- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
válasz
schferenc77 #24810 üzenetére
Bár lehet hogy ez nem segít, de samu TV-n talán a tools gombra kiírja a keresett infót a CEC jóvoltából.
A hely az valószínűleg kevés, ahogy írja is Macs-70.
Én is szívtam ezzel a "nincs elég hely üzivel" 1-1,5 hónapja. A 8 gb sd-vel nem tudtam megcsinálni a LE bizti mentést, pedig külső meghajtót jelöltem ki. Viszont az összeállításhoz átmenetileg kellett volna vagy 6-800 MB.
Ezen feldühödve, egy kicsit jobban megnéztem a kártyát. Így sikerült felfedeznem a spanyol viaszt, miszerint több partíció is van a kártyámon, és igen az egyiken csak 110 MB hely van, és volt egy érintetlen rész is rajta.
Talán Celtis topictárs és még néhányan ajánlottak takarítható mappákat, de sajnos nem volt szerencsém mert már üresek voltak. Így végül a hosszabb távú kényelmem miatt váltottam 16 GB kártyára és újra telepítettem az egészet. Utána egyből működött a mentés is.
Remélem segítettem valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Chrome
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Microsoft Excel topic
- EA Sports WRC '23
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 11400F , RTX 3060 12GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- AMD gamer PC (R7,Corsair,BeQuiet,Radeon,Arctic,WD,Kingston,Thermalright) Sok garis!MAC MINI csere!
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb DDR4 RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- Asrock B75M-DGS/G2030/4gb DDR3
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest