Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeniL
tag
Sziasztok!
Végre Én is rpi tulaj lettem
Egyenlőre a sok felhasználhatósága közül szeretném htpc-nek használni. Minden tökéletesen működik, egy öreg tv-t "okosítottam fel vele". Viszont a hangkimenettel gondban vagyok hozzá nem értésem lévén. Mivel a tv-vel rca-n kötöttem össze, a hdmi felejtős a hangkimenetre.Marad az analóg, jack. Megvan még a házimozirendszerem, a dvd lejátszón is csak 2 rca bemenet van, amire rákötve az rpi-t egy jack-to-rca-val szintén csak a két első hangszóró szól a 6-ból sztereóban.
Így a dvd lejátszó felejtős, maradhat még maga a 5.1-es hangrendszer, úgy is a mélynyomóban van az erősítő és abba megy bele a 6 csatorna jele rca-val. Nézegettem ilyen usb-s 5.1-est, nem tudom, működne-e nem igen találok ezzel a típussal és a chipsetével sem semmi, hogy rpi-vel kombatilis-e. Ki hogyan oldotta meg ezt a dolgot? Mármint analóg 5.1-et?Erről lenne szó:
http://ipon.hu/webshop/product/i_tec_5.1_channel_audio_adapter/354146
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- SUSE Linux
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Windows 11
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- További aktív témák...
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- Gtx 1050Ti/ Intel I5 7500/ 16GB Ram/ 256GB Sata SSD/ 1.5TB HDD/ Win11
- Gtx 1050Ti/ Intel I5 7500/ 16GB Ram/ 128GB M2 SSD/ 1.5TB HDD/ Win11
- Gamer PC - RTX 4060 Ryzen 7 5800X 16Gb RAM
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi 14 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyenlőre a sok felhasználhatósága közül szeretném htpc-nek használni. Minden tökéletesen működik, egy öreg tv-t "okosítottam fel vele". Viszont a hangkimenettel gondban vagyok hozzá nem értésem lévén. Mivel a tv-vel rca-n kötöttem össze, a hdmi felejtős a hangkimenetre.
wassermann