Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
válasz pataig #29796 üzenetére
szia!
Abban a tekintetben mindenképp h nem kapcsol ki stock kernelllel 15%-nál mint a los14.1
kicsit butább, de gyors mint a szél, és stabil. amit én próbáltam rajta az remek volt. BT és GPS na azt nem. de az semmilyen más romon sem. így arról nem tudok nyilatkozni.
a gyári securadon kernele jó. de twrpből újra kell raknod (aroma installeres, ha ki akarod kapcsolni a dt2w-t (én állandóan feloldottam a zsebemben))
amúgy ja úgy megy ahogy írtad. (ha miui-n vagy akkor előtte kell egy format /data is majd reboot a recoverybe egyenesen, és úgy a többit.)Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
pataig
tag
Szia!
Los 14.1-en vagyok, s nekem ez a 15% alatti kikapcsolás sincs... azaz nincs vele különösebb gondom, cak amit írtam, azaz az "amdroid.process.media"" állandóan leáll... Másrészt a kíváncsiság hajt.... persze csak stabil rom érdekel, mert most sokat fogok utazgatni, s jó akku. használat és stabilitás lenne a fontos... ráadásul a gps is fontos lenne -
pvt.peter
őstag
válasz barnam_ #29715 üzenetére
kicsit rég volt a hsz -ed, de visszarakták azóta a letöltés oldalra a RN3PRO -hoz tartozó cuccokat
http://en.miui.com/download-301.htmlEz egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
Siriusb
veterán
Első komolyabb probléma LiquidRemix-nél, nevezeteseb a Bluetooth. Először simán párosodott, nagy meglepetésemre még a headset töltöttségi szintjét is mutatta a Bluetooth ikon mellett. Ki-bekapcs után viszont már nem akart csatlakozni, újrapárosítás is döcögős volt.
Más, kisebb probléma GPS ikon állandóan a státusz sorban jelen van (ezzel a jelenséggel régen is találkoztam), valamint képernyőfeloldás után gyakran keresi GPS-szel a pozíciót, majd megnézem, mi piszkálja állandóan, de gyanús, hogy valami google szolgáltatás. -
Milestone2
nagyúr
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
POCOPHONE új MIUI Launcher-t is hozott magával amit ki is lehet próbálni:
http://en.miui.com/thread-3618562-1-1.htmlLényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
AeSDé Team
őstag
LOS 14.1 után MIUI-ra visszaállni mennyire macera? Ezek közül melyik lehet a legjobb?
- Mi Flash
- TWRP flashelés
- TWRP januárban készült full backup viszaállításaKérdés a MIUI használóknak: január táján azért váltottam más rendszerre, mert kegyetlenül elcseszték a memória használatot és kb. nemlétezett olyan hogy multitasking. Ezt azóta sikerült javítaniuk?
[ Szerkesztve ]
-
pataig
tag
válasz AeSDé Team #29809 üzenetére
Én pont ma álltam át.... los 14.1-ről multira...
Nekem nagyon nehezen ment, de sikerült megoldani!! Mondjuk nekem Kate-m van! -
kikinda2
tag
Szervusztok!
Van valakinek tapasztalata arról és megosztaná azt, hogy ha a H3B - HMFS USB töltőpanelt H3A - CTFS -re cserélem, akkor okoz-e ez valamilyen hátrányt, vagy hibás működést?
Kösz -
Siriusb
veterán
Durva, hogy már ilyenünk is van:
AOSP Pie unofficial By @DRohan
Build date: 25/08/2018
What's working:-
=>Boots
=>RIL (Calls, Sms, Data)
=>Fingerprint
=>Wi-Fi
=>Bluetooth
=>Camera
=>Video Playback
=>Audio
=>Sensors
=>Flash
=>Led
Bugs-:
=>Hardware encryption
=>Camera is a bit laggy
Download Link-:
aosp-9-20180825-kenzo-drohan940.zip
=>XDA THREAD
Subscribe @kenzoromnews for more -
Bóti
senior tag
válasz Siriusb #29812 üzenetére
Jaja. Eléggé.. 😨
Bár én most megtaláltam a számításaim.Resurrection Remix by MOVZX 5.8.5 - Nougat 7.1.2
Radon 6.3
OpenGapps - pico
Magisk 16.4
Shox audio mod 3.1
Viper4android 1.7
Firmware: 7.12.8A ROM-ban alapból benne van a kernel adiutor, amivel tweakeltem egy picit..
CPU UV-UC - relaxed governor a kis magoknak
GPU UV-UC - adreno idler on
Plusz még egyéb nyalánkságok.
A telefon hűvös, még Darkness Rises mellett is csak langyosodik, az pedig, hogy 1h 33m SOT, amiből 20m Darkness Rises volt, ami zabálja az akksit, és így vagyok 75%-on, igazán impozáns.
Mindezt mobilnettel.
Emellé 0,5%/h az idle merülés úgy, hogy FB, FB Messenger, meg minden szar fent van.
Szerintem ez marad a telefon nyugdíjazásáig.[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
Most, hogy a Cardinal megkapta a Treble-t, szerintem hétvégén kipróbálom.
Amúgy Android Pie-t tesztelte már valaki? -
Siriusb
veterán
-
Milestone2
nagyúr
Bootloader nyitás most már időnként
1440 óra a várakozási idő! (Thanks for this info: Acaca)
http://en.miui.com/thread-3696038-1-1.html...de lehet hogy ez csak nekem új infó...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Siriusb
veterán
válasz Milestone2 #29817 üzenetére
Ez durva. Nekem a legutolsó infóm 72 óra.
-
Siriusb
veterán
válasz Milestone2 #29819 üzenetére
Attól tartok ha ez a trend folytatódik, biztosan lesz csökkenés az eladásban, habár a legtöbb felhasználónak valószínűleg elég a gyári rendszer és root sem kell. Viszont a mi fajtánkkal meg jól kiszúrnak.
-
pvt.peter
őstag
Durva...
Nekem csak 26 orat kellett varni legutobb...Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
tlala
addikt
Ezek hülyék.
-
martin555
aktív tag
Tisztelt Urak
lehet-e ez ellen tenni valamit, és másnak is előfordult-e ez már:
bármiféle tokba rakom a xiaomi redmi note 3 pro kenzo telót, miui rommal van..
mindig "back" gomb nyomásának érzi a tokot.
cipzáros átlátszó ablakos biciklis tok (lazán lötyögősen van benne a teló)
futáshoz való felkarra rögzíthető sport tok
vízalatti tasak szerű tok.
kézzel tuti nem nyúlok hozzá. egyszerűen, ha hozzá ér az átlátszó nájlon fólia a kijelzőhöz, "VISSZA" gomb nyomódik.
(biciklin használnám térkép progi futna)
nagyon idegesítő. melyik kínainak kell szólni ? :-(
POCO X3 NFC, 64 és 128 GB, NO ROOT
-
Lacopapi
addikt
....még mindig a leghasználhatóbb telefonom,méret és minden más szempontból. MIUI 10 nekem megfelel,a többi pedig a szokott beállításaim,appjaim...jól elvagyok a készülékkel. Üzemidő remek, 2óra/1% a készenléti állapotban,ahol egyébként minden be van kapcsolva...nagyjából 2 nap összejön többnyire. Rom és fényképező app millió van rá, na csak ennyi,nincs miért panaszkodni - hogy ne csak a bajok legyenek beírva. Véleményem szerint az egyik legjobban eltalált készülék. Üdv mindenkinek.
-
Siriusb
veterán
Azt hiszem lassan erre is oda kell majd figyelni: Anti-Rollback Protection
-
Nova96
őstag
Sziasztok, nagyon kiestem a romolásból, valaki leírná, hogy ha most akarok 8.x-as romra váltani egy 7.x-ről kell valamit telepíteni?
És melyik romot ajánjátok ? -
Lacopapi
addikt
válasz Nova96 #29827 üzenetére
Szia,én jelenleg EZT használom,ez a legújabb,üzemidőről nem tudok nyilatkozni,de az ez előtti remek volt ebből a szempontból is. Eléggé rugalmasan frissítik,MIUI10-es ,csak 6.01-es androidon fut - már ha ez zavar......véleményem szerint semmi gond nincs vele,érdemes rápróbálni. Én a telepítéskor mindig teljes törlést csinálok,úgyis minden fenn van a felhőben és így bizonyosan nincs gond. TWRP -vel telepíthető,bár gondolom a RedWolf is simán viszi.
Ja ,kikeresed a mienket,de ez gondolom nem gond . Én felteszek egy SuperSu-t,Agni-t és a Shox Audio Mod Managert..... de ez személyes preferencia kérdése..[ Szerkesztve ]
-
rellif
senior tag
válasz Nova96 #29827 üzenetére
Resurrection Remix minden szempontból rendben van.
TWRP 3.2.1-0-vel simán felrakható.Vagy ajánlott a MIUI 10 8.8.30 memória kezelés és akkuidő példás lett. -
Ermac
tag
Sziasztok!
Mióta beállítottam lockscreenhez jelszót azóta ebbe a beállításba(jelszavak és ujjlenyomat) nem bírok belépni próbálna belépni de utána kidob főmenübe. Valaki tud rá megoldást ?We are Many You are but One
-
szetib
tag
Üdv. Van egy ilyen telefonom, global 9.5.6.0 gyári rommal, bootloader zárt. Nyitás nélkül fel lehet rá tenni MIUI 10-et, vagy az majd csak akkor játszik ha fent lesz a global romok között?
-
Lacopapi
addikt
válasz Nova96 #29832 üzenetére
Véleményem szerint a legújabb -általam említett MIUI -,semmi problémát nem dob fel,legalábbis nálam nincs gond. Minden különösebb probléma nélkül felmegy,most már azt is tudom mondani,hogy az akkuhasználat teljesen jó. És minden más is remek. Lassan felnőnek a fényképezés terén is,bár én maradok a GC megoldásánál. Egyébként a 13-as Agnit használom,ez tökéletesen működik. MM-re.
szetib......alighanem csak nyitás után lesz 10-es ,vársz kicsit és tökéletesen használhatod..
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz szetib #29836 üzenetére
A válasz a cikkben: [link] ja elnézést, nem a stabilról fejlesztőire váltást kérdezted...hanem a global stabil miui10-et...azt meg akkor ha megjelent, akkor a frissítés alkalmazásnak is jeleznie kell és felmegy zártra is.
[ Szerkesztve ]
-
DshadoW
tag
Sziasztok! A helyzet a következő: ma délelőtt kb 18%-on volt a telefon amikor hirtelen kikapcsolt. Előtte kiírta, hogy az akkumulátor lemerült (0% a jobb felső sarokban) és kikapcsolt. Ami fura ebben az egészben, hogy ha visszakapcsoltam a telefont akkor normálisan bekapcsolt és az akksit is 16-17%-nak mutatta. Bedugtam tölteni a telefont és kb 40%-ig töltöttem. Nem akartam teljesen feltölteni, mert kíváncsi voltam, hogy megint megcsinálja-e velem ezt a figurát valahol 20% tájékán. Megcsinálta, csak 30%-os töltöttségi szintnél Ugyancsak bekapcsoltam, ment tovább 30-ról egészen kb 20-ig és most megint bedugtam tölteni.
Valszeg akkucsere lesz belőle, de azért szeretném kikérni a véleményeteket ezzel kapcsolatban. Igazából nem is lenne semmi fura az egészben (mert már több mint 2 éves az akksi) ha kikapcsolva maradna és tényleg lemerülne. De csak kiírja hogy annyi neki, kikapcsolja magát de utána vissza lehet kapcsolni és megy tovább minden mintha nem is történt volna semmi. Emiatt van benne egy kis bizonytalanság, hogy tényleg (csak) az akksival van gond, vagy talán csak be kéne kalibrálni szerencsétlent.
Rootolva van, los 14.1 valami régebbi twrp + firmware
Mi 9T 6/128. A redmi note 3 még mindig nem akar elpusztulni
-
Bobó_20
aktív tag
Sziasztok,
jelenleg miui 10 (8.9.13 fejlesztői kiadás) van a telómon TWRP-vel (3.0.2-X XM). A kérdésem hogyan tudnék a TWRP-től megszabadulni? Flasheljek egy utolsó gyári béta ROM-ot MI Flasher-el?
Hamarosan elajándékozom és tiszta MIUI-val szeretném megtenni.
Előre is köszi a segítséget
-
duo
addikt
válasz DshadoW #29839 üzenetére
az xda-n a los 14.1 topikjában van szó hogy ez a stock kernel hibája és nem is fogják javítani mert a fejlesztő eladta a telóját és másikat használ. a pzqqt féle aex nougatot méginkább a viperos nougatot ajánlják, illetve van még treble alapú majdnem bugmentes cardinal oreo (spéci twrp és magisk van hozzá, de nem treble romokat is kezel) vagy van az én daily driverem a LOS 13.1 gizmos fejlesztésében. attól persze még lehet szar az akksid, csak ezt fontos tudni.
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
DshadoW
tag
Valóban jó tudni, köszi hogy megemlítetted. Valszeg visszarakom a miuit, főleg ha kijön a 10-es aztán elpasszolom és veszek egy note5-öt Mondjuk előbb utóbb az lesz, csak nem hagyná a lelkiismeretem, hogy úgy adjam el a telefont, hogy tudom szar az akksi.
miflash-el lehet még mindig teljesen gyalulni az egészt és gyári romot visszarakni? Működik win10 x64-en? Mert mikor utoljára ilyesmikkel foglalkoztam akkor még win7-en voltam
Mi 9T 6/128. A redmi note 3 még mindig nem akar elpusztulni
-
Milestone2
nagyúr
válasz Bobó_20 #29840 üzenetére
Igen. Mi Flash. Clean all and Lock opció.
Kivéve ha a következő tulaj is nyitott BL-t akar.
(bár halkan jegyzem meg, jobb ha az új tulaj saját fiókjával nyitja...)
Utóbbi esetben csak a Clean all opció.[ Szerkesztve ]
-
szetib
tag
Köszi, akkor várok amíg megjelenik. Addig is használható.
Most cseréltem akksit, 10perc volt az egész (meg 3 hét várakozás Aliexpressröl rendelve), nekem is folyton kikapcsolt 18-19%-nál, aztán meg töltőre dugva a recoveryben 50-60%-ot mutatott. Gyári rom, gyári recovery, nem volt buherálva.A 10-es MIUI-n azt kapjuk amit beígértek? Full screen gestures, split screen, portré mód, gyorsabb alk. indítások, better swipe response...?
-
Bobó_20
aktív tag
válasz Milestone2 #29843 üzenetére
köszönöm, régen csináltam már, de így beugrott minden
#29844: megerősítem: Win10 x64-en csináltam, tökéletesen működött
-
pvt.peter
őstag
Megjött a global stable verzió: MIUI V9.6.2.0.MHOMIFD
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
Siriusb
veterán
xiaomi.eu ROM-ot használ valaki? Nem tapasztaltok olyat, hogy amióta kint van a MIUI10, azóta elfelejti az alkalmazásoknak adott jogosultságokat? Nálam már többször előjött és kezd idegesíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest