- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok!
Szeretnék rendelni egy Raspberry Pi-t, vagy ha van más/jobb alternatíva a piacon akkor azt, erre kérnék ötletet a nálam jobban informált fórumtársaktól.
Amire kéne: jelenleg elsőéves MsC proginfós hallgató vagyok, és azt terveztem el, hogy MsC-s szakdogának egy intelligens otthon rendszer féleséget építenék ki, és dokumentálnék le. Ez a távlati cél az eszközzel. De már most rendelnék egyet, hogy megismerjem, mire oda kerülök, hogy szakdoga... Kezdetben SVN szerót építenék köré, vagy egy kis multimédia centert, vagy akármit, amin keresztül meg tudom ismerni. Jelenleg ilyen téren nulla az előismeretem, programozni ellenben tudok.
Tehát a fő kérdés, hogy a fenti célokhoz milyen eszközökre van szükségem, és hogy ezeket hol tudom beszerezni? Bárki aki segít annak köszönöm a fáradozásait

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Gamer PC - Ryzen 7900X / RX 9070 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB NVMe - Beszámítás
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- Asztali PC , i3 10100 , GTX 1660 Ti , 16GB DDR4 , 500GB NVME
- Intel i5-4670K + ASRock Z97 Anniversary félkonfig (NVMe Boot, Win11, 8-24GB RAM opció)
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann