Hirdetés
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Idővándor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wheeler8
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam a legújabb raspbian lite image-et egy 4 GB-os micro sd kártyára. Megcsináltam szokásos dolgokat:
ssh fájl, wpa_supplicant.conf file hozzáadása boot partícióhoz, hogy menjen szépen headless üzemmódban. Azonban nem csatlakozik a wifire. (pi3-mal és zeroW-vel is próbáltam) Rákötöttem monitorra az eszközt és azt látom , hogy sudo iwlist wlan0 scan parancsra kilistáz egy csomó wifi hálózatot, de az enyémet pont nem. Állítgattam a wifilocalizációs lehetőségeket, az United States-szel scanneltem be a legöbbet (21-et), Hungary-val 4-et csak. Egyik esetben sem szerepelt a sajátom, pedig korábbi image-eknél nem volt ilyesmivel gond. A Rpi mellett lévő pc-m szerint a saját wifim jele a legerősebb (UPC), a PC 28 wifit lát, abból 1 UPC WiFree, a RPi listájánál a 21ből kb minden harmadik volt WiFree.
Van valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Thinkpad T570, T580, P52s hibás, de használható kijelző
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest