Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
-
válasz
koby11h #122995 üzenetére
Teljesen sz@r. Offline gépnek kb. meg e-book helyett, mert az e-bookok brutál drágák.
Esetleg kijelzőnek is jó (újabb ROM nem sok szokott ezekre az alsópolcos borzalmakra lenni, meg ha van is, tetű, mert nincs alá RAM).Én most egy érintőhibás Colorfly cuccot akarok kijelzőnek megcsinálni Sunxi Linuxszal, az bebootol SD-ről, csak mindenféle olyanba futok, amibe nem kéne :S
[ Szerkesztve ]
-
koby11h
őstag
válasz
cidalain #122994 üzenetére
1GB/8GB, Q784C, Android 7, szóval majdnem annyira sz@r
OTG kábellel mese nézés a kisebbik gyereknek pendrive-ról és digitális képkeret családi képekkel - kb ez lett volna a cél.
Factory reset, visszaáll, elindul, net-et kér, kap, visszalép a családi csoportba és innentől admin jogot kér. Jelszót nem tudják. Én meg nem mentem tovább, nem profilom, nem akarok tényleges ajtótámaszt csinálni belőle. Adtam nekik egy Huawei 7" 1GB/16GB. Ez sem jobb, de nekik arra elég, nekem meg csak itt állt. -
cidalain
veterán
válasz
koby11h #122992 üzenetére
Fú, azt az Alcort max asztalláb kiékelésre lehet már csak használni. Tavaly elszórakoztam aynu régi Lenovojával, ami hasonló paraméterekkel van megáldva. ADB-vel legyaktam róla minden felesleget, egytaskos gépnek. pl szókereső, meg ilyen apróságok még elmegy, de inkább csak szórakozás volt. Illetve a face light is elég tűrhető volt rajta.
Ezen neked még az FRP feloldás is melósnlehet. Nem éri meg a fáradozást. -
válasz
koby11h #122992 üzenetére
Mi mondjuk ha amúgy is selejt, akkor nem foglalkozunk vele, factory reset, csókolom. Vagy elhasználom alkatrésznek (simán javítom a céges telefonokat, meg mentek adatot, inkább ez, mint kihordjam szervizbe
)
Viszont ha még kurrens telefon, akkor kiverjük belőlük, hogy jelentkezzen ki -
koby11h
őstag
Ja, itt is mindenhová belépnek, aztán távozáskor így adják le a telefont. Utána hívogatja a őket vissza a kapuból a hr, hogy addig nem mehet el, amíg ki nem lép legalább icloud-ból
A tablet régi, fejből nem tudom, de majd feltöltöm és megnézem.
Nem igazán foglalkoztam vele, pont mert régi valami Alcor 512MB/8GB, talán Android 4-5 lehet. -
-
koby11h
őstag
Ezt nem tudom én se, mert ha így adja el, akkor rajta marad a saját cucca, ami senkit sem érdekel, de egy factory reset sem megy, vagy utána visszakapcsolódik a fiókba, családi csoportra és jelszót kér - Androidos tablet van nálam egy ilyen, csak az elvált apuka nem árulja el/elfelejtette a jelszót.
-
-
koby11h
őstag
-
efemm
tag
válasz
KROK640 #122980 üzenetére
videjo kárcsa bumutato
Érdemes végignézni a videóit, tényleg kijár neki a Mester megszólítás.
(Ha már volt, akkor bocsánat.)[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
Azért érdemes felhívni az eladót, nagyobb értékű dolgoknál, mikor már egyenesbe kezd kerülni az üzlet. Pl az RTX3080-nál is felhívtam az eladót és elbeszélgettünk pár percet, részben a kártyáról, részben a világ dolgairól. Ez egy nagyon-nagyon jó szűrő tud lenni. Főleg nagyobb értékű dolgoknál, az a pár percnyi telefonszámla szerintem belefér. (már az egy nulladik szűrő ha a megadott számon valaki felveszi és tudja miről van szó)
Persze ezt akkor ha már írásban minden rögzítve van.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
barni1122 #122965 üzenetére
Én anno azért kaptam PM-ben anyázást mert nem írtam vissza az illetőnek mivel nem is tudtam ugyan is ha egy hirdetésre özönlenek a a megkeresések akkor általában az a bevált szokásom, hogy az első VEVŐVEL megbeszélem a dolgokat majd a többieknek leírom azt, hogy már előttük van valaki akivel éppen tárgyalok.
Nos nyilván ezt csak be szoktam másolgatni és elküldeni ugyan azt mindenkinek amire jött is a "spam tevékenység miatti" tiltás és hát nem tudtam már írni a csávónak. -
Cs1csó
titán
válasz
barni1122 #122965 üzenetére
Ez a telefonszám megadás- nem adása örök kérdés, én pl. sokszor este 9-10 között lenémítom és kész, van aki már feküdne stb. ne csörömpöjön ott. Másnap reggel ránézek és hébe-hóba volt egy hívás pl. 23-kor egy haver valami totál lényegtelen dolog miatt mint utóbb kiderült.
Plusz nem is mindig tudod felvenni vagy érdemben válaszolni. Az írásbeli kommunikáció ezért jobb mert összeszedettebben lehet válaszolni.
Persze van aki nem szereti. Nekem megy a 10 ujjas vakon gépelés így nem probléma sokat és gyorsan írni. Még telóval is úgy ahogy elboldogulok. -
cidalain
veterán
válasz
NvidiaRTX #122963 üzenetére
Dettó. Telószámot akkor kérek/adok amikor már a személyes átvétel helye-ideje le van már fixálva, és tudjak szólni, hogy itt vagyok a ház előtt.
Volt már olyan, hogy nem ment a csengő, aztán ott tébláboltam percekig. Vagy lehet egyeztetni hogy helló itt vagyok már a téren, az újságosbódé mellett zöld dzsekiben. -
gban
veterán
válasz
barni1122 #122961 üzenetére
Én nem is bánom ha hasonló beállítottságú érdeklődő magától lemond az üzletről...
Az hogy az ember dolgozik, nem tudja felvenni a telefont az elképzelhetetlen.
Mi az amit írásban nem lehet megbeszélni? Aminek ráadásul nyoma van, vissza tudja nézni hogy mit kommunikáltunk, stb. -
barni1122
tag
Nem tudom, hogy hová van írva, hogy webáruházként hirdetek 0/24 ügyfélszolgálattal és telefonos elérhetőséggel, de a hardveraprózó kolléga türelme már több, mint 200 pozitív értékelést érdemelt, ezek szerint én csinálok valamit rosszul.
-
-
gban
veterán
12 perces reg...
Asrock 775i945GZ
Igazából nem értek a gépekhez csak kaptam ezt az alaplapot es szeretném minél hamarabb eladni.Az árból minimálisan lehet alkudni.
20kVagy ugyanennyiért, ugyanilyen szöveggel:
ASRock H61M/U3S3 + Intel Pentium G620Várjál, van még...
Az első integrált processzoros lap, a második szerver lap
Ezeket most inkább nem is helyezem át, úgysem a hibás kategória az oka hogy senki nem veszi meg, és legalább nem borzoljuk a megfelelő topicban a kedélyeket, meg nem terjesztünk eszement árakat hogy valaki lemásolja.[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
-
válasz
KROK640 #122951 üzenetére
Nem "véletlenül" az ebay-en azért lehet normális eladókat találni.
Meg egy bevallottan alsókategóriás 32GB-os SSD-n nem fognak csalni. Az egy nem túl gyors, de winyónál sokkal gyorsabb, 32-es SSD, pont nem sajnáltam USB-n gyilkolni egy onnan futó Debiannal. Van ebből 2-3db-om, pár éve mennek, nincs vele gond.Ha azt hiszi az ember, hogy a top gamer cumót megkapja 30% áron, akkor garantált a pofára esés
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
koko52 #122929 üzenetére
SSD, Pendrive, HDD, VGA ezeket biztosan nem vennék Temuról, Aliról és társairól. Kb 100% eséllyel hamis lesz, és vagy nem akkora, vagy ha igen, akkor cserébe pokoli lassú. Ráadásul sokszor valami igénytelen tákolmány ami a tervezett idejének a töredékét sem bírja ki.
A szomszédom is a legnagyobb cripto láz idején vett egy GTX 1660S-t potom 50 ezerért (boltban 220 ezer volt akkoriban) és full noname "Nvidia" feliratos dobozban jött. Persze megvolt magyarázva hogy biztos azért ilyen olcsó, mert nem a gyári dobozát használják. Aztán mikor kidobálta az asztalra sorba minden játék, akkor menjek már át nézzem már meg a gépét ... Persze, hogy hamis volt a VGA, egy 1GB-os GTX460-at kapott, csak át volt variálva, hogy minden GTX 1660S 6GB-nak lássa. Így aztán még GTX460-nak sem lehetett eladni.
-
-
koko52
nagyúr
Be is tiltották bestbuy fórumon az allegro linkeket. Valaki hamis mosógéllel, öblítőkkel szívta meg. Hígított ismeretlen löttyöket kapott még a csomagolás sem hasonlított az eredetire.
[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
-
-
-
koko52
nagyúr
Szétszedte és feltöltötte a képet de már nem él a link. Azt írta visszaküldi 14 napos elállással. Tizenpárezer volt az ára meg Kingston néven volt a hirdetés. Azóta Allegróról is eltűnt.
-
-
kenwood
veterán
-
kenwood
veterán
"
CSAK IS KIZÁRÓLAG PROFIKNAK !!!
Csoda-szép Dell Latitude 7440 -65% Strapabíró "Kis Gamer" Üzleti Profi Prémium Fémházas Ultrabook 14" Brutál i7-1365U 10Magos 32GB 512GB SSD FHD+ IPS MATT INTEL IRIS Xe
Nagyon jó kis Bivaly gép !!!" -
-
-
cidalain
veterán
Ebay-ről sokszor ugyanúgy kínai cucc jött, akkor már ali olcsóbb volt.
Az Ebay-t régen a Paypal miatt preferáltam, de az Alipay+Virtuális kártya combot már elegendőnek érzem.
Persze ha nem kínai cuccot akarnék venni, hanem valami minőségibb használt hardvert, vagy alkatrészt mondjuk, akkor én is oda mennék. -
-
koko52
nagyúr
válasz
Donki Hóte #122921 üzenetére
Itt is, HAHU-n és a guglin is alapból átugrom a fizetős, kiemelt stb hirdetéseket.
-
Visszatért a régi rend, megint van szemlézés a fizetett és az ingyenesen feladott hirdetésekből. Szerintem maradjon így, jobb ez, mint kizárólag az üzleti hirdetők hirdetéseit nézni
[ Szerkesztve ]
-
NvidiaRTX
őstag
Régen hirdettem Jófogáson hamar be is talált az első csaló.
A csávó felhasználóneve amúgy Su*pport volt.
[ Szerkesztve ]
-
gban
veterán
válasz
cidalain #122912 üzenetére
Én is nézegetek sokmindent, de vagy őszre ígérik a szállítást, vagy ha gyorsabbat választok az 2000+ Ft, a teljesség igénye nélkül, S115x alsó keret, adruino pro mini, ez pl, kevesebb mint fele kintről, ISA tesztkártya, RAM ISA VGA-ba...
Mesélj, nem ismerem ezt a choice-t.
Azt szoktam látni hogy free shipping over 3500 Ft. De az is jellemzően akkorra érne ide amikor már el is felejtettem hogy kell nekem ilyen...
Itt játszik a több eladótól vásárlás is?mod: ahogy nézem a choice free shipping is elég gyors.
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
Amióta Alin van a Choice, azóta inkább összevárok 10 dollárnyi cuccot, aztán ingyen hozzák (és gyorsan). Néha besegít a család, hogy meglegyen a 10 USD - ilyenkor általában bőven több lesz
És nem szokott izgatni ha a choice-os 20 centtel drágább, mert az ingyen posta miatt végülis mégiscsak ez az olcsóbb megoldás. -
válasz
KROK640 #122903 üzenetére
Odaírtam, hogy Székesfehérvár
És postával kérte, szóval tudta
"Na ez az ... Mikor drágább a posta mint amennyibe a cucc kerül."
Ezt kínai rendelésnél is simán el lehet játszani. Ha kell, akkor kifizeti az ember@koby112h : De régi soros (és USB) telefonkábeleket meg sehol nem kapni, és ha arra épített valamilyen SMS küldős cuccok, akkor kell neki
-
koby11h
őstag
válasz
cidalain #122907 üzenetére
Tőlem előző évben vették meg az IDE CD és DVD meghajtóimat - felszámoltam az optikai adattárolásomat, kb. 10 meghajtómat adtam el. Azok is 750-1500 Ft között voltak, amit postával vittek el azoknak mindegyiknek több volt a postája. Volt nekem is Pioneer DWR-105 és 111D is, illetve egy Plextor, azokat egy ismerős nyúlta le, csokiért, sok csokiért
Sajnos ezt meg nem lehet megkerülni. Kéne az a fényposta a Mézgából -
koby11h
őstag
válasz
KROK640 #122905 üzenetére
Erről nem a cucc tehet, de néha én is meg szoktam írni, hogy persze postázom is, de lehet egy közeli számtech boltban olcsóbban kapsz.
Sokszor kiderült, hogy nem, mert pl. 2000 Ft-ért akarták neki adni az LGA775 stock hűtőt, koszosan. Az enyém jobb állapotú, tisztább és postával is olcsóbbra jött ki
Én meg örültem, hogy nem áll itt, nem a bontóban kötött ki az alublokk és még pénzt is kaptam érte. -
KROK640
nagyúr
válasz
koby11h #122904 üzenetére
Na ez az ... Mikor drágább a posta mint amennyibe a cucc kerül. Persze gondolom úgy voltál vele, hogy 990ft-ért is sorba állsz, minthogy kidobd a kukába, és ez így van jól
Szerencsére nekem van egy remek CD íróm, öreg mint az országút (2013-as) de remekül működik, és minden program ismeri.
-
koby11h
őstag
válasz
KROK640 #122901 üzenetére
Semmi spéci, DB-9 adatkábel, csak régi és már szinte sehová nem jó
De adtam el gyári állapotú PS2 golyós Genius egeret is 500 Ft-ért, azt is postával vitték el.
FDD meghajtót, HP golyós PS2 egeret, CD meghajtót is, rengeteg LGA775 hűtőt, ezeket mind postával 1-2 darabonként. Egyik sem volt 1000 Ft fölött, de a posta mindegyiknél +990 Ft/+1211 Ft/+1490 Ft volt.[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
Gondolom defaultból abból indult ki, hogy mint az egész világ, - de legalábbis minden mi MO - Pesten van, és majd személyesen átveszi, és jó nagyot spórol, mert csak 500ft volt az egér. Aztán gondolom utána számolva rájött, hogy postával együtt már annyiba kerül amennyiért a sarki számtech boltban is kap leggagyibb újat. Vagy esetleg a szomszéd haverjának az unokatesójának a nővérének a fia pont tudott adni neki egyet, akár ingyen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mobil flották
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- További aktív témák...
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- OHH! Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO P620 4GB
- Asus TUF Gaming F15 i5-12500H RTX 3050 16 GB RAM 512 GB SSD 2026.09 -ig GARIS Újszerű állapotban
- Sok garis AMD Gamer Config: Ryzen 9 9900X, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
- HP Elitebook 850 G2 i5 5600u / 8Gb / 15,6" FULL HD / 256Gb SSD / szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest