Új hozzászólás Aktív témák

• Necronom

senior tag

válasz ADAM1337 #3713 üzenetére

Keves a driftes, de semmi jonak nem vagyok az elrontoja :)
    Viszont hiaba irom, hogy gyertek akar ingyen is driftelni, nem jon ossze semennyi emberke....

Emellett viszont szokott lenni, legalabb 30 buggys versenyzo, legalabb 3 kategorara valo turaautos versenyzo +meg 6-7-8 forma 1 megy siman

Sajna a driftesek azt szeretnek, hogy az ablakbol lehessen az autot iranyitani, mert eljonni sajna nem akarnak.....messze van, penzbe kerul stb stb....
    Amig masok meg szeretnek autozni es jonnek minden 2. hetvegen versenyre....
    de egyebkent mindenki igy kezdi, hogy messze van es sokba kerul....en megertem, de amikor egyszer eljonnek, erdekes modon azutan mar rendszeresen jarnak :) Meg lehet oldani barmit, BP-rol meg en is tudok intezni fuvart, hisz van aki egyedul jon....szivesen lat tarsasagot az utazas soran, mert mi ilyen baratsagos arcok vagyunk :D

Az offroadosok meg tukepp tudjak, hogy egy versenynap az egy egesz nap es raadalozzak az idot erre
    Kelnek hajnaban, utanak nem egyszer 150-200km is akar - hozzank pl Becsbol rendszersen jarnak, Szegedrol is Pecsrol is, Gyongyosrol is, hogy az orszag keleti reszerol ne feledkezzek meg, Gyorbol is Komarombol is, az osszes helyszinunkre....Csak meg kell talalni a tarsasagot...

Trial: az orszagban az elso trialversenyt jomagam szerveztem es rendeztem Tatabanyan....
    Itt volt az elso epitett palya, ami az elso verseny utan meg tovabb fejlodott, aztan mi atmentunk az on- es az offroad iranyaba a versenyzes teren...
    Huu de mar mikor :D Tenyleg nem emlekszem mar az evszamra talan 2007-ben
    Ime: https://vimeo.com/4898973

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés