- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DIEGO15
őstag
Alapesetben a zbarcam ha sikeresen leolvasott egy QR kódot, akkor addig nem "próbálkozik" új olvasással, amíg nem raksz elé egy másik(vagy ugyanazt újra) QR kódot. Vagyis, ha a kamera előtt van folyamatosan egy és ugyanazon QR kód, akkor egyszer leolvassa és utána nem csinál semmit. Én azt szeretném, hogy folyamatosan (~beállított időközönként ) rögzítse és mentse le, hogy mit lát.
(#37610) Savageboy
Igen, van olyan kapcsolója, de akkor sem felel meg annak az elvárásnak amit itt leírtam. -
sztanozs
veterán
Bármilyen (publikus) IP címmel lehet domain-t regisztrálni legyen az dinamikus, vagy fix (sőt igazából a regisztrációhoz IP cím sem kell).
Dinamikus esetén egydül annyival több a macera, hogy kell figyelni arra, hogy ha változik, akkor frissíteni kell az A (és AAAA) rekordo(ka)t. Célszerű olyan regisztrátort választani, ahol ez könnyen (és naponta akár többször is) megtehető. -
_q
addikt
4.1.5-ös verziót tudtam feltelepíteni alapból. Valójában viszont van már kb 10 db újabb verzió, amit viszont nem lehet a "hagyományos" paranccsal telepíteni csak ha fordítok saját magamnak. Ez a leírás lépésenként leírja hogyan kell, de még is a "compile libtorrent" résznél a "
./configure............"
parancs hibád dob. -
Keem1
veterán
Persze, az xbuild a mono része. Ezért vagyok elkeseredve.
De ha már itt tartunk, a git se az alap telepítés részeIgazából nem is kéne fordítani sem, de átlátható módon akarom csinálni, és akkor ez esetben nem lenne külön build, hanem első használatkor fordulna a bináris.
Épp a .NET-es SQLite esetén figyeltem fel erre: van release vagy 20 féle rendszerre, de ARM32 Linuxra nincs. Sokáig agyaltam, hogy mit tegyek, erre leszedtem a forráskódot, lefordítottam az eszközön, és voilá... ARM32 bináris, ami kiválóan működik. Az .so fájlt az x32-es és x64-es .dll-ek mellé tettem, és probléma nélkül futott a tesztprogram. Még a viszonylag gyenge Zero W-n is, amire pl. PowerShell sincs (a gyenge hardver miatt).
-
Keem1
veterán
Igazából annyi, hogy a saját, illetve akár az itteni közösség igényeire tudom szabni, reális határok között.
Viszont máris gondba ütköztem. Félek, a nagyobb nehézséget az fogja okozni, hogy a többség Pi-jén nem lesz alapból Mono. Az meg, hogy a delikvens előtte (adott esetben csak ezért a szoftverért) hajlandó-e telepíteni, már eléggé megkérdőjelezhető.
A Python ezen a rendszeren alap, szinte mindenki abban fejleszt, én viszont a szóba jöhető programnyelvek közül csak a C#-ot ismerem. Ez most kissé elkeserített.A telepítés nem lesz ennyiből megoldható (ahogy én azzal számoltam):
git clone blabla
xbuild blabla -
-
pungora96
tag
Ezt én is megtaláltam már. Nem csak akkor fagy ki a ui, ha dvd-t szeretnék lejátszani, hanem akkor is amikor navigálok a menüben és a dvd lejátszóban nincs semmi. Múlt hétvégén amikor hdd-ről játszottunk le filmet és egy rövid időre megállítottuk, és kifagyott, kihúztam a dvd lejátszót és jó lett. Most egy hétig nem volt bedugva a dvd lejátszó és semmi gond nem volt. Ma csatlakoztattam, hogy menjenek a régi koncertfelvételek, dvd csere, menüben navigálás közben minimum 5ször kifagyott.
-
Keem1
veterán
Ez abszolút javasolt minden Pi tulajnak, micro SD-ből sose elég, amúgy is szerintem minden háztartásban akad pár darab. Én már a Pi4-et (server) és a Zero W-t (fejlesztőeszköz) is annyira belaktam, hogy ha kísérletezni kell, akkor egy SD-re ráhúzok egy friss rendszert, és inkább azzal kísérletezgetek. Direkt készítettem egy 4 GB-os kártyára egy alap, univerzális rendszert, a legfőbb beállításokkal, programokkal (univerzálisan akár a Pi-hez, akár a Zero-hoz) és lementettem a Rufussal image-be. Ha kell, az egyik üres kártyára ráhúzom 10 perc alatt és már a belakott rendszer helyett azonnal használható.
Amúgy szerintem SD kártya minden háztartásban kallódik bőven, én van hogy egy konferenciáról rakat pendirve és micro SD kártya társaságában távozom, ami része az ajándékcsomagnak. Nyilván többségük noname és pár gigás, a fényképezőgépembe nem merném betenni, de ilyen célból bőven jó.Mos hogy így megnéztem a fiókban, ezeket találtam (talán a 8-as kivételével mind ingyen volt):
- 2 db 256 MB
- 1db 2 GB noname
- 1db 2 GB Samsung
- 1 db 4 GB Kingston
- 1 db 4 GB noname
- 1 db 8 GB Samsungés aktív használatban, prémium, gyors SDXC kártyák:
- 1 db 16 GB Kingston (Zero W-ben)
- 1 db 32 GB Samsung Evo Pro (BitLockerrel titkosított, a céges laptopon használt személyes fájloknak, pendrive helyett, mivel a Lenovoban lévő kártyaolvasó elrejti, nem lóg ki, mint a pendrive)
- 1 db 64 GB Samsung Evo Pro (fényképezőgépben)
- 1 db 128 GB Samsung Evo Pro (Pi4-ben) -
_q
addikt
Routeren ki van kapcsolva az ipv6, hogy lehet a samba-nál nem értem. Mac cím alapján adok a pi-nek IP-t, ez már az elejétől fogva így volt beállítva, hogy menjen a port forward is. Azt még nem próbáltam, hogy ip-vel adom a pi-t hozzá a windows-hoz, eddig a pi neve alapján adtam hozzá. Kipróbálom ip-vel is köszi.
Gyorsan ránézve a samba status-ra lehet ez az IP hozzáadás a megoldás. Most nem ír hülyeséget mint előtte, ipv4-el írja a windows gépet amire csatlakoztattam, előtte meg butaság volt ott, illetve a deny_all helyett deny_none van.
Tegyük fel ez volt a baj (1 nap múlva kiderül), mi a különbség ha IP címmel csatlakozok rá és nem \\raspberrypi\ előtaggal ahogy a tutorialok is írják?
-
_q
addikt
HDD-n van a rendszer, emiatt nem tud elaludni. A verziót a "protocol" alatt kell keresni? Mert akkor erre semmit se találtam a konfig fájlban. Nem tudom ilyenkor mit használ.
smbstatus parancs ezt dobta: SMB3_11
Itt az utolsó sorban a deny_all nem tudom gond-e, mivel hogy hozzáférésem mindenre van amíg be nem lassul. Ez esetleg utal valamire a kérdéssel kapcsolatban? -
sztanozs
veterán
linux alatt nekem valahogy nem nagyon jön át a fájlok jogosultságkezelése. ez a user-group-everyone nekem túl szűk a windows jogosultságkezeléséhez képet (vagy én nem látok valamit a rendszerben). Többször megesett, hogy NAS-on root-tal vagy valami lokális userrel userrel készítettem fájlokat (pl ssh-n keresztül) és utána nem értem el már sambán keresztül. Sőt máig szívok vele, hogy az x userrel futó transmission által lerakott fájlokat nem tudom olvasni az y user sambán keresztül (ha az y nem root, vagy nem chmod-olok mindig)...
-
Keem1
veterán
Az a baj, hogy ez meg már megint ágyúval verébre esete, ez már túlzás kissé. Ezért van az, hogy mezei halandót kirázza a hideg a Linuxtól. A jogosultságok fontosak, de ésszel kellene alkalmazni őket. Én nem vagyok Linux guru, az igaz, de azért az átlagnál jobban konyítok a gépekhez, a technológiához, de ez sokszor nekem is feladja a leckét. Amellett, hogy fontos a biztonság, még logikusnak és könnyen alkalmazhatónak kéne lennie a jogosultságrendszernek.
Ebből lesz az, hogy a végén a többség már alapból rootként futtat mindent és így ezzel adtunk is a szarnak egy pofont.
-
Keem1
veterán
A Pi user és anna passwordje van benne. Ami mindkét Pi esetén azonos. Egyébként kb. körvonalazódik a problematika. Habár az echo-s teszt nem, de pl. fájlmásolás, meg a sudo mc műveletek mennek rootként. A Pi4-en a shared folder és a subfolderek pi:pi ownerezésűek, ám felcsatolás után mind root:root tulajdonosi körrel bírnak a Zero-n.
Pi4 (eredeti lokáció)
drwxrwxrwx 4 pi pi 4096 Apr 26 09:22 Backup
drwx------ 2 root root 16384 Apr 23 15:41 lost+found
drwxrwxrwx 3 pi users 4096 Feb 14 10:27 Media
-rwxrwxrwx 1 pi pi 549202944 Jan 13 12:48 mudt_ens.exe
drwxrwxrwx 3 pi pi 12288 Apr 26 12:55 tmp
drwxrwxrwx 7 pi pi 4096 Feb 19 19:41 TorrentZero (nw path):
drwxr-xr-x 2 root root 0 ápr 26 09:22 Backup
drwxr-xr-x 2 root root 0 ápr 23 15:41 lost+found
drwxr-xr-x 2 root root 0 febr 14 10:27 Media
-rwxr-xr-x 1 root root 549202944 jan 13 12:48 mudt_ens.exe
drwxr-xr-x 2 root root 0 ápr 26 12:55 tmp
drwxr-xr-x 2 root root 0 febr 19 19:41 TorrentÉéés megvan a hiba! Kellett még az options mögé az uid=1000,gid=1000
Amit nem igazán értek, hisz a credentials fájlban eleve pi-ként loginolok. -
_q
addikt
qbittorrent legfrissebb verzióját nem tudom feltenni csak egy korábbit repositoryból (remélem jól írom a nevét). Ahhoz, hogy legfrissebbet feltegyem, le kell fordítani a libtorrentet. Leszedtem, kicsomagoltam, majd egyik parancsnál a linkelt hibát dobja. Ez alapján csináltam: [link] és a libtorrent fordításnál jön a hiba erre a parancsra:
./configure --disable-debug --enable-encryption --with-boost-libdir=/usr/lib/arm-linux-gnueabihf --with-libiconv CXXFLAGS="-std=c++14"
-
Keem1
veterán
Igen, sajnos ez kőkemény deep-linux. Amit jobb, ha megtanulok.
Ma délelőtt annyival jutottam előrébb, hogy a minidlna futtatása root:root helyett már pi:pi (eredeileg ugye minidlna:minidlna volt), így sem dob hibát, hiszen a folder ownere és groupja is a pi. Egyelőre hagyom, aztán majd később játszadozom vele, de így tökéletesen működik, és mégse rootként kell futnia. -
Keem1
veterán
Igen, egyértelmű az üzenet, csak nem értettem. A /media/ssd alatt minden pi:pi owned és 0777 a jogosultság.
Viszont nem tudom, hogy ideiglenesen-e vagy végleg, de a minidlna config fájljában a usert és a groupot is root-root-ra állítottam az eddigi minidlna user helyett. Így most működik.
Furcsa, mert roottal ugye hozzáfér, de azt gondoltam volna, hogy a 0777 miatt amúgy is fog. Bár lehet az is megoldotta volna, ha simán pi:pi-re állítom root:root helyett.
Na mindegy, most működik.
Ja, és van egy másik dlna megosztásom, ami a memóriakártyán van, same owner, same rights (hisz ugye az sd kártya kezdettől fogva ext4), és az eddig is jó volt. Csak az ssd csesződött el akkor, mikor átkonvertáltam exFAT-ról ext4-re.Holnap megpróbálom az általad leírt parancsot és visszállítom a usert is. Meg elolvasom a linket is
Köszönöm a segítséget -
mesger82
tag
Cigam és duffbeer köszönöm az eddigi segítségeteket.
HiFiBerry Digi+ Pro GPIO Pins mellett döntöttem. Szerencsére találtam ilyen verziót, amin a GPIO fel van forrasztva. Viszont lenne ezzel kapcsolatban kérdésem is. Mint azt korábban írtam, jelenleg Armor Case (dual fan) van a RPi 3 B+-omon. Amit szeretnék rajtahagyni, mert két venti mellett is hangtalan és nagyon jól hűt. A ventiket a 4-es és 6-os pinre kell kötni (5V, GND). Okozhat ez a Hifiberry működésében bárminemű zavart, vagy hibát? Persze ki kell cserélnem a ventik steckerét hosszabbra, hogy elérjen a Hifiberry GPIO-jáig. Bocs a kérdésért, de nem vagyok jártas az elektronikában...
-
pvt.peter
őstag
Mármint az enx000ec6d9cec6 és eth1 -re gondolsz?
Ha jól emlékszem akkor az előbbit is vmi automatizmus hozta létre, amit aztán felvettem a dhcpcd.conf -ba.ip link show
1: lo: <LOOPBACK,UP,LOWER_UP> mtu 65536 qdisc noqueue state UNKNOWN mode DEFAULT group default qlen 1000
link/loopback 00:00:00:00:00:00 brd 00:00:00:00:00:00
2: eth0: <NO-CARRIER,BROADCAST,MULTICAST,UP> mtu 1500 qdisc pfifo_fast state DOWN mode DEFAULT group default qlen 1000
link/ether b8:27:eb:05:80:a1 brd ff:ff:ff:ff:ff:ff
3: wlan0: <BROADCAST,MULTICAST> mtu 1500 qdisc noop state DOWN mode DORMANT group default qlen 1000
link/ether b8:27:eb:50:d5:f4 brd ff:ff:ff:ff:ff:ff
4: eth1: <BROADCAST,MULTICAST,UP,LOWER_UP> mtu 1500 qdisc pfifo_fast state UP mode DEFAULT group default qlen 1000
link/ether 00:0e:c6:d9:ce:c6 brd ff:ff:ff:ff:ff:ff
5: wg0: <POINTOPOINT,NOARP,UP,LOWER_UP> mtu 1420 qdisc noqueue state UNKNOWN mode DEFAULT group default qlen 1000
link/none -
-
pvt.peter
őstag
Bocsi, lehet felreertheto volt az amit irtam.
Tehat a helyes megfogalmazas az, hogy aramszunet eseten alaphelyzetbe all a UPC -s ConnectBox.
(Bar az igazsaghoz hozzatartozik az is, hogy most mas helyen lakom, nem ott ahol tapasztaltam ezt, de ugyanugy UPC.)dhcp.conf tartalma, amit nem modositottam mar kb. 2 eve :D
# A sample configuration for dhcpcd.
# See dhcpcd.conf(5) for details.
# Allow users of this group to interact with dhcpcd via the control socket.
#controlgroup wheel
# Inform the DHCP server of our hostname for DDNS.
hostname
# Use the hardware address of the interface for the Client ID.
clientid
# or
# Use the same DUID + IAID as set in DHCPv6 for DHCPv4 ClientID as per RFC4361.
# Some non-RFC compliant DHCP servers do not reply with this set.
# In this case, comment out duid and enable clientid above.
#duid
# Persist interface configuration when dhcpcd exits.
persistent
# Rapid commit support.
# Safe to enable by default because it requires the equivalent option set
# on the server to actually work.
option rapid_commit
# A list of options to request from the DHCP server.
option domain_name_servers, domain_name, domain_search, host_name
option classless_static_routes
# Most distributions have NTP support.
option ntp_servers
# Respect the network MTU. This is applied to DHCP routes.
option interface_mtu
# A ServerID is required by RFC2131.
require dhcp_server_identifier
# Generate Stable Private IPv6 Addresses instead of hardware based ones
slaac private
# Example static IP configuration:
interface enx000ec6d9cec6
static ip_address=192.168.0.31/24
static ip6_address=fd51:42f8:caae:d92e::ff/64
static routers=192.168.0.1
static domain_name_servers=192.168.0.1 8.8.8.8 fd51:42f8:caae:d92e::1
static domain_search= -
FeriPapa2
tag
Tudomásom szerint semmit. Valamit kipróbáltam egy másik kártyával, mikor ezt visszaraktam azután tűnt fel, hogy valami nem akar bekapcsolni mikor kellene.
A javasolt parancs megvolt már de nem segített. Most az van, hogy egy két hete mentett imiget ráerőszekoltam egy 64Gb-os kártyára (az is baromira idegesítő, hogy másik 16Gb-es kártyára nem lehet felnyomni pedig azért vettem tartalékot) majd egy tegnapi adatbázist visszatöltve, ez működik, jó az idő is. Csak most annyi a szívás, hogy a több tucat blokly szkriptbe a kapcsoló nevek helyett sorszámok lettek, de működnek. Érdekességként néhány meg megmaradt. Lehet, hogy a hülyült kártyára így viszzaírom a mentést aztán vagy újra elő a hiba vagy nem. -
_q
addikt
Ezekkel próbálkoztam:
sudo addgroup plex pi
sudo addgroup pi plex
A szerver el is indul csak nem lát semmit a mappában, ami persze nem üres. Visszaolvastam itt a topikban, ezt az egy parancsot találtam, ami másnál hozott eredményt, nekem sajnos nem.Másik helyen pedig ezt találtam:
find [YOURDRIVEPATH] -type d -exec chmod 755 {} \;
find [YOURDRIVEPATH] -type f -exec chmod 644 {} \;
Ezzel ha minden igaz a megadott mappának adok jogos írni/olvasni. -
cpt rodgi
tag
hat a villany nem mindegy merre megy, csak papiron.
zambozoli vilagitott ra, hogy ez a panel amit vettem ugyan jo dolog, de usb vel toljam, a panel fele, mert a paner tapellatasa a pi fele inkabb sz@r mint jo..egyebkent mitun felmaszott a HA mar ment ismet a "Tapdugorol"
-
emilll
tag
Nincs net. Ekkor indul el a win hálózati diagnosztika magától, amint beírom a win-be. De ettől még lefuttattam az ipconfigot, hogy bemásoljam mi van akkor.
Ha a routert hagyon változatlanul és nem jrom be a DNS-hez a 242es IPt (ami a pi-é), csak a win beállításokba, akkor is amint beírom elindul a hálózati diagnosztika és azzal végződik, hogy a DNS kiszolgáló nem válaszol.
Szóval ide nem kell beírnom a 242es IPt? [kép] -
pungora96
tag
Köszi, közben én is rájöttem, hogy egy ház jobb ötlet lenne, mert egy ezressel többért már normálisat lehet kapni. Először nem tudtam mit keresek pontosan. Egy usb2.0-s régi külső hdd volt otthon elfekvőben azzal próbálkoztam, de az valami tetű lassú
. Egyébként egy pi 4-sről van szó. Most próbálgatom rajt a dockert, iszonyat sokmindent lehet vele csinálni. Örülök, hogy nem csak egy sima androidos tv boxot vettem.
-
zsolt_64
senior tag
Amit leírtál az mind igaz, de a polémia azon robbant ki hogy mennyire veszélyes egy SMB1 a router mögött egy otthoni hálózatban.
Egyrészt nincs választásom (router nas) másrészt lehet jelszavazni, ha minden gépen megjegyeztetik a jelszót sőt be is mappelik meghajtónak
Ez már tényleg offtopic, de jó lenne ha a neten lógó routerek 80%-ába nem lehetne bemenni a web felől az admin felületre root/admin-al -
Lakáson belül, ahol egy router+tűzfal mögött van minden eszköz, és egy vpn szerveren kívül semmit sem engedek ki az internetre, mi értelme jelszavazni az smb megosztást? Ha valaki betör a hálózatba, a legkisebb problémám is nagyobb lesz, mint hogy van-e jelszó a megosztáson...
-
zsolt_64
senior tag
nem akarok én senkivel sem gonoszkodni, de egy lakáson belül, általában az emberek jelszó nélkül szeretik beállítani az eléréseket, lásd a routeren CSAK SMB1 van. Ha valaki arra építi a nast, akkor választási lehetősége sincs. Nekem is évekig volt a routeren, utána vettem csak pi_t
Vállalati környezetben én sem javasolnám, de ott nincs is jelszó mentesség. És semmit ilyesmit nem engedek ki a routeren túlra... -
Márton
nagyúr
Igen, nyilván úgy megy, épp ezt akarom elkerülni, a 25giga videót mozgatni
Kérdésem arra irányult, hogy most lementem a beállításokat, teszek egy másik kártyára újabb LE-t, oda is vissza tudom tölteni ezeket a beállításokat? És akkor végülis upgrade is volt.
Ez is megoldás.
De a legjobb az lenne, ha a videók lementése nélkül csak a rendszerről is tudnék egy klónozott kártyát csinálni (azt hittem ez külön partíción van a videóktól) -
Ceree
senior tag
1: leszedte a vinyóra a "betöltő mappába" bemásolt torrenteket.
2: tracker-en látszik, hogy seed-ben aktív vagyok pl most is
3: kodi system logban látom, hogy elindult a deamon, de nem tudom, hogy itt lenne-e hibaüzi, vagy bármi, ha mégse menne, de irreleváns 1 és 2 miatt.De a parancsodra amúgy ezt dobja:
"Unit transmission-daemon.service could not be found." -
A fedélzeti kamerák ügye kiválóan reprezentálja az EU-s döntéshozók fejetlen döntéshozatali gyakorlatát és annak megjelenését az egyes tagállamok gyakorlatában.
Lehet, hogy meglepő, de a 10-20e eurós büntetés még csak nem is a legbizarrabb jogkövetkezmény.
Egyszerűen az történik, hogy az egyes alapjogok sorrendje az EU-ban valahogy megkeveredett, és a kicsit túltoltan divatos információs önrendelkezési jog helyenként éppen valahogy megelőzi a tulajdonjoghoz, jogbiztonsághoz való jogot.
MaCS
-
duffbeer
őstag
Nem értem a kérdésed.
Kérdés:
"Sziasztok!
Valaki hasznal Raspberryt kamerakhoz?"Válaszom:
"Igen, de csak a saját kameráját."
Használok Raspberryt kamerákhoz, de csak a sajátját. IP kamerát még nem használtam vele. Motion tudja. Tudom. Ezért kérdeztem, mi a terve, hogy kicsit pontosítson. -
kets520
tag
ezt írja
403: Forbidden
Unauthorized IP Address.
Either disable the IP address whitelist or add your address to it.
If you're editing settings.json, see the 'rpc-whitelist' and 'rpc-whitelist-enabled' entries.
If you're still using ACLs, use a whitelist instead. See the transmission-daemon manpage for details. -
kets520
tag
szia ezt az üzenetet kapom mindig sajnos mint írtam is nagyon amatőr vagyok a dologban szak szavakat meg bonyolult szerkesztéseket nem értem sajnos olyan hogy valaki be linkel valamit az most kevés persze meg értek mindenkit hogy nem akar órákat teamvíwerwzni miattam de már nem tudtam mást ki találni csak hogy meg kérek valakit igaz pénzel nem tudom meg hálálni a segítséget
-
-
De, érdekes módon Windowson is elmegy az SSD pár perc nem használat után.
Samsungok és Adaták mind, az összes ilyen USB-SATA kábellel csatlakoztatva. Ellenben ugyanezek a kábelek és PC-k/RPI-k az összes 2,5"-os HDD-vel a végtelenségig hibátlanul mennek.
További anomália, hogy a jelenleg berhelt RPI a 2,5"-os HDD-kkel sárga villám nélkül vígan elmegy, az SSD-k viszont, a maguk 0,3-0,4 wattos teljesítményükkel előhozatják a sárga villámot.
Köszönettel: MaCS
-
Laszlo733
aktív tag
A jogosultságok a következők:
drwxr-xr-x 4 valaki valaki 4096 dec 22 09:46 Torrent
cd Torrent:
drwxr-xr-x 4 valaki valaki 4096 dec 22 09:46 .
drwxr-xr-x 27 valaki valaki 4096 dec 23 06:22 ..
drwxr-xr-x 2 valaki valaki 4096 dec 22 09:46 downloads
drwxr-xr-x 2 valaki valaki 4096 dec 22 11:34 incompletePróbáltam úgy is, hogy a valakit adtam hozzá a csoporthoz, de úgy is megszakad a letöltés.
-
bazsimano
őstag
szia! igaz!
ez akkor mar megbizhato lehet? -
Dißnäëß
nagyúr
Azért mielőtt általánosítanánk, jó lenne megtudni, milyen tv-je van, mert nálunk spec. Philips tv-n késleltetés sem észlelhető, nemhogy az utánaállításhoz kéne nyúlni (amit a tv egyébként lehetővé tesz).
Jogos a felvetés, csak nem érdemes farkast kiáltani, míg nem látjuk, hogy tényleg az jön-e.
Ki kéne próbálnia, leginkább, valami kölcsön kütyüvel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Elado szamitogep (gephaz nelkul)
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged