- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RPi 4 8gb XBMC Kodi HDMI kérdés
TV-t cseréltem egy régi JVC-ről egy másik régi Samsung-ra. (Samsung LE32A656)
Korábban a régi tv-n nem volt kép így valami cec beálíítást kellett beleírnom a config.txt-be (hdmi_ignore_cec_init=1). Az új tv-vel szintén nem volt kép de azt a cec beállítást kivéve azaz 0-ra rakva már van. Tehát az új tv-nél nem kellett ez a cec a réginél meg igen.
Viszont azt tapasztalom hogy minden videó kivétel nélkül néha belassul, azaz a hang nem de kihagy képkockákat mintha akadna de nem folyamatosan csak indőnként.
1080P 60hz-re van állítva a kodi. Annyit tapasztaltam hogy aktivításra bekapcsolja magától a TV-t, ami végülis nem baj.
HDMI kábelt már cseréltem.
Csak a TV válltozott.
Mit kell átállítanom hogy ne legyen ez az akadás?
Nincs valami HDMI kompatiblitítási mód?
Persze szeretném magam megoldani de őszinte leszek eddig abban a hitben éltem hogy a HDMI az valami szabvány oda vissza. PC-knél nem nagyon találkoztam ilyen hibákkal bár ott mindenem DP portos és csak az rpi meg a tv hdmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Béta iOS-t használók topikja
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Medence topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Iceriver KS3M
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- KOMPLETT ASZTALI PC RTX 2080 TI 11GB RYZEN 9 3900X 64GB RAM
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest