Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
KaiotEch
üzenetére
Szerintem lófaszt se hűt, a hőtehetetlenséget picit növeli azáltal, hogy plussz fémtömeg a pocin, de elég rövidek a lamellák, így nagy felületnövekedést nem érsz el vele, ha mondjuk képzeletben kiteríted.
Én most a nagy, ultracsendes ventivel megfújt Pi4-et ilyesmikkel tervezek behűteni: [link]
De lehet, hogy a CPU kap egy chipset hűtőt, DIY módon rögzítve stabilan és a maradék melegedő 2 másik kis alkatrészre megy 1-1 ilyen borda.
Szvsz sokkal jobb, mint az aliexpress-es linkelés.
A legkomolyabb amivel találkoztam és amit mértek is, az Armor "házikó", ami egy passzív hűtés (azaz aktívban is van, de szerintem az lófaszjóska és zúg és nemhatékony), csak nekem az volt a gondom vele, hogy a 40 tűs GPIO kábel nem tud rámenni a csatlakozókra a kialakítása miatt, márpedig én a Pi mellett használok HAT-et, nem pedig rajta, így maradnak az egyenkénti kis hűtőbordák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Epson nyomtatók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 26
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Újszerű APPLE Macbook Pro 16" - M3 Pro - 18GB - 512GB SSD - 23 Ciklus - 100% akku -ezüst- 2+ év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann