- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris-v
senior tag
Nem mindig rossz minőség ami alin van. Igaz sok a szemét, de azért lehet szűrni.
Bár el kell mondjam, hiába vagyok nagy ali rendelő, nemrég bele szaladtam én is 4 gátlóba, ami nem az amit szerettem volna.
De hozzá teszem a hibás én voltam, mert rárepültem, mert olcsó volt, na meg nem vettem figyelembe, hogy 0 értékelés.
De az érdekesség, hogy maga a fém rész jó minőség, merem állítani, hogy talán jobb is mint a gyári 144001-en ami van, viszont az O gyűrű és a gátlón belül a száron a kis fekete lapocska már nem az. Feltöltöttem olajjal és folyt alul. Persze O gyűrűvel javítható a dolog, viszont belül a kis fekete lapocska 3 egyforma, 1 másmilyen. Így nem lesz 4 ugyan olyan keménységű gátlóm, még ha nem is folyik az olaj az aljából.De erre van a Returns/refunds, amit használni fogok, mert nem jutok dűlőre privát a kis kínaival
Ja na de végül azt akartam kihozni belőle, hogy ha az ember figyeli az értékeléseket és olyan helyről rendel, ahol sok az 5 csillag, akkor nagy baj nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest