- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Okos Otthon kezdőknek
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Hirdetés
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Hosszas utánajárás után úgy döntöttem, hogy beszerzek egy ilyet a laptop kiváltásara(tableten neteznék csak a torrent miatt megy). Linuxból abszolút kezdő vagyok, csak párszor használtam 1-2 dologra android piszkálgatása miatt amit winen nem lehetett megoldani. Nappal és éjszaka torrent menne, de csak az aktuális pár sorozatepizódot szedné/töltené, estefele pedig 1-2 x264 epizódot megnéznék SD de max 720p felbontásban. (Ha komolyabb filmet néznék akkor rádugom a vinyót a tv-re a Samsung eddig nekem megevett mindent, ext4 vinyóról is játszik). Igazából egy NAS lett volna eredetileg a terv, de a 30-40e ft-os egy sem támogatta DNLA-n keresztül a feliratot, plusz a torrent kliensük ahogy a tulajok véleményből kivettem, rosszabb mint Rapsinak. Ha megszeretem valószínűleg beszerzek egy A verziót csak torrentre, a másik marad lejátszónak. Milyen rendszert ajánlotok erre? Torrent kliensek közül melyik vált be nektek a legjobban? Akár 2 külön rendszer is lehet nem kell a letöltésnek menni filmnézés közben. Valószínűleg fogok csinálni ambilight világítást, illetve hőmérőket szeretnék a szobákban.
A gépet a Farnelltől vettem, először felhívtam az FDH-t és mondta az eladó, hogy náluk 10e környékén van nettóba, de megrendelhetem közvetlen a Farnelltől is mert valószínűleg olcsóbb lesz onnan (nagy készletet halmoztak fel, kint lement az ára) részletesen elmagyarázta a lépéseket. Itthon 12e+szállítással jött volna ki csak az alap, én pedig 8gb sd kártyával kapom szállításostól durván 13e ért. Sd nélkül egy ezressel olcsóbb lett volna. Egy visszatáplálós USB hubot kéne beszereznem még, majd visszaolvasok, hogy kinek milyen van.
Szerk
Mennyi idő alatt szokott megjönni? Van még készleten bőven. Sajnos 17 óra után rendeltem pár perccel így csak holnap adják fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb DDR4 RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- Asrock B75M-DGS/G2030/4gb DDR3
- Asus CUV4X Retro Socket 370 alaplap, Félkonfig!
- Eladó Konfig I7 9700E 32GB DDR4 512GB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest