Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Leszedtem a NOS 8.1 dec. 12-i kiadását, gapps-t, azt hittem ma fel tudom tenni, de nem lesz rá időm.
De legalább a Titanium backup-pal mentés kész, fontosabb cuccok lemásolva pendrive-ra, mert a /data-t is formázni akarom már, ki tudja mennyi sületlenség került már oda.
Red wolf-ból is felment a 3.2.Most majd megint mindenhez telepíthetek külön alkalmazást, tűzfal, call recorder stb. Ezért jó a MIUI, minden benne van.
Addig is várom az ötleteket, milyen alkalmazásokkal váltjátok ki a MIUI-ban meglévő funkiókat (ha van ilyen).
Remélem addigra rájöttök, mi meríti a telefont, s nekem már nem kell nyomoznom. -
zeno79
őstag
válasz Siriusb #28554 üzenetére
Alap kernellel is jó, de agnival mintha kicsit vajasabb lenne és simább működésű. Plusz ugye lehet hangosítani a hangszórón (csengőhang boost). Azóta újraindítottam nehányszor (mert ugye ktommy hangcuccát is feltettem twrp-ből), és a vízszintes vonalhoz konvergál már szépen az akku görbéje.
Agni kernellel mintha jobb lenne a hívás hangminősége is, és mintha a kijelzőn a színek is szebbek, talán élesebb lenne (default sémánál is)..[ Szerkesztve ]
-
zeno79
őstag
válasz Siriusb #28556 üzenetére
Érzésre igen, tetszik a hangzás, bár csak a Shuttle zenelejátszóval és Piston-III -mal hallgatok zenét. Egyelőre.
Be kéne szerezni egy Mi Comfort fülest. Jó lehet?
A sony mdr-zx310 fejhallgatóról mi a véleményetek? Elég tűrhetően szól? Tényleg tompa? Nem költenék túl sokat egy fülesre... Direkt ebben a fórumban, tőletek kérdezem.[ Szerkesztve ]
-
ktommy91
addikt
válasz Siriusb #28556 üzenetére
Persze, hogy használ, a sauron az nem egy mindenféle nem működő dolgokkal tele, elég fasza mod.(lehet telepíteni dolby-t, QC 3D effektek..)) A shox-ból való mixer fájl engedélyezi a HIFI DAC módot.(maga a shox ront a hangzáson, csak a mixer használható belőle) A moddolt policy pedig engedélyezi a 24 bit 192khz lejátszást deep bufferen kersztül és a 32bit 384kHz-es feldolgozást(sima AGNi-val nekem elnémult 192kHz felett)
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
ktommy91
addikt
válasz zeno79 #28557 üzenetére
Xiaomi-ból jó a hybrid 15 dodó körül vagy az atom-v hybrid pro. Én nemrég lőttem gearbesten bazi akciósan(ruszki tg csatornáról vett kuponkóddal 13 dollárért) KZ ZS5-öt és marhára megéri az árát, a mostani 18 dollárost is. Sony fejesek általában basshead kategóriába tartoznak, emiatt én annyira nem komázom, de ez ízlés kérdése.
mod: Az előző hszből kimaradt hogy a sauron nem egy mindenféle nem működő dolgokkal tele pakolt mod, de talán érthető.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
Lacopapi
addikt
...ennyi jó után megpróbálom (újra), az Oreo-t.
-
Siriusb
veterán
Na, csak felment a 8.1. Feldobtam az agni kernelt is, mert használat közben piszkosul merült, persze az is igaz, hogy dolgoznia is kellett. Azonban ugyanez volt a tapasztalatom korábbi verziókkal. No de majd kiderül.
Tűzfalat tud valaki 8.1-re?
Autoszinkronnak nincs kapcsolója (tile)?(#28558) ktommy91
Kösz -
DshadoW
tag
Ha vissza akarok térni global stable miui-ra los 14.1-ről, akkor elég csak a romot flashelnem zcx-ből? Ja és benne van a romban a firmware is, nem kell külön telepíteni? Lehet később visszatérek lineage-re, ezért nem akarok miflash toollal csinálni a dolgot.
Mi 9T 6/128. A redmi note 3 még mindig nem akar elpusztulni
-
Pubszon
veterán
Ma frissítettem a 7.12.24-re, de egyfolytában kifagy és leáll a MIUI kezdőképernyő.
Másnak hasonló?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
ktommy91
addikt
Bányásztam néhány cuccot a Mi A1 beta oreo ROM-ból, itt érhető el a mappa: [link]
A mappa tartalma:
-bootanimáció
-csengőhangok
-néhány fw fájl(ajánlott a telepítése)
-perfd blobok (Mi A1 Oreo perf blobs_darkness.zip ajánlott, sokat dob a sebességen)
-soundfx+dirac libekNOS magentán tesztelve, más ROM-mal nem próbáltam.
Nincs kerítés.
-
ktommy91
addikt
válasz zeno79 #28576 üzenetére
A az új perfd blobok a kedvenceim, pofon egyszerűen egy xml-t módosítva lehet állítgatni, hogy mit boostoljon a különféle esetekben.(app indítás, görgetés, animáció) Ezek a konfigok régen a device tree-ben voltak és újra kellett fordítani az egészet,ha módosítani akartad. Most próbálom finomhangolni, úgy tűnik hogy jó konfiggal még bekapcsolt hotpluggal is lefolyik a képernyőről a magenta.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
ktommy91
addikt
El is készült a finomhangolt perfd. [link] AGNi kernellel, kikapcsolt schedboost-tal és bekapcsolt MSM hotpluggal vajsima a működés és az akkut is visszafogottan szlopálja.
Nincs kerítés.
-
Pubszon
veterán
válasz WhiteWalker #28577 üzenetére
Én is gondoltam rá, ki is próbálom még ma.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Siriusb
veterán
Egyelőre szépen működik a NOS Oreo agni kernellel, nem akarok hozzányúlni, pedig érdekes lenne kipróbálni így a Magentát. Egyedül a töltés volt piszok lassú, pedig engedélyezve van a kernelben a gyorstöltés opció.
-
hunaqua
addikt
válasz ktommy91 #28584 üzenetére
Semmi gondom nem volt soha a led működéssel eddig.A Te által közölt citromot használtam mostanáig,tökéletesen működött a led.Nem állítgattam semmit ,mégis tökéletesen villogtatta a dolgokat. Az Oreo alatt is működik a hívás,sms, de a gmail nem.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
zeno79
őstag
NOS, van 17-i.
-
hunaqua
addikt
válasz Lacopapi #28589 üzenetére
Gmail-nél állítottál valamit,vagy simán,állítás nélkül is jelez a led?
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
zeno79
őstag
válasz Aethelstone #28587 üzenetére
Wow, tetszett az a rom is, kicsit mobilnet-fogyaszto, de nagyon tetszetős a pixel feeling, lehet később megint ránézek
-
zeno79
őstag
válasz Aethelstone #28587 üzenetére
A gombokat még mindig nem lehet tanítani? Van már network traffic? Bővültek a tile-ok?
-
hunaqua
addikt
-
hunaqua
addikt
válasz Lacopapi #28596 üzenetére
..az be van ,de semmi
A hívás meg sms az jó.
[ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
Csak megjegyzésképpen: aki szeretné megvenni a Nova Launchert, az most megteheti, akciós a Google Play áruházban.
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest