- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
ADAM1337 #3713 üzenetére
Keves a driftes, de semmi jonak nem vagyok az elrontoja
Viszont hiaba irom, hogy gyertek akar ingyen is driftelni, nem jon ossze semennyi emberke....Emellett viszont szokott lenni, legalabb 30 buggys versenyzo, legalabb 3 kategorara valo turaautos versenyzo +meg 6-7-8 forma 1 megy siman
Sajna a driftesek azt szeretnek, hogy az ablakbol lehessen az autot iranyitani, mert eljonni sajna nem akarnak.....messze van, penzbe kerul stb stb....
Amig masok meg szeretnek autozni es jonnek minden 2. hetvegen versenyre....
de egyebkent mindenki igy kezdi, hogy messze van es sokba kerul....en megertem, de amikor egyszer eljonnek, erdekes modon azutan mar rendszeresen jarnakMeg lehet oldani barmit, BP-rol meg en is tudok intezni fuvart, hisz van aki egyedul jon....szivesen lat tarsasagot az utazas soran, mert mi ilyen baratsagos arcok vagyunk
Az offroadosok meg tukepp tudjak, hogy egy versenynap az egy egesz nap es raadalozzak az idot erre
Kelnek hajnaban, utanak nem egyszer 150-200km is akar - hozzank pl Becsbol rendszersen jarnak, Szegedrol is Pecsrol is, Gyongyosrol is, hogy az orszag keleti reszerol ne feledkezzek meg, Gyorbol is Komarombol is, az osszes helyszinunkre....Csak meg kell talalni a tarsasagot...Trial: az orszagban az elso trialversenyt jomagam szerveztem es rendeztem Tatabanyan....
Itt volt az elso epitett palya, ami az elso verseny utan meg tovabb fejlodott, aztan mi atmentunk az on- es az offroad iranyaba a versenyzes teren...
Huu de mar mikorTenyleg nem emlekszem mar az evszamra talan 2007-ben
Ime: https://vimeo.com/4898973
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest