Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
-
zeno79
őstag
válasz Siriusb #28651 üzenetére
Nálam MIUIn is gyakran megjelent a gps bekapcs ikonja csak ugy random, pedig aminek nem kell nem engedélyeztem a gps-t , ugyanugy hiába kapcsoltam át offra, ott volt. Csak az újraindítás segitett.
Most NOS-on is ottmarad neha az ikon, fényképezés után. Olyankor újra belépek a kamerába majd ki, akkor jo. Gcam hdr+ kameraappot hasznalok.[ Szerkesztve ]
-
Bóti
senior tag
Sziasztok!
Epic rom mm + agni van a telómon, és egy nagyon fura dolgot csinál.
Ha elkezdem tölteni, feltöltöm mondjuk 90%-ra, leveszem töltőről, és netezek, játszok, használom a telót, és kb 1 óráig meg se moccan lefelé. Aztán egyszercsak (főleg játék közben) 15(!) perc alatt merül akár 60%-ot is, majd amikor visszadugom töltőre kb a feléig fel is megy kb 1 perc alatt.
Mai konkrét példa:
Levettem 64%-on a töltőről. Lementem cigizni, és 7%-ra merült le, 15 per alatt, felrongyoltam, visszaraktam tölteni, és 38-ig feltolta kb 1 perc alatt.
Régebben is csinálta, de a napokban felraktam az uj agnit meg a legujabb modemet, és azota katasztrofa. Wifin pl nem csinálja. Most is már vagy 25 perce megy a kijelző, és 1%-ot sem merült.
BetterBattery Stats semmit nem mutat, gyári app sem, csak a grafikonon látszik, hogy brutálisan merült, de semmi appot nem ír..
Földhöz fogom b@szni..
Ötlet?
Ja, és Kellemes Karácsonyt! -
hunaqua
addikt
A Magenta és az Agni páros szerintem nagyon rendben van.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
1 év alatt a gyári átlátszó tok erősen besárgult, hasonló tulajdonságokkal rendelkező tokot keresnék, honnan/milyet érdemes beszerezni?
-
Aethelstone
addikt
-
tonyrulez
őstag
válasz AeSDé Team #28663 üzenetére
Vagyis erősen sárguló tokot keresel?
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
ktommy91
addikt
Készült egy új verzió a módosított AGNi oreo kernelemből.[link] Került bele akku-barát performance-boost beállítás, javult valamennyit a hangminőség és elméletileg minden A1-ből hozzáadott cucc fixálva lett, kivéve a hbtp. Ez az érintések gyorsabb feldolgozásáért felel. Még hiányzik neki valami(nem vágom hogy mi), de működik. Alapból ki van kapcsolva, ha ki akarod próbálni akkor terminálban a su és start hbtp parancsokat kell kiadni.
#28667) Just_Reboot :Természetesen.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
ktommy91
addikt
Itt is az AGNi 11.8 Oreo kernel általam módosított változata A1 blobokkal, audio módosításokkal... Mostantól egy mappába töltöm fel őket, ott lesz mindig a legfrissebb. [link]
Egyébként marha jó lett az AGNi 11.8, érdemes felrakni, frissíteni.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
ktommy91
addikt
válasz Aethelstone #28670 üzenetére
Esélyes, csinálj backuport mielőtt telepíted. Magentán patent.
Nincs kerítés.
-
papa019
senior tag
válasz Aethelstone #28672 üzenetére
Sziasztok,
Valakinek van ötlete az alábbi problémával kapcsolatban?
Öcsém RN3Pro-ja tegnap újraindult és azóta bootloop van. Teljesen gyári állapotában van: a bootloader nincs unlockolva, frissítve is csak OTA update-ekkel lett. A fastboot és egy "korlátozott" recovery mode is működik (a mipcsuite-re mutató link jelenik meg, adb-n keresztül elérhető a telefon).Már több módszerrel próbálkoztam, hogy legalább egy factory reset-et tudjak csinálni, de sem az adb-n, sem fastboot-on keresztül nem sikerült, mert locked a telefon.
Az alábbi módszerrel megpróbáltam unlockolni a bootloadert, de ez sajnos nem működött: [link]Most kértem engedélyt a xiaomi oldalán hivatalos bootloader unlock-ra.
Van esetleg valami más mód, amivel életet lehet lehelni a telefonba?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
tlala
addikt
válasz papa019 #28673 üzenetére
Ha a fastboot módba be tudsz lépni, akkor OK.
Tegyél fel egy TWRP-t, és aztán már TWRP alól rakj rá valamilyen recovery ROM-ot.[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
válasz Siriusb #28676 üzenetére
A múlt heti Magentán van az Agni 11.6,eddig tök jó.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Lacopapi
addikt
válasz Siriusb #28679 üzenetére
A NOS-ok saját kernellel általában (eddigi használat alapján),jól teljesítenek,de egy jól beállított AGNi azért többet tud.Kis időt igényel a beállítás,de a mostaniak már annyira személyre szabhatóak,hogy na. Ktommy dolgai nálam néha nem működnek,de alapból azért jó hangminőséget tol a cucc - ha van akit ez érint.
A mostani legújabb teszt alatt
Hja magenta van nálam is.[ Szerkesztve ]
-
ktommy91
addikt
válasz Lacopapi #28680 üzenetére
Néha nem csak nálad nem működnek, csak később veszem észre, hogy elbaxtam. Am is csak egy lelkes dilettáns vagyok, de frissítgetni fogom, mert a lehető legjobb hangminőséget szeretném kiszedni a vasból. A többi feature-t(dirac, sony effektek...) csak beleraktam mert miért ne, de nem használok ilyen hangzás javító (rontó) vackokat. Ami hasznos lehet még egyeseknek az az aptx offload, mert tényleg sokat javít a minőségen és még új telefon sem kell hozzá, a QC azt a kernel módosítást SD 835 feature-ként árulja.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
Just_Reboot
addikt
Új magenta tölthető!
[ Szerkesztve ]
-
ducsidu
senior tag
válasz Just_Reboot #28683 üzenetére
Ezek a magenta romok hol érhetőek el?
-
ducsidu
senior tag
válasz Just_Reboot #28685 üzenetére
Köszönöm!
-
Aethelstone
addikt
Kartársak, a deep sleep hiánya kernel probléma? Konkrétan, Pixel Experience nem megy deep sleepbe...
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Just_Reboot
addikt
válasz Aethelstone #28692 üzenetére
Agni van alatta?
-
Aethelstone
addikt
-
Just_Reboot
addikt
válasz Aethelstone #28694 üzenetére
Akkor passz, nekem Agnivel nem volt deepsleep.
-
Siriusb
veterán
válasz Aethelstone #28692 üzenetére
Most NOS-t használsz? Ha jól emlékszem, a 24-i kiadásban lett javítva egy hiba, ami ébren tartotta a telót.
Nekem az agni kernel két utolsó kiadása csinálja ezt, a 11.6 még jó volt. Pont most raktam fel a mai Magentát újra, mert az Agnival semmi mélyalvás nincs.A Magenta készítője most rakott fel egy system accents nevű zip-et, amivel elvileg a színeket lehet variálni a Settings/System/Themes-ben. Mondjuk még egyszer nem indítom ezért újra a telót. Legalább lersz, aki kipróbálja előttem.
-
Bóti
senior tag
Na, a helyzet az, hogy a modemmel van para. Ahogy ma itthon voltam, csak wifi, minden más ugyanúgy, és szép egyenletesen merült.
De ha váltok 3G-re akkor az előzőleg leirt dolgot produkálja.
(Igen, 3G-t használok, de edge-en, és lte-n is ez a helyzet.)
Nem tudtok véletlen EU modem image-et? -
Siriusb
veterán
válasz Aethelstone #28697 üzenetére
Ki kellett volna próbálnod más kernellel. Többieknél teljesen jó az agni.
Én azon gondolkozom, megérné-e újabb firmware-t felrakni.
-
tlala
addikt
válasz Just_Reboot #28695 üzenetére
Agnival nekem is voltak deep sleep problémáim, meg egyéb gondok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs