezt csinálta.Postázást nem vállalok.
-
Trailblazer
veterán
válasz MasterDeeJay #64997 üzenetére
Törölni kell egy idő után a lejárt hirdetéseket, szintén egy hasonló szitu után jöttem rá.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
addikt
válasz MasterDeeJay #65002 üzenetére
Pedig annyiért ajándék
-
koko52
nagyúr
válasz MasterDeeJay #66669 üzenetére
2133-as (2x8) RAM 21000 Ft
3200-as (2X8) RAM 20000 Ft"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
KROK640
nagyúr
válasz MasterDeeJay #66659 üzenetére
nem tudom, nekem 4770Kval nem volt ilyen tapasztalatom. De itt a 4330-am, amin nincs is hűtőpaszta csak az a kis akármi ami a gyári venti alján volt, hetedik(!) éve megy vele a proci, és sosem kaptam rajta, hogy throttlingolna. De hangos sem szokott lenni, pedig még csak klíma sincs sajna a szobámban... tetőtér , ilyen nyári estéken a 35 fok is előfordul
Szóval nem azt mondom lehet h van ilyen, de egyáltalán nem tapasztaltam ilyet.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz MasterDeeJay #66665 üzenetére
Hm, fura ez, hogy nen mennek. Gondolkodtam én is ilyen platformban, de egyenlőre sjanos nem aktuális
Viszont a 4770ES bugos IGPvel 15K-ért lehet nem is lenne rossz... majd rálesek ezekre. Ha IGP-t tiltom akkor amúgy teljesen jók? Mondjuk a rendeseknek kellene 10-15 körül menni...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
BiP
nagyúr
válasz MasterDeeJay #66784 üzenetére
Nem olyan nagy probléma, csak egyre macerásabb megoldani. Biosokban benne van, frissen tartott windowsban benne van, elég macerás kiválogatni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz MasterDeeJay #66784 üzenetére
Te eddig hany olyan gepet lattal manapsag, ami csak es kizarolag jatekra van hasznalva?
Na, ezert problema."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz MasterDeeJay #68223 üzenetére
Albacomp, Gericom, Kapok, Clevo, Medion, Portocom... Volt még pár gép ilyen címkézős megoldással.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Ciccuka
veterán
válasz MasterDeeJay #68979 üzenetére
Mi egy sima hosszabbítóval oldottuk meg (hangfal, monitor és a nyomtatónak is kell külön a tápkábelnek egy hely), hogy ne kelljen annyit kapcsolgatni valamint ne fogyasszák feleslegesen az áramot (ha esetleg villámlik, akkor ki lehessen mindent gyorsan kapcsolni). APC Túlfeszültség védővel is meg van támogatva.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ciccuka
veterán
válasz MasterDeeJay #69000 üzenetére
Hm, érdekes szerkezet az biztos.
Memóriafoglalatba helyezhető SSD a Viking Modulartól
Viking Modular SATADIMM 200GB SSD Review[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
BiP
nagyúr
válasz MasterDeeJay #70444 üzenetére
ja, jó kis csáládi ábéd tesóéknál. Koleszterin lvl99
Végülis a lényeg kiderült, tulaj miatt érdeklődési körön kívülre esett,
no meg valóban fos képet csinál, ha ennyit tud a teló.Bár nem tudom, hogy egy használt A40-et milyen telóra akar cserélni, hogy még értékelhető mennyiségű pénz is kijöjjön belőle.
Vagy csak túl sokszor mondogatta este bicskahadonászás közben az utcán, aztán a hirdetésbe is ez került, hogy "telefon kell és pénz" ?[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
válasz MasterDeeJay #70452 üzenetére
Hogy lehet játékra rávenni?
És mit jelent, hogy korlátozottan?
Régebben körüljártam a témát, de akkor nem láttam megoldást.[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
válasz MasterDeeJay #71253 üzenetére
Még mindig szabadlábon?
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Chaser
legenda
válasz MasterDeeJay #71255 üzenetére
óóóóó szegény, az igazságszolgáltatás kemény ökle lecsapott rá, gondolom már 25-50m ft-ot azért bezsebelt eddig ( :
hcl
lehet neki ezer oka, aki vásárolni akar sztem nem fogja érdekelni, ez nem gammer', koca gépbe van, semmi értelme oda, ez videó vágós gépbe ütős, azzal pedig lehet tolni az írást "natív" 4k anyag esetén
én ilyen kategóriában élből kilőném, akkor is ha a mikulás miatt, akkor is ha a "csak" az indoklás, amiért harmada a tbw a többi gyártóhoz képest_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Trailblazer
veterán
válasz MasterDeeJay #71257 üzenetére
Megtiszteltetés lehet ilyen celebface-ek között megjelennie, mint az ... x, az ... y, és a ... z. Na jó, Fekete Pakítót még felismerem. Egyébként meg ma már holnap van, mégsincs fenn a video.
[ Szerkesztve ]
-
-
Top cat
addikt
válasz MasterDeeJay #71272 üzenetére
Abban volt amit linkeltél, de szerintem kivágták.
-
Top cat
addikt
válasz MasterDeeJay #71274 üzenetére
Csodálkoztam azon, hogy engedte magát filmezni. Igaz, hogy maszk volt rajta, de felismerhető.
Szerintem látta, és utólag letiltotta azért nincs benne.
-
mpo
veterán
válasz MasterDeeJay #71280 üzenetére
Nem vagyok károsult.
Még a webshopokat is megválogatom.Ha érted, akkor már elavult.
-
Cs1csó
félisten
válasz MasterDeeJay #71300 üzenetére
+1 Papooo így nálam is kiesett a pikszisből!
-
Papooo
senior tag
válasz MasterDeeJay #71403 üzenetére
i3, hd 3000+ 8 giga ram konfiggal sokáig Wotoztam.
Utána váltottam HD4600 16 giga ramra, így már bírta a az FHD-t.Mivel én értékeltem először, azért nyugodt szívvel adtam pozitívat, mert tényleg a megbeszéltek szerint történt minden.
Már korábban is vett tőlem olyan ember, akit a jófogáson vagy az FB-n tiltottam korábban, de szorult beléjük annyi értelem, hogy megértsék, miért tiltottam őket,
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
elder troll
őstag
válasz MasterDeeJay #71461 üzenetére
Csalósba már nem lehet írni tudtommal gdpr indokkal.
Szóval csak az anonim jelentés maradt.[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
Jesszus, 4 hónap? Hát nagyon optimista vagy, szerintem engedd el, a processzorokat meg hirdesd meg.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
cof
veterán
válasz MasterDeeJay #71464 üzenetére
Már eleve nem is rendelnék semmit senkinek hitelre, hogy majd kifizeti. Mázli, hogy nem milliós tétel ragadt rád.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Trailblazer
veterán
Az a baj ezzel, hogy minden ilyen húzás az embertársainkba vetett hitet rombolja, ami amúgy sem túl magas alapból. Próbálsz rendes lenni vele, és nincs se hála, se köszönet.
-
BiP
nagyúr
Aki 4 hónap alatt nem bír megvenni egy olyan procit, amit ő maga rendeltetett meg, az ezután sem fogja. Én is azt mondom, engedd el, hirdesd meg, aztán más megveszi.
Regisztráció ide vagy oda, a tettek számítanak. Ő meg már bizonyította, hogy mennyire kell komolyan venni. -
sh4d0w
félisten
Én is meghirdetném piaci áron, informálnám is róla az illetőt, aztán ha tényleg kell neki, akkor hozzátenném, hogy már neki is a piaci ár játszik.
https://www.coreinfinity.tech
-
kenwood
veterán
válasz MasterDeeJay #71548 üzenetére
Ezek a 15-17 wattos u procik terheles alatt elszallnak,mint a fing szelben,a turbo kozeleben nem lesznek, az alapfreki pedig 2 ghz kornyeken van.
Az egyetlen elonyuk a magas uzemido. Ezert hivjak ultrabooknak a notikat amibe pakoljak.
Egy 3rd gen asztali i3 55 wattos, es fixen 3.5 ghz kornyeken van, nagyon csunyan elveri.6. gen mar ddr4-es rendszer. Az IPC joval magasabb, sokkal erosebb az igp benne, a 4k videok jelentos reszet hardveresen dekodolja.
Szerintem nem erosebb a 6 gen U a 3. gen U-nal, hanem konkretan lekorozi azt, mas sulycsoport. O meg azt allitja, hogy gyengebbCsak a magok szama meg a turbo freki alapjan nem lehet oket osszehasonlitani,ahogy a kocsikat se a loketterfogat alapjan.
Van 2000 kobcentis motor ami alig 100 loero, meg olyan is,ami 250.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
koby11h
őstag
válasz MasterDeeJay #71548 üzenetére
Még ha a 6300u-ra gondolt is, akkor is érdekes összehasonlítás
1%, az is a bus sebesség és a +1MB cache miatt lehetne, de alatt jól látható, hogy minden téren 2-15%-al gyorsabb az i5.
Egyébként nem hiszem, hogy ez érezhető lenne bárhol is."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
kenwood
veterán
válasz MasterDeeJay #71558 üzenetére
En is haswellen vagyok most (4570s), de azert erezhetoen oregszik.
Youtube 4k meg szodaval elmegy, a 60 hertzet, vagy egy jobban kodolt 4k mkv-t felejts el.Ami szamomra fura,hogy a youtubenal full screenre valtaskor, vagy vissza kicsire, van egy kb. 1.5-2 masodperces gondolkodas,addig meg all az elozo mereten.Ez a hiba 6-7 gennel mar nem jelentkezik.
Ahogy oregszik a platform,egyre tobb ilyen apro zavaro dologba lehet belefutni.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Chaser
legenda
ismerem, nekem is volt
nálam adott volt a lehetőség hogy vagy ezzel a cpu-val gép, de kommersz kijelzővel, vagy 6200u-val, de egy brutál jó kijelzővel, utóbbi mellett döntöttem, körítés ugyanaz volt, még a váz is
ht letiltva, max 2ghz, én így használom, jó ssd-vel, szűk időzítésű rammal, átlagos használat mellett nem veszem észre hogy most éppen már nem a zen 3600-os gép előtt vagyok
ha sok weboldalt megnyitok, vagy olyat ami zabálja a cpu-t, akkor éreznihcl
"készenléti" fogyasztása mindennek van, hogy mért az más kérdés
de mondjuk érdekes dolog, utolsó géppel 5x w volt idle desktop a gép, jellemzően 55w, 4k yt-ot a 3070 megoldotta 5-6-7w-ból
ha cpu-t terheltem csak egy magra, már akkor is többet evett, 65w körül, de load megállt 100w-nál az egész gép all core - zen 3100 -
nem tudom mit csinál az amd, de idle értékben pocsék, load meg jó
intelnél meg pont fordítva van már mai cpu-k terén_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
envagyok
veterán
-
válasz MasterDeeJay #76152 üzenetére
Add el KROK640-nek, ő tovább tudja passzolni, mindenki nyer
-
válasz MasterDeeJay #76161 üzenetére
", így mai gépet nem lenne jó hajtani vele a gyenge 12v ág miatt,"
Egy i3 irodai kevesebbet eszik, mint egy P4... De a kisebb Core2-k is, pláne, ha nincs mellette durva VGA kártya.
Én elég sok gépbe tettem régebbi tápokat, megfelelő felhasználssal nincs ezekkel gond.
Pár száz Ft-ért szoktam ezeket elszórni (kuka mellett találtat is), persze átkondizva, tesztelveMondjuk a házhoz vitelt meg LOL, bepróbálják akkor is, ha nem ingyen van.
[ Szerkesztve ]
-
koby11h
őstag
válasz MasterDeeJay #76161 üzenetére
Tisztelt Érdeklődő!
Házhoz a futár viszi vagy a posta, mi informatikusok vagyunk így ebben sajnos nem tudunk segíteni. Ha küldet érte futárt, részére készséggel átadjuk az ingyenes terméket. Kérjük, hogy a csomagolási igényét a futárszolgálat felé jelezze.
Beszerelés megoldható saját szervizünkben. Ez esetben kérjük a számítógépet előre egyeztetett időpontban beszállítani. A beszerelés ára 4000 Ft/megkezdett óra.
Garancia a termékre nincs, de biztosítási partnerünkön keresztül kibővíthető. Az alapértelmezett 0 nap - ingyen van, +1 év 5500 Ft, +2 év 9600 Ft, +3 év 13000 Ft. A szerződéskötéshez kérjük hozza magával személyigazolványát, lakcímkártyáját és egy 8 napnál nem régebbi munkáltatói igazolást. Köszönjük érdeklődését!
Mindeningyenvan Kft"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest