- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Pulsar #29294 üzenetére
ha noobos multiboot vagy régebbi rendszer, nem up-to-date, akkor lehet nem támogatja azt, hogy bemozgassa a másik particióra.
Ha más nem, akkor linux alól (akár live ubuntu pendriveről) meg tudod szerkeszteni a kártya rendszer részén az etc -ben, ahogy egyébként is csinálnád gép előtt ülve.
Gondolom nem olyan amatőr hiba, hogy valójában wpa_supplicant.conf.txt csak elrejti a kiterjesztését a rendszer
(#29295) MaCS_70
nem azt mondta, hogy ugyanannyiért, hanem, hogy ugyanígy (avagy megegyezik vele a csomag)(#29287) chris-v
nocsak, nem is tudtam, hogy japánban is gyártatják. Az tudtam, hogy a brit gyár sony, de lehet akkor hazai pályán is tolják.
Amúgy mind kb egyforma, mind egyformán támogatott szoftverileg. Ha valami új ram fajtát kezdenek el használni, vagy ilyesmi, akkor kellhet friss oprendszer kép (vagy csak a boot tartalmát kézzel frissíteni hozzá, ha régebbi rendszer). A kínai is legfeljebb annyiból más, hogy esetleg nincs raja fcc és ce, de csak annyiban lehet más az olyan is, hogy nem kell utána fizetni a nyugati licenszdíjat a gyártónak. Bár nem is tudom van e még ilyen fajta kínai változat, vagy az is nemzetközi csak kínában készült. Piros nyákosról rég hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Mobilhasználat külföldön
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell notebook topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest