- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
solti
senior tag
válasz
Fecogame
üzenetére
2 iskola van, picit ferdítve: az egyik mindent mindig monitoroz, a másik pedig tojik bele magasról. Én úgy vagyok vele, hogy engem nem érdekel mi van a Pivel, egy használati eszköz. Hővédelem van, sd kártya úgyis hirtelen megy tönkre, hőmérséklet, cpu kihasználtság hasonlóság meg totálisan hidegen hagy. Nekem egyszerűen nem kell plusszadat, úgyis annyi mindennel vagyok bombázva nap mint nap, hogy nem generálok magamnak még plusszba

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vallás
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Milyen autót vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- I7 9700KF Félkonfig
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Dell PowerEdge R320 Blade Server- csak ház + alaplap - Több db
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO Alaplap + Intel Core i9-13900K
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann