Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt_64
senior tag
válasz
wassermann #35020 üzenetére
Kissé félreértesz,én az újraragacsolási mizériára mondtam hogy fölöslegesnek tűnik (így végiggondolva ,és Vigyorka eredményeit olvasva) , A bordát indokoltnak és javallottnak tartom, tekintve hogy 4133 huf volt az Aliról, és a pi doboz is került volna 3000-be.(amivel meg jól bezártam volna)
Tudom lehetne üzemeltetni pucéran is, bár azért valami hűtőborda csak kéne rá, azok a kicsi felragasztottak meg nem voltak szimpatikusak. (és dobozzal együtt többe kerülnek)
Szóval az egybeborda optimális megoldásnak tűnt, egyébként az is... (a ventillátoros változatot túlzásnak találtam, oedig ua volt az ára)Ja és a mobilom egyáltalán nem melegszik (Galaxy J7)
Mellékesen csodálkozom hogy a pi gyártója nem adott ki ilyesféle egybebordát, miért kellett ezt a biznicet is átengedni a kínaiaknak ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Milyen monitort vegyek?
- Ford topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Táp ventilátor csere
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Asztali PC , i7 6700K , RX 5700 XT , 16GB RAM , 480GB SSD
- i5 GAMER PC ÁRON ALUL ELADÓ!
- Új, Gamer félgép - ASRock B760M-HDV/M.2 + Intel I5 13400F + TeamGroup Vulcan 2x16GB DDR5 6000MHz
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- DELL Universal Dock UD22
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest