- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wheeler8
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam a legújabb raspbian lite image-et egy 4 GB-os micro sd kártyára. Megcsináltam szokásos dolgokat:
ssh fájl, wpa_supplicant.conf file hozzáadása boot partícióhoz, hogy menjen szépen headless üzemmódban. Azonban nem csatlakozik a wifire. (pi3-mal és zeroW-vel is próbáltam) Rákötöttem monitorra az eszközt és azt látom , hogy sudo iwlist wlan0 scan parancsra kilistáz egy csomó wifi hálózatot, de az enyémet pont nem. Állítgattam a wifilocalizációs lehetőségeket, az United States-szel scanneltem be a legöbbet (21-et), Hungary-val 4-et csak. Egyik esetben sem szerepelt a sajátom, pedig korábbi image-eknél nem volt ilyesmivel gond. A Rpi mellett lévő pc-m szerint a saját wifim jele a legerősebb (UPC), a PC 28 wifit lát, abból 1 UPC WiFree, a RPi listájánál a 21ből kb minden harmadik volt WiFree
.
Van valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Kompakt vízhűtés
- AliExpress tapasztalatok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Könyvajánló
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Dacia topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Eladó gemer számítógép
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini brand számítógép - R5 6600H 32GB 4800MHz DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
wassermann