Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wassermann
üzenetére
Én onnan tudom, hogy milyen, hogy már csináltam. Játékkonzol (pigrrl) hangkimenetét ezzel oldottam meg. A Nintendo meg hasonló játékok prüntyögéséhez pont elégséges megoldás, de amúgy borzasztó zajos, és valami órajel csipogását is folyamatosan hallani lehet rajta.
Persze az is lehet, hogy rosszul építettem meg, vagy egyéb okból került rá a csipogás, de van pi2-m, ugyanez az analóg kimenet van rajta, régebben használtam is zenelejátszásra, és az alapzaj ugyanúgy ott volt rajta.
A felbontása ettől függetlenül akár tényleg lehet jobb, mint a CD 48kbit/16bit felbontása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fogyjunk le!
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB DDR4 RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- GamerPC - R7 5700X, RTX 3080ti és 32gb RAM
- MeLE PCG35 APO mini PC fanless, újszerű, eredeti doboz, Debian 13 LXQt, SSD-vel is kérhető
- Gamer Számítógép - Ryzen 5, RTX 2060, 16gb RAM
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest