- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- kraftxld: Untappd lista
- chopin42: A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
válasz
schferenc77 #24810 üzenetére
Bár lehet hogy ez nem segít, de samu TV-n talán a tools gombra kiírja a keresett infót a CEC jóvoltából.
A hely az valószínűleg kevés, ahogy írja is Macs-70.
Én is szívtam ezzel a "nincs elég hely üzivel" 1-1,5 hónapja. A 8 gb sd-vel nem tudtam megcsinálni a LE bizti mentést, pedig külső meghajtót jelöltem ki. Viszont az összeállításhoz átmenetileg kellett volna vagy 6-800 MB.
Ezen feldühödve, egy kicsit jobban megnéztem a kártyát. Így sikerült felfedeznem a spanyol viaszt, miszerint több partíció is van a kártyámon, és igen az egyiken csak 110 MB hely van, és volt egy érintetlen rész is rajta.
Talán Celtis topictárs és még néhányan ajánlottak takarítható mappákat, de sajnos nem volt szerencsém mert már üresek voltak. Így végül a hosszabb távú kényelmem miatt váltottam 16 GB kártyára és újra telepítettem az egészet. Utána egyből működött a mentés is.
Remélem segítettem valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ Gamer PC - R5 5500, RTX 3060Ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - R7 2700X, RTX 3060ti és 16gb RAM
- HomeAssistant-hez ideális: Beelink N3450 PC, 6 / 128 GB, Foxpost az árban
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest