Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
válasz
schferenc77
üzenetére
Bár lehet hogy ez nem segít, de samu TV-n talán a tools gombra kiírja a keresett infót a CEC jóvoltából.
A hely az valószínűleg kevés, ahogy írja is Macs-70.
Én is szívtam ezzel a "nincs elég hely üzivel" 1-1,5 hónapja. A 8 gb sd-vel nem tudtam megcsinálni a LE bizti mentést, pedig külső meghajtót jelöltem ki. Viszont az összeállításhoz átmenetileg kellett volna vagy 6-800 MB.
Ezen feldühödve, egy kicsit jobban megnéztem a kártyát. Így sikerült felfedeznem a spanyol viaszt, miszerint több partíció is van a kártyámon, és igen az egyiken csak 110 MB hely van, és volt egy érintetlen rész is rajta.
Talán Celtis topictárs és még néhányan ajánlottak takarítható mappákat, de sajnos nem volt szerencsém mert már üresek voltak. Így végül a hosszabb távú kényelmem miatt váltottam 16 GB kártyára és újra telepítettem az egészet. Utána egyből működött a mentés is.
Remélem segítettem valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann