Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Ritkán van szó mostanában a régi pikről. De most gondoltam egyet, a friss Jeff-es videó és blog után, hogy nekem is kéne régi ups-hez valami okosítás, ne csak úgy lemerüljön, ahogy puffan.
Jelentem a régi pi2B v1.1 (nem a visszabutított pi3) masinával működik most is, hogy egy usb keretbe tett ssd-re rakjuk a raspi imagerrel a rendszert. És egy sd kártyára nem tesszük fel a teljes rendszert, csak egy fat32 particióra a bootcode.bin-t. Először nem akart így bootolni, aztán kicsit keresgéltem még, egy üres timeout nevű fájlt is létre kellett mellette hozni, hogy többet várjon az usb meghajtó felismerésére.
Egyébként az aktuális leításos repóban is van még erről infó, csak a sok többi közt meg kel. találni.Egyébként én egy rtl9210b chipsetes kínai keretbe tett noname m.2 nvme ssd-t használtam erre. Usb2 módban bőven jó. Valsz sokkal jobb mint az sd kártyás teljesítménye.
Esetleg egy olcsó kínai lte donglet is kap, amin sms-t küldhet, ha fogy az áram. Ilyen, csak usb változatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Opel topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Budget Gamer - i5 7600 / RX 470 4GB / 8GB DDR4 / 512GB SSD
- AMD Ryzen 7 5800X - Asus TUF B550M Gaming Plus WiFi - Kingston HyperX 32GB 3200 Mhz
- Komplett gép: i7 12700 - 4.90 Ghz / 32 GB DDR5 / 512 GB NVMe / Win 11 Pro - HP Z2 tower G9
- Asztali PC , i5 9500T , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i5 12400F , RX 6600 XT , 16GB RAM , 512GB nVME , 1TB HDD
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann