Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-08-02 12:58:01

LOGOUT.hu

Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26402) dew28 válasza toth_janika (#26400) üzenetére


dew28
aktív tag

gazabol meglepoen egyszeru, a projekt honlapjan igazabol szepen vegigvezet mindenen. nyilvan, ha mar neki akarsz allni sajat modult fejleszteni, ott nem art egy kis programozasi ismeret, de jozan logikaval a 3rd party modulokat atnezve is ossze lehet rakni egy sajatot.
viszont en nem irnek rola cikket, mert egyreszt sosincs kesz, mindig van egy kis idom, akkor toldozgatom javitgatom bovitgetem, cikket irni meg csak kesz termekkel erdemes:)

az elso es egyetlen buktato amibe szemely szerint belefutottam, az arcfelismero modul, meghozza hogy nalam a tv pont szemben van az ablakkal = hatulrol jovo fenyt annyira nem szereti a pi kameraja, tehat a tv felol valami erosebb fennyel meg kell tamogatni ha hasznalni akarsz ilyen finomsagokat, es akkor onnantol tanithatoan mas modulok jelennek meg a csalad kulonbozo tagjaira. (pl szemelyre szabott naptar, stbstb)

#26401 van megoldas, asszem ultrahang szenzorral, 3rd party modul. nyilvan annyira nem elegans :D

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.