- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
A szenzorokat most hogy már tudom olvasni, kiraknám a tényleges helyükre.
Ehhez vennem kell pár dolgot pl. 4 eres telefonkábel. Az eszközök megvásárlásához kérnék tanácsokat.4 eres telefonkábelböl ezt néztem ki. Megfelelő a célra? Vagy inkább legyen ez?
Male-Male jumper kábelböl ez a 10cm-es a legrövidebb amit lehet venni?
Vennék egy ilyen nagyobb próbapanelt. Vagy ezt, még nem tudom.
Valamint ezt a cobblert. Ez a cobbler kompatibilis a pi2-vel és a felsorolt 2 db próbapanellel?
Ez a kábel kell hogy összekössem őket?A telefonkábel végeire ezt az érintkezőt kell megvennem ha azt akarom hogy be tudjam dugni egy próbapanelbe, mint egy jumper kábelt? Megfelelő vajon a kábel átmérőjéhez?
Kell még több szenzort is vennem de a DS18B20 már nem kapható ahogy látom, a + verziója elérhető. Ez DS18B20+ miben másabb mint a + nélküli?
Mindenféle próbapanelt használhatok? Ez is ugyanúgy alkalmas arra hogy beledugjak jumper kábeleket és hőmérő szenzorokat? Kisebb nem létezik? (Nem találtam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xbox Series X|S
- Acer notebook topic
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- További aktív témák...
- Gamer PC // RTX 4060 // Ryzen 5 5500 // 32GB RAM // 1TB SSD
- VADI ÚJ GAMER PC i5 / RTX5060 / 32GB RAM / 1TB SSD
- GAMER PC // i5-9600K // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 3060
- Garanciális Gamer PC // i5-13400F // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4060Ti
- GAMER PC Ryzen 9 5900X/MSI MPG X570 Gaming Edge WiFi/Gainward GeForce RTX 3070Ti Phoenix/32GB DDR4
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest