Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
Egy kis Hó... Utálom ezt a kormányzás megoldást.... Belekerült egy kis koszos hó és alig fordul a kis görény...
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #3702 üzenetére
Olyan mintha kiakadna a szervo végállásba.
Ez így elég élmény romboló lehet. -
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #3704 üzenetére
nálam beleérő rally kerékkel nem akad meg a szervo:
Videó[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
2 autóm eladnám és a beárazásban kérném a segítségetek.
Tudom kicsit off, de nem akarok emiatt topikot nyitni és felesleges is lenne.
1:
Sakura XI Sport roller játszós bódéval ( ütött-kopott)
Stabi rúd elöl, alu kasztnitartó elöl, fém kormányrudazat, vagy hogy hívják..
Racestar 3650-es BL motor 3100kv + 27T pinion.
MG995 fémfogaskerekes analóg szervó
Pár gyári alkatrész plluszba ( gömbfejek, szervo tartó kormány összekötő stb. képek itt
Reális az ár?2. Sakura D4 AWD szinte új roller ( szobában szőnyegen 2 startot pörögtem vele Trackstar mocival, amit aztán egy vrx örökölt meg.
Szervó 10 percet használt Jx6221mg 20 kg digitális.
Moci, esc új racestar 3650 3900kv bl motor 60A esc szett. 22T pinionnal.
Alu tuning a rolleren a spur tartó. Kupak is megvan hozzá, de nem perfekt és reszelni nem akartam. Meghagyom ezt az örömet az új tulajnak.
Bodé újszerű skyline utánzatú festett bódé.
Ezért mennyi a reális / mennyit kérhetek?Kösz a válaszokat, bocs az offért.
Offroadra váltok, azért válok meg tőlük. : ([ Szerkesztve ]
-
-
szacsee
nagyúr
válasz Necronom #3709 üzenetére
Nagyon nem lőttem mellé. 20-ra gondoltam bódéval + gömbcsuklókkal stb. , 1500 a kerékszett, 1500 a szervó, 2000 a futár.
Köszi!BL szett új, most 54$, ezért gondolom, hogy 35000 + posta nem biztos, hogy rossz ár az összesért.
Persze 1-2 ezrest enged az ember, hogy ha hamar eladná, de nem akartam pofára esni az árazással.
Még 1x köszi! -
Necronom
senior tag
KCSD helyszinek - hatha valakit erdekel
TAP - Tatabanyai Automodell Palya
-
Necronom
senior tag
válasz ADAM1337 #3713 üzenetére
Keves a driftes, de semmi jonak nem vagyok az elrontoja
Viszont hiaba irom, hogy gyertek akar ingyen is driftelni, nem jon ossze semennyi emberke....Emellett viszont szokott lenni, legalabb 30 buggys versenyzo, legalabb 3 kategorara valo turaautos versenyzo +meg 6-7-8 forma 1 megy siman
Sajna a driftesek azt szeretnek, hogy az ablakbol lehessen az autot iranyitani, mert eljonni sajna nem akarnak.....messze van, penzbe kerul stb stb....
Amig masok meg szeretnek autozni es jonnek minden 2. hetvegen versenyre....
de egyebkent mindenki igy kezdi, hogy messze van es sokba kerul....en megertem, de amikor egyszer eljonnek, erdekes modon azutan mar rendszeresen jarnak Meg lehet oldani barmit, BP-rol meg en is tudok intezni fuvart, hisz van aki egyedul jon....szivesen lat tarsasagot az utazas soran, mert mi ilyen baratsagos arcok vagyunkAz offroadosok meg tukepp tudjak, hogy egy versenynap az egy egesz nap es raadalozzak az idot erre
Kelnek hajnaban, utanak nem egyszer 150-200km is akar - hozzank pl Becsbol rendszersen jarnak, Szegedrol is Pecsrol is, Gyongyosrol is, hogy az orszag keleti reszerol ne feledkezzek meg, Gyorbol is Komarombol is, az osszes helyszinunkre....Csak meg kell talalni a tarsasagot...Trial: az orszagban az elso trialversenyt jomagam szerveztem es rendeztem Tatabanyan....
Itt volt az elso epitett palya, ami az elso verseny utan meg tovabb fejlodott, aztan mi atmentunk az on- es az offroad iranyaba a versenyzes teren...
Huu de mar mikor Tenyleg nem emlekszem mar az evszamra talan 2007-ben
Ime: https://vimeo.com/4898973TAP - Tatabanyai Automodell Palya
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Necronom #3714 üzenetére
Még erre térjünk vissza, én szívesen leviszek embereket, következő alkalomra.
Elfér hátul a cucc.Más:
Bekerült az új szervóm: [link]
Elég idegbeteg lett tőle, meg erősített gömbfej müanyagok is, hogy bírják, plusz állítható lengőkar, így kimaxoltam a TT-t.(Plusz egy gyro, de az a következő rwd-hez lesz)
-
Necronom
senior tag
válasz ADAM1337 #3715 üzenetére
Ehhe helinek a rotor szervoja
Erdekes, hogy eleg sok autos kezdi a helis szervokat hasznalni, eloszeretettel a farokrotort valamiert.....
Igazabol ez lassan mar elektromagnes egyik irany masik irany...azt kesz
Nekunk ez mar tul gyors....TAP - Tatabanyai Automodell Palya
-
ADAM1337
nagyúr
Előzetesként: a heli szervó gyorsasága
-
Necronom
senior tag
válasz ADAM1337 #3718 üzenetére
igen, ez driftnel jo lehet, de turaautozasnal nem jellemzo, ideges, vezethetetlen lenne a jargany, fokepp egyenesben - ilyenkor szoktam nem erteni a maximalistakat, hogy vasaroljak a draga es gyors szervokat, aztan meg vesznek vissza a sebessegbol meg a tavon probaljak kompenzalni a servo sebesseget es amikor az nem jon ossze, akkor kell egy nagyobb tudasu tav, amivel ezt meg lehet oldaniHolott mindez tokre felesleges, ha veszunk egy normal belevalo szervot az autonkba akar 15 ezer ft-ert is es az meg orok darab lesz, mindemelett nem kell kiadni 80 ezeret egy jobb tavra
De mint mondom driftnel akar szukseg is lehet erre, hiszen hirtelen iranyvaltasok vannak, teljes kormanyszog kiteressel
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Necronom #3719 üzenetére
Ahogy mondod a súlypont váltás miatt is kell ennyire gyors szervó, turaautózáshoz nem hiszem, hogy írányítható maradna, csak így gyroval vagy olyan távval. (pl dx4c-be van sebesség függő kormány)
Még egy távot én is nézek de nem jutok düllőre, egy dx4c-t próbáltam ami a legjobb volt az összes közül, de ha van olcsóbb tippet is elfogadok, 3 csatornásokból mi az ajánlott ? -
-
Necronom
senior tag
Sziasztok!
A rcportal.hu oldalon kint van az osszes nyari idpontunk es helyszinek, ahol KCSD lesz..Lehet csemegezni, hatha talaltok innen is erdekesseget es eljottok akar megnezni egy versenyt.....
Barki reszt vehet rajtuk, nem kell felni, hiszen 4 eves korban is versenyztunk a tutuvel...Na ez pont olyan Csak kicsit mar nagyobbacskak lettunkSzoval csak batran!
Udv: Necro
-
SoulReaver
veterán
Sg modellről most rendeltem utóljára... 2db pinont rendeltem, elutaltam a pénzt, ma jött a csomag, 1db pinion és a számlán is csak egy db... Se email, hogy bocsi csak egy van, se penz visszafizetés...
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #3723 üzenetére
Dobj nekik email-t én ma voltam bent náluk, szoktam kis apróságokért menni korrektek.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #3725 üzenetére
Netbankos utalást leshotolod, szerintem nem izélnek.
-
belsodavid
aktív tag
Sziasztok! Hol lenne érdemes meghirdetnem a 12428-at. Megválnék tőle +2db Zop power akkuval és pótalkatrészekkel adnám
-
Necronom
senior tag
válasz SoulReaver #3727 üzenetére
egyetlen telefonnal mar el lehetett volna intezni
am igazad van, de a levelekre csak napok multan valaszolnak - lustasag, idohiany, sokasagTAP - Tatabanyai Automodell Palya
-
Necronom
senior tag
-
ADAM1337
nagyúr
Band Tester napon 03.11-én kint lesznek ők is.
-
ADAM1337
nagyúr
Gondoltam megnézem a grip gumival hogy megy betonon. (Nem szeretek betonon menni)
-
ADAM1337
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #3734 üzenetére
Ismerős nekünk tegnap és mai edzések:
Tegnap: slash 2wd hátsó lengőkarból kiszakadt a telo.
Ma: Nekem a grip gumi ragasztása elengedett palmatex kevés most utána lestem pillanatragasztóval kell megcsináltam, lehet azért riszált 45km/h felett. (elméleti maxom 74km/h)De szerencsére nem lett nagy baj mind a 2 probléma 10perces megoldást igényelt.
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
Akkor is beleszuszakolom a nagyobb szervót
-
SoulReaver
veterán
válasz SoulReaver #3736 üzenetére
Na ITT is van. Lemaradt a képe az előbb, de inkább videót raktam.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #3737 üzenetére
Motor kábelét nem tudod hátrább kötegelni esetleg ?
Mert az esc is mozog ahogy lesem, ez milyen szervó ? (csak mert nem túl gyors) -
SoulReaver
veterán
válasz ADAM1337 #3738 üzenetére
Még szanaszét volt minden, mert szét kellett szednem középen. Már rendben van ;-)
Ez egy MG996R. Itt volt már egy ideje, csak felQrt, hogy a kis szervo nem 25T és nincs hozzá kar, emiatt befaragtam ezt a nagy dögöt... Nem tudom, hogy kell-e gyorsabb, nem drift autó ez, de majd látom még.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #3739 üzenetére
Mondjuk ahogy lesem nem egy rossz szervo.
Mennyibe van eddig az elektronika csere ?Én pont egy traxxas slash-en agyalok velineon gyári szettel, drift mellé.
-
SoulReaver
veterán
válasz ADAM1337 #3740 üzenetére
17k eddig az elektronika (esc+szervo+távi).. Össz visz 25k -ba van a kis auto..... plusz a nyers auto 12-14k volt, már nem emlékszem pontosan. Kicsivel több, mint az itthoni 30k körüli ára...
Egy komolyabb is kijönne ennyiből tudom, de ez is egy élmény, hogy bütykölgetem, meg annyira sokat nem foglalkozok vele...
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #3741 üzenetére
Nyílván, nekem a TT-re azt mondták hogy nem lesz drift képes.
Rácáfoltam.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #3743 üzenetére
Nekem ez a wltoys-os kategória vicces, túl instabill videó alapján is.
Én puhábbra raknám a lengés csillapitókat, bár gondolom nem olajos, vagy ha levegő puhább rugókat bele.Én kamerát raktam fel, meglesni vissza adja-e a mozgást, sajnos itthon kevés szönyeges helyem van kitesztelni.
De egy gyro-s akció kamerával normális eredményt lehet elérni: [link] -
SoulReaver
veterán
válasz ADAM1337 #3744 üzenetére
Gyárilag elég lágy az egész lengéscsillapítás, az sem jó úgy. Magasan van a súlypont és a keskeny magas kerekek miatt borul, ha megakad. Ez van sajna... Majd arra is kitalálok valamit
Egyébként Szépeket lehet vele ugratni... Természetesen a videóban csak a bénázás van..
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #3745 üzenetére
Ismerösök is kinoznak egy ilyen wltoys-os valamit.
Én mondjuk sct-t akarok a drift után, illetve mellé, a slash 2wd vagy 4wd eddig a befutó. -
Necronom
senior tag
válasz SoulReaver #3748 üzenetére
Hasznaltban tukepp az osszes paletta rendelkezesre all ennyiert, termeszetesen a nevesebbek mondjuk csak rollerkent
Tavaly vasaroltam hasznatban egy Xray XB4 buggyt kerek ennyiert, oszinten szolva egy egesz offroad szezont lenyomtam vele es csak akksit toltottem Egy firkacnyi anyag sem serult rajta, pedig direkt nem kimeltem ....Dehat az Xray az ilyen Van video is a kimeletlen menetekrol, majd megkeresem
Ez mellet ajnalhato kategoria a Losi is, ennyibol szinte barmelyik verzsont meg lehet szerezni rollerkent hasznaltban, nemelyiket akar elektronikval...nem tudom mit szeretnel, gyorsan menni, vagy terepezniA belepo kategoriakbol ujat is kapsz ennyiert, ott vannak a VRX autok, azokbol csak az SCT nem ajanlanam, sok faragas kell, hogy elvezheto jatekot adjon es mondjuk ne kelljen minden 2. akksinal a CVD-t egyengetni
Nagyjabol ezek a lehtosegek, segitek ha van konkret elkepzelesed
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs