Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Meg kellene mérni külső lézeres hőmérővel, hogy valójában hány fokra melegszik fel, de sztem itt más lehet a gond, lehet hogy komolyabb a baj, Nekem is beindult gond nélkül borda mentesen a raspim. Van egy ismerősöm, ő is rá kérdezett hogy milyen hogy megy ez a ketyere, említettem neki hogy ha vesz is, vagy 8gés raspit vegyen vagy android tvboxot, ott is van már 8gés változat. Nincs több ötletem hogy mi okozza, ha mindent végig néztetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One mobilszolgáltatások
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- iPhone topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 3660 Workstation, i7-12700K,32GB DDR5,256 SSD,NVIDIA RTX A2000 6GB DDR6,WIN11
- GAMER PC! Intel i5-14400 / RTX 4070 / 32GB 3200MHz / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámíTOK
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- AKCIÓ GAMER PC AMD Ryzen 5 7500F/ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI/Asus DUAL-RTX3060TI/32 GB DDR5
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
wassermann