- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lotuska
tag
Sziasztok.
Pi 4 model B 4gb. Nas serverkent szeretnem kiprobalni.
Telepitettem a sambat, ratudok remote loginolni laptoprol. 32gb-os sd kartyara van a rendszer telepitve es 120 gigas ssd van usb 3.0-an csatlakozva, amit meg is osztottam, es latok is laptopommal /ratudok csatlakozni. A pi ethernet kabelen keresztul csatlakozik a routerre. A routerre meg ket db okosteve, 1 desktop pc es egy laptop is csatlakozik wifin keresztul(a pc is ethernet kabelen keresztul).
A kerdesem az lenne, hogy a tv-kkel, hogy tudok racsatlakozni a megosztott particiora(az ssd-re). Probaltam az input es a source opciokat is, de nem latom(az egyik Samsung a masik LG, 4k mindegyik, ha kell mondok tipus szamokat is). Mit kell meg plusszba csinaljak? Filmeket szeretnek az SSD-re tolteni es azt a TV-n lejatszani. Koszi szepen elore is a segitsegeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- Battlefield 6
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Google Chrome
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 10gen gamer alap(i5-10400/RX6500XT/SSD/16gb ddr4)
- HP EliteDesk 800 G3 MINI PC (Core i5 / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Windows 11) ÁFA-s szla, garancia
- Dell Optiplex 5040 ( Core i5 / 16GB DDR4 /512GB SSD / Windows 11) ÁFA-s szla, garancia
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / 32GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- 12gen i7 félkonfig, jóáron.
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest