Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asztee
aktív tag
válasz
Csicsóka
üzenetére
Bevált !!!
Már sleep 5-tel is jó.
Egy kérdés : ebben a hozzászólásban cigman azt írta hogy : restart=allways , te pedig azt írtad hogy restart=on-failure. Mi a különbség és melyik mire jó ?
Esetleg még valami... (ha már ezt idáig ilyen klasszul összehoztuk.
) Arra van valami tipped hogy hogy lehetne törölni a kijelzőt kikapcs/reboot hatására. (Nem életbe vágó csak azért mégis elegánsabb lenne.) Most ha kiadok egy reboot-ot akkor a kijelzőn ott marad a teljes reboot idejére , ami éppen akkor ott volt. 
Nagy köszönet az eddigiekért !!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Már sleep 5-tel is jó.
) Arra van valami tipped hogy hogy lehetne törölni a kijelzőt kikapcs/reboot hatására. (Nem életbe vágó csak azért mégis elegánsabb lenne.) Most ha kiadok egy reboot-ot akkor a kijelzőn ott marad a teljes reboot idejére , ami éppen akkor ott volt. 
wassermann